quote:Orjinalden alıntı: egzantirig quote:Orjinalden alıntı: CaptainCapitaL @selenvirus yıldızlara ne oldu ağlama benide ağlatacan
quote:Orjinalden alıntı: egzantirig benim yıldızlarım pembe olmadıgı icin /> bekle yapıyorum @selenvirus'üde banlıyacam keşke yapabilseydim
quote:Orjinalden alıntı: egzantirig keşke elimden birşey gelse.. bende fuşya ip rengi istiyorum...ama olmuyor işte..
quote:Orjinalden alıntı: CaptainCapitaL üzülme benide üzecen egzantirig Yarbay /> mesaj:2350 elimden en fazla bu kadar geldi yakıştı ama ya cok güsellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll tşk ederim
quote:Orjinalden alıntı: egzantirig quote:Orjinalden alıntı: CaptainCapitaL üzülme benide üzecen egzantirig Yarbay /> mesaj:2350 elimden en fazla bu kadar geldi yakıştı ama ya cok güsellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll tşk ederim halimizi gören admin belki acır seni mod benide yönetici yapar
abla git görüş sana bi çay ısmarlasın arkadaş....ohh ohhhh beleşte ne güzel olur...bi daha da görmezsin nasıl olsa borcunda olmaz egzammm