Şimdi Ara

Egreat R6S Çöp Ürün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Format sorunu olmasın her şeyi oynatsın diye Sancak Bilgisayar aracılığı ile Egreat R6S diye bir alet aldım. Alet Android işletim sistemine sahip ama bu kadar ağır çalışan ve insanı sinir eden bir ürün görmedim. Ürünü aldım 1-2 gün kumandası düzgün çalıştı. Şimdi ise kumanda 1 metreden uzakta çekmiyor. 1 metredende türlü türlü hareketlerle cihaz algılıyor. Cihazdan bir film açmam ve onun alt yazısını ayarlamak derken tam tamına 5 dakikam gidiyor. Bu kadar lanet bir alet görmedim. Sancak Bilgisayar'ada 1 hafta önce mesaj yazdım ama henüz geri dönüş yapmadılar. Cihazı bu hafta akıllı kumanda ile deniyeceğim bakalım problemi ne gözüküyor. Ancak Egreat bildiğimiz çöp ürünmüş. Daha önceden Linux'lu cihazım vardı hiç böyle sıkıntı vermiyordu. Cihazı birine sattım bunu aldım ama bilseydim hiç bulaşmazdım.

• Ben de egreat in performansından memnun değilim. İnş dune hd nin hayırlısıyla 3d si çıkar da ona terfi ederiz. İnş. Uygun fiyata buluruz da rahatlarız. Yalnız sıkıntı biz bu lafları ettikten sonra kime satacaz bu aleti? :))))))))
    Allah sabır versin bu kağnıya sahip olanlara

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gentoure

Format sorunu olmasın her şeyi oynatsın diye Sancak Bilgisayar aracılığı ile Egreat R6S diye bir alet aldım. Alet Android işletim sistemine sahip ama bu kadar ağır çalışan ve insanı sinir eden bir ürün görmedim. Ürünü aldım 1-2 gün kumandası düzgün çalıştı. Şimdi ise kumanda 1 metreden uzakta çekmiyor. 1 metredende türlü türlü hareketlerle cihaz algılıyor. Cihazdan bir film açmam ve onun alt yazısını ayarlamak derken tam tamına 5 dakikam gidiyor. Bu kadar lanet bir alet görmedim. Sancak Bilgisayar'ada 1 hafta önce mesaj yazdım ama henüz geri dönüş yapmadılar. Cihazı bu hafta akıllı kumanda ile deniyeceğim bakalım problemi ne gözüküyor. Ancak Egreat bildiğimiz çöp ürünmüş. Daha önceden Linux'lu cihazım vardı hiç böyle sıkıntı vermiyordu. Cihazı birine sattım bunu aldım ama bilseydim hiç bulaşmazdım.

alet dün elime geçti 3 metreden gayet rahat çekiyor kumandası,tabi 1 hafta sonrası ne olur bilinmez.
    acaba kumandanın pilimi azaldı birde pilini değiştirip deneseniz.
    parası olan için son durak dune dir gerisi hikaye,bu cihazıda f/p olduğu için insanlar alıyor.

• Arkadaşım kullanmadığım için çok iddialı olmak istemiyorum ama ; bu forumdan öğrendim(eğer millet yazmıyorsa) parası olan oppo alıyor. Senin dune dediğin o kadar da pahalı bir ürün değil. Valla ben açıkcası dune 3d dune hd yi bekliyorum. İnş uygun fiyata alırız.

• quote:

Orijinalden alıntı: masmas1514

Arkadaşım kullanmadığım için çok iddialı olmak istemiyorum ama ; bu forumdan öğrendim(eğer millet yazmıyorsa) parası olan oppo alıyor. Senin dune dediğin o kadar da pahalı bir ürün değil. Valla ben açıkcası dune 3d dune hd yi bekliyorum. İnş uygun fiyata alırız.

inşallah
  • Sırf kumandalar için Migros'dan Duracell pillerden aldım. Piller avometre ile ölçtüm değerleri gayet güzel.
  • Aslında sorunsuz ve fiyatı makul bir çok ürün var piyasada ama yanlış tercih olmuş.
  • quote:

Arkadaşım kullanmadığım için çok iddialı olmak istemiyorum ama ; bu forumdan öğrendim(eğer millet yazmıyorsa) parası olan oppo alıyor. Senin dune dediğin o kadar da pahalı bir ürün değil. Valla ben açıkcası dune 3d dune hd yi bekliyorum. İnş uygun fiyata alırız.

Oppo media player mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Egreat R6A ve R6A-II modellerini kullanıyorum. Ayrıca 20 liraya büyük kumanda da almıştım, ters yönden bile komut ediyor. Modlu yazılımlarla kullanmaktayım ve altyazıları sadece bir defa ayarlayıp, hafızaya alıyorum.. Sorun yok.. Özellikle zengin online media içeriği harika.. Çok memnunum.. R6S modeline, altyazıları bir defa hafızaya alan sorunsuz modlu yazılım yüklemek gerek.. Bazı modlu yazılımlar da altyazı sorunu var doğru..

• quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

quote:

Oppo media player mi

Hocam USB girişi var ama asıl işlevi bluray player

• Benim sancak bilgisayar ile bir alakam yok ama yazdıklarınıza katılmıyorum ben. De ürünü internet aracılığıyla aldım gayet memnunum!!!filmleri oynatıyor bluray iso lalarımı takılma olmadan izliyorum ayrıca hız olarak ta kumandanın çekim gücü olarak ta bence gayet iyi sizin sıkıntınız nedir neden giderilemedi bilemem ama benc. Biraz abartıyosunuz film açmak ve alt yazı ayarlamak için 5 dk uğraşan arkadaş helal diyorum sana;))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kornrulez -- 3 Şubat 2013; 0:42:35 >
  • gentoure , %99 kumandan arızalı veya sorunlu.

aldığın ürün neticede garantili , satıcıyla iletişime geç gerekeni yaparlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocen76 -- 3 Şubat 2013; 16:22:00 >
  • Aslında en son gelen custom yazılımlarla birlikte oldukça iyi bir cihaz. Zaten 3D filmler için çok fazla alternatif yok bu Realtek 1186 lı cihazlar haricinde.
  • Satıcı firmaya mesaj attım ama bana dönüş yapmadılar.

gentoure - 26 Ocak 2013; 9:23:36 Merhaba cihazı aldım ve kurdum. Gayet güzel çalışıyor. Tek sorunu var kumandası uzaktan çekmiyor. Aletin dibine kadar getirince alıglıyor. Kumandanın pilleri sıfır ve cep telefonu kamerası ile ışığını kontrol ettim önündeki vericide ışık yanıyor. Sizce sorun ne olabilir.

gentoure - 29 Ocak 2013; 9:00:37 Merhaba cihazı aldım ve kurdum. Gayet güzel çalışıyor. Tek sorunu var kumandası uzaktan çekmiyor. Aletin dibine kadar getirince alıglıyor. Kumandanın pilleri sıfır ve cep telefonu kamerası ile ışığını kontrol ettim önündeki vericide ışık yanıyor. Sizce sorun ne olabilir.

Sancak Bilgisayar - 29 Ocak 2013; 12:20:38 kumanda sorunlu olabilir.

gentoure - 29 Ocak 2013; 17:24:54 Tekrar Merhaba, Kumandayı size göndersem değişimi konusunda yardımcı olurmusunuz.

gentoure - 1 Şubat 2013; 21:38:34 Tekrar merhaba ürünün kumandası doğru düzgün çalışmıyor. Konuyla ilgili ne yapabilirsiniz.

• hocam adamlara bir alo de istersen. üründen ben de memnun değilim senin gibi ama ürüne de desteğini esirgeyen insanlar değiller.İnş. en kısa zamanda sorunun çözülür.
  • Evet , bazı mesajlara yoğunluktan dolayı cevap veremediğimiz olabiliyor.
    Bizimle telefon ile iletişime geçerseniz daha sağlıklı olur.

http://www.hdtech.com.tr/site/iletisim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 4 Şubat 2013; 17:18:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

Ben Egreat R6A ve R6A-II modellerini kullanıyorum. Ayrıca 20 liraya büyük kumanda da almıştım, ters yönden bile komut ediyor. Modlu yazılımlarla kullanmaktayım ve altyazıları sadece bir defa ayarlayıp, hafızaya alıyorum.. Sorun yok.. Özellikle zengin online media içeriği harika.. Çok memnunum.. R6S modeline, altyazıları bir defa hafızaya alan sorunsuz modlu yazılım yüklemek gerek.. Bazı modlu yazılımlar da altyazı sorunu var doğru..

bende R6B var, bunun icin bahsettiginiz modlu yazilimi nerden bulabilirim?

ayrica buyuk kumandayi bende dusunuyorum, orjinalinde gelen ufak kumanda deli ediyor :( buyuk kumanda cekimi iyi midir?
  • R6B için modlu yazılım çıkmadı sanıyorum. Egreat'ın, realtek 1073 - 1185 ve 1186 chipsetli media playerları için oldukça çok modlu yazılım var.. R6B'yi satıp, 2 el bir 1185 chipsetli R6A -II alınabilir. Büyük kumanda'yı mutlaka satın alın.. Gerçekten komut hassasiyeti yüksek

• Gerek sancak gerekse R6S i bu kadar gömmek, Abestle iştikal olmuş. Cihaz F/P bir üründür, Tabiki Dune Oppo v.b cihazlarla karşılaştırılmaz ve bu cihazdan o performans beklenmez.
    Aynı cihaz çıktığından beri 3D için evimde ve gayet memnunum, Üstelik sorun yaşadığım zamanlar da Sancak danda memnunum.
    Münferit bir durum olmuş bence Ve eminimki tatlıya bağlanacaktır.
  • 2-3 ay önce almıştım, iyi ki bu tarz bir konuyu görüp de fikrimi değiştirmemişim. Kumandayla ilgili hiç problem yaşamadım. Her formatı kusursuzca oynattı. 3D videoları sorunsuz oynattı, çok keyif aldım izlerken.

Arkadaşın da söylediği gibi cihaz bir F/P ürünü. Muadilleri ile arasında büyük fiyat farkı var. Su gibi akmasını beklemiyordum, su gibi akmıyordu ancak öyle yavaş diyebileceğim bir hadise de yoktu. Film oynatma dışında internet, android vs. umrumda değildi dolayısıyla 2-3 aydır büyük bir memnuniyet ile kullandım.

Dün ilk defa modlu yazılım hadisesine gireyim dedim, Battle_Castle_1.0.2.1 CS modlu olanını yükledim. Müthiş bir stabilite ve hız kazanmışlar, gayet hızlı, akıyor cihaz. Tek sorun altyazıları her defasında Türkçe karaktere ayarlamak idi onu da çözmüşler, 3D randımanı artmış ve onda da altyazı sorununu çözmüşler.

Yani cihaz müthiş bir yapıya bürüdü, tüm ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor, nefasetle kullanıyorum efendim. Mod'lu yazılımı yapanların ve forumda beni bu konularda yönlendiren arkadaşların da gözlerinden öpüyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.