quote:Orjinalden alıntı: CaptainCapitaL topiği benim adıma açsaydılar cevap 10 u geçmezdi üsülme senın topiclerinde bir gun tutar />
quote:Orjinalden alıntı: egzantirig quote:Orjinalden alıntı: CaptainCapitaL topiği benim adıma açsaydılar cevap 10 u geçmezdi üsülme senın topiclerinde bir gun tutar /> Cinsiyet değiştirdiğin bir gün
quote:Orjinalden alıntı: ermanTR quote:Orjinalden alıntı: egzantirig quote:Orjinalden alıntı: CaptainCapitaL topiği benim adıma açsaydılar cevap 10 u geçmezdi üsülme senın topiclerinde bir gun tutar /> Cinsiyet değiştirdiğin bir gün
quote:Orjinalden alıntı: ermanTR quote:Orjinalden alıntı: egzantirig quote:Orjinalden alıntı: CaptainCapitaL topiği benim adıma açsaydılar cevap 10 u geçmezdi üsülme senın topiclerinde bir gun tutar /> Cinsiyet değiştirdiğin bir gün yani senin cinsine döneceğim günmü ? çok beklersin
quote:Orjinalden alıntı: egzantirig quote:Orjinalden alıntı: CaptainCapitaL topiği benim adıma açsaydılar cevap 10 u geçmezdi üsülme senın topiclerinde bir gun tutar /> yanlış anladın beni herhalde
quote:Orjinalden alıntı: CaptainCapitaL egzantirig Yarbay /> mesaj:2350 vayyy egza çok yakışmış valla, avatarla falan süper olmuş
quote:Orjinalden alıntı: egzantirig cinsiyetle alakası yok yaw @ciddiadam ve @ermanTR pek öyle demiyor dediğime pişman ettiniz neyse hiç dememişim varsayın
quote:Orjinalden alıntı: CaptainCapitaL quote:Orjinalden alıntı: ermanTR quote:Orjinalden alıntı: egzantirig quote:Orjinalden alıntı: CaptainCapitaL topiği benim adıma açsaydılar cevap 10 u geçmezdi üsülme senın topiclerinde bir gun tutar /> Cinsiyet değiştirdiğin bir gün yani senin cinsine döneceğim günmü ? çok beklersin
quote:Orjinalden alıntı: ermanTR quote:Orjinalden alıntı: CaptainCapitaL quote:Orjinalden alıntı: ermanTR quote:Orjinalden alıntı: egzantirig quote:Orjinalden alıntı: CaptainCapitaL topiği benim adıma açsaydılar cevap 10 u geçmezdi üsülme senın topiclerinde bir gun tutar /> Cinsiyet değiştirdiğin bir gün yani senin cinsine döneceğim günmü ? çok beklersin belli etmene gerek yok bende biliyom sen öylesin