Şimdi Ara

Egreat R6S Çöp Ürün (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: berdush

2-3 ay önce almıştım, iyi ki bu tarz bir konuyu görüp de fikrimi değiştirmemişim. Kumandayla ilgili hiç problem yaşamadım. Her formatı kusursuzca oynattı. 3D videoları sorunsuz oynattı, çok keyif aldım izlerken.

Arkadaşın da söylediği gibi cihaz bir F/P ürünü. Muadilleri ile arasında büyük fiyat farkı var. Su gibi akmasını beklemiyordum, su gibi akmıyordu ancak öyle yavaş diyebileceğim bir hadise de yoktu. Film oynatma dışında internet, android vs. umrumda değildi dolayısıyla 2-3 aydır büyük bir memnuniyet ile kullandım.

Dün ilk defa modlu yazılım hadisesine gireyim dedim, Battle_Castle_1.0.2.1 CS modlu olanını yükledim. Müthiş bir stabilite ve hız kazanmışlar, gayet hızlı, akıyor cihaz. Tek sorun altyazıları her defasında Türkçe karaktere ayarlamak idi onu da çözmüşler, 3D randımanı artmış ve onda da altyazı sorununu çözmüşler.

Yani cihaz müthiş bir yapıya bürüdü, tüm ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor, nefasetle kullanıyorum efendim. Mod'lu yazılımı yapanların ve forumda beni bu konularda yönlendiren arkadaşların da gözlerinden öpüyorum.

Hocam bu üründe dediğin gibi sorun donanımsal değil yazılımsal. Kendi kullandığı yazılım çok dandik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: berdush

2-3 ay önce almıştım, iyi ki bu tarz bir konuyu görüp de fikrimi değiştirmemişim. Kumandayla ilgili hiç problem yaşamadım. Her formatı kusursuzca oynattı. 3D videoları sorunsuz oynattı, çok keyif aldım izlerken.

Arkadaşın da söylediği gibi cihaz bir F/P ürünü. Muadilleri ile arasında büyük fiyat farkı var. Su gibi akmasını beklemiyordum, su gibi akmıyordu ancak öyle yavaş diyebileceğim bir hadise de yoktu. Film oynatma dışında internet, android vs. umrumda değildi dolayısıyla 2-3 aydır büyük bir memnuniyet ile kullandım.

Dün ilk defa modlu yazılım hadisesine gireyim dedim, Battle_Castle_1.0.2.1 CS modlu olanını yükledim. Müthiş bir stabilite ve hız kazanmışlar, gayet hızlı, akıyor cihaz. Tek sorun altyazıları her defasında Türkçe karaktere ayarlamak idi onu da çözmüşler, 3D randımanı artmış ve onda da altyazı sorununu çözmüşler.

Yani cihaz müthiş bir yapıya bürüdü, tüm ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor, nefasetle kullanıyorum efendim. Mod'lu yazılımı yapanların ve forumda beni bu konularda yönlendiren arkadaşların da gözlerinden öpüyorum.

cihazın içinde hangi yazılım olduğunu nasıl öğreniriz?

• iyi günler beyler. bu cihazla kullanmak için usb 3.0 seagate 1.5 tb 2.5 inç HD aldım. Fakat filmleri takılma yaparak oynatıyor. Eski HD takınca (USB 2.0) sorunsuz çalışıyor. Yni HD PC de sorunsuz oynatıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

Ben Egreat R6A ve R6A-II modellerini kullanıyorum. Ayrıca 20 liraya büyük kumanda da almıştım, ters yönden bile komut ediyor. Modlu yazılımlarla kullanmaktayım ve altyazıları sadece bir defa ayarlayıp, hafızaya alıyorum.. Sorun yok.. Özellikle zengin online media içeriği harika.. Çok memnunum.. R6S modeline, altyazıları bir defa hafızaya alan sorunsuz modlu yazılım yüklemek gerek.. Bazı modlu yazılımlar da altyazı sorunu var doğru..

Merhaba,

bende egreat r6b modeli var ve kumandası arızalandı, ben de alternatif çözüm ararken sizin bu 2013 yılında yazdığınız eski mesajınızı gördüm. aldığınız kumandanın markasını hatırlıyorsanız yazabilir misiniz?, belki r6b için ben de alıp kullanabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.