< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Egzama hastası olup sağlığa kavuşan var mı? Egzama Hastaları Buraya (2. sayfa)
-
-
Ne çok egzama hastası varmış :(
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
6-7 ay sürdü sonraki yıl tekrar 4-5 ay kadar sürdü şimdi hiç yok. Genelde aynı yerlerden ortaya çıkıyordu saçımın tepesi ve ön kısmından bir parça kadar. Acayip kaşınırdı zamanla geçti. Nemlendirici sürüp, bol su içip ve nispeten standart bir güne göre daha hareketli geçen günlerde daha az kaşınırdı.
-
Parmak uçlarımda var dokunma hissime zarar veriyor birde elimde kırmızı noktalar çıkmaya başladı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: unravelingBende de var bir de çocukluk arkadaşımda diğer arkadaşlarımın hiçbirinde yok işin ilginç yanı.
Benim genelde kafamda ve yüzümde sakal bölgelerinde oluyor. İnanılmaz kaşıntı oluyor, kızarıyor, kanıyor sonra yara oluyor kabuklar halinde dökülüyor. Bir de bazen yüzüm gözümde pul pul oluyor kaş burun kenarı çevresi.
Ben Dermovate kullanıyorum arkadaş da bepanthol kullanıyor. Dermovate sıvı bir ilaç yaralı bölgeyi asit gibi yakıyor hafif acıtıyor ama ben krem kullanmayı sevmediğim için bepanthol kullanmıyorum. Arkadaş da inatla bepanthol kullan çok daha iyi geliyor diyor.
Siz bence bepanthol kullanın arkadaşım faydasını gördü ben inatla Dermovate kullanıyorum o yakmasını sevdiğim için Dermovate bu arada iki tane varmış bir krem bir de sıvı olan. Ben sıvıyı kullanıyorum dediğim gibi yakar biraz.
yüz hassas bölge sen onu kullanınca oradaki hücreleri yakıp iyileşmesini geciktiriyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Babaannem egzama hastasiydi 1 aya kalmadı hakka intikal etti
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X