Şimdi Ara

Egzama hastası olup sağlığa kavuşan var mı? Egzama Hastaları Buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Geçmiş olsun hocam.

• Sağ olun hocam kız arkadaşımda var bu lanet şey kafasında ellerinde kollarında gördükçe üzülüyorum. Yok mu bunun bir çaresi ya

• Up

• benim bildiğim direkt tedavisi yok. Bende de egzema mevcut ve yaz aylarında yok denilecek kadar bitiyor. İnsanın yediği içtiği ne kadar stres yaptığıyla bağlı olarak artıp azalıyor. kremlerle azaltabilir. ama alışması gerek bu hastalıkla yaşamaya. Yine de şükredin tehlike arz eden bir hastalık değil sadece alışmanız lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CDDH -- 5 Ekim 2020; 1:15:45 >
  • benim kafamda var yağlı egzama,saçlarımın yarısını götürdü

kökten çözümü yok ama etkisini hafifletecek,rahatlatacak ilaçlar var,

bi doktora git hocam mutlaka

• egzama kalıcı bir hastalıktır bazen hafifler sıkıntı vermeyedebilir ama genelde tekrarlar. ben yıllardır saç için prozinc kullanıyorum. kullanmayı bırakırsam hemen tekrarlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entel Maganda -- 5 Ekim 2020; 10:12:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alerjik rinit olan var mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pakaji2 kullanıcısına yanıt
    Ss aldım hocam çok teşekkür ederim

• Şuan bahsettiğiniz gibi krem vs. Kullanıyor şampuanı bile özel ama işe yaramıyor işte anca kaşınmasını falan kesiyor

• Benim göğüsümde var süreklı kırmızı lekeler olarak çıkıyor doktorun verdiği krem var onu sürüyorum tekrarlıyor yani geçmiyor stresli falanda değilim çözüm yok yani.Bende kaşınma yok gibi bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 5 Ekim 2020; 12:22:39 >
  • Bende de var bir de çocukluk arkadaşımda diğer arkadaşlarımın hiçbirinde yok işin ilginç yanı.

Benim genelde kafamda ve yüzümde sakal bölgelerinde oluyor. İnanılmaz kaşıntı oluyor, kızarıyor, kanıyor sonra yara oluyor kabuklar halinde dökülüyor. Bir de bazen yüzüm gözümde pul pul oluyor kaş burun kenarı çevresi.

Ben Dermovate kullanıyorum arkadaş da bepanthol  kullanıyor. Dermovate sıvı bir ilaç yaralı bölgeyi asit gibi yakıyor hafif acıtıyor ama ben krem kullanmayı sevmediğim için bepanthol kullanmıyorum. Arkadaş da inatla bepanthol  kullan çok daha iyi geliyor diyor.

Siz bence bepanthol  kullanın arkadaşım faydasını gördü ben inatla Dermovate kullanıyorum o yakmasını sevdiğim içinEgzama hastası olup sağlığa kavuşan var mı? Egzama Hastaları Buraya  Dermovate bu arada iki tane varmış bir krem bir de sıvı olan. Ben sıvıyı kullanıyorum dediğim gibi yakar biraz.

• Yıllardır egzama illetinden muzdaribim, haftada bir doktorun verdiği konazol şampuanı kullanıyorum saç için. Benim genelde kafamda çıkıyor ama 2 haftada bir yüzümde beliridği de oluyor. Yüzüm için nemlendirici kremler yeterli oluyor.

Kortizonlu kremleri kullanmamaya çalısın diyorlar.

Bu arada sebebi nedir bilmiyorum; fakat geçen sene kışın 5 ay civarı kuzey Avrupadaydım ve 1 kere bile ilaç, özel şampuan vs kullanmama gerek kalmadı. Resmen egzamadan arınmış gibiydim. Havasından dolayı sanırım.

İzmir'de yaşıyorum ve yurtdışından izmire döndüğüm günden 1 hafta sonra kafamda yeniden egzama çıkmaya başladı

• Forumdan bir arkadaşa önermiştim size de öneriyorum. Bu şampuan saçımdaki egzamaya çok iyi geldi.

Egzama hastası olup sağlığa kavuşan var mı? Egzama Hastaları Buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r.H -- 5 Ekim 2020; 12:52:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Alternatif tıp uygulamalarina inanırım denemek isterim derseniz sülük tedavisi egzamaya iyi geliyor pratikte denendi çalıştığım klinikte.Sadece merdiven altı olmayan, doktor kontrolünde yapılan yerleri tercih etmeniz faydanıza olacaktır.Gecmis olsun.

• pakaji2 kullanıcısına yanıt
    Hocam bir şeyi unutmuşsunuz izninizle ekliyorum.
    7- Ayda en az 10 kg gümüş alıp satılacak.

Bu arada herkese geçmiş olsun benim de elimde en az 5-6 yıldır var bu illet impetex travazol vs bir takım kremler var sürüyorum geçiyor 1 hafta sonra yine aynı yerden çıkıyor. Başka yerlere yayılma riski var mı bilmiyorum ama yayılma durumu yoksa çok sorun etmiyorum alıştım artık.

• 7-8 senedir çekiyorum. Cok stresli ve takan bir insanim.
    Saçımda cıktı 3 senedir saclarimda kalmadi.
    Sirtima bas parmagi kadar atti. Krem surunce geciyor.1 hafta sonra ayni yerden çıkıyor. Sürekli çıkan yere sürersem baska bir yere atiyor. Kurtuluşu yok deri hastaligi. Uğraşmıyorum gecsin diye. Beni rahatsiz etmiyor hic aklima bile gelmez. Kasinma sizlama olmuyor.
    Ve asla kaşımayın.
    Ellerinde cikanlar için çok kötü bişey. Bence en sıkıntılisi bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben orta okuldayken ellerim ve bileklerimde aşırı vardı. Kışın soğukta azardı yazın kalmazdı. Kremini ihmal ederek sürerdim düzelmezdi. 2 yıl falan böyle geçti. Sonra bıktım her sabah her akşam sürmeye başladım, bi süre sonra o gün bu gündür exama diye bi şey kalmadı. Kremi ihmal etmemek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drummer07 -- 5 Ekim 2020; 13:10:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pakaji2

Bu mesaj silindi.

Olsun daha iyi bu ne alaka çözüm saçma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.