Şimdi Ara

Egzost ile ilgili (Böyle bişey var mı?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaslar gecen gun bır arkadasta duydun sadece egzost un kafasına takılan vede daha yukses ses cıkmasını saglayan bır parca varmıs ? Arkadaslar boyle bısey varmı egzostu degıtırmeden ses cıkartabılecek araba 1.8T

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemo07 -- 30 Eylül 2006; 3:43:45 >

• yok mu bilen
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemo07

yok mu bilen
    sadece egzoz kafasından ses almak kolay değil...kazanda bitiyor herşey..
  • quote:

Orijinalden alıntı: amdfanatic

sadece egzoz kafasından ses almak kolay değil...kazanda bitiyor herşey..

Alıntıları Göster
    ufak bi islemle ruzgar sesi alabilirsin ama motora zarar verir
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraqovic

ufak bi islemle ruzgar sesi alabilirsin ama motora zarar verir

Alıntıları Göster
    ne gibi işlem oluyor? motora tabıkıde zarar vermek ıstemem passat 1.8T 2004 bana kolayca kapılacak bısey lazım egzost taktıracam sonra beyenmıyecem elimde kalıcak pratık bısey olması lazım ayarlı egzost yokmu yaw
  • quote:

ne gibi işlem oluyor? motora tabıkıde zarar vermek ıstemem passat 1.8T 2004 bana kolayca kapılacak bısey lazım egzost taktıracam sonra beyenmıyecem elimde kalıcak pratık bısey olması lazım ayarlı egzost yokmu yaw

Alıntıları Göster
    bence motora zarar vermez çünkü motorun üflediği havayı sese dönüştürüyo
    ve dizellerde oluyoo
    egsozcular yapıo
    herjhangi bitanesine git o yapmıyosa bile sana yapılan yeri söyler...

• quote:

Orijinalden alıntı: weysoo

bence motora zarar vermez çünkü motorun üflediği havayı sese dönüştürüyo
    ve dizellerde oluyoo
    egsozcular yapıo
    herjhangi bitanesine git o yapmıyosa bile sana yapılan yeri söyler...

Alıntıları Göster
    bence böle şeylerle uğraşmayıp yeni bir egsoz ve bi abart alırsann sırtın yere gelmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..TuNç..

bence böle şeylerle uğraşmayıp yeni bir egsoz ve bi abart alırsann sırtın yere gelmez

Alıntıları Göster
    bence o arabaya egzos yerine hava filtresi tak kafan ağrımasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: bito

bence o arabaya egzos yerine hava filtresi tak kafan ağrımasın

Alıntıları Göster
    hava filtresi sorunlu oluyormus bu arabalarda hata vs verıyormus.abarth egzos alıcam ama ev halkından bırı bınıcek cok laf yaparlar bahcenın yanında hemen araba eve gelmedn önce kapatacagım veyatta sadece gaza cok yuklendıgımde ses cıkarıcak(asırı degıl sadece daha buyu motorlu agır arabalardakı gıbı)bişey arıyorum.
    iyigünler..
  • ses ayarlı eksozlar var onlara bir bak istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Power Of The Renault

ses ayarlı eksozlar var onlara bir bak istersen
    yok dostum öyle bir şey..egzos kromajı takıyorlar ama oda aksesuar bağlamında tamamen göze hitap ediyor...Yada muhtemelen sen son susturucudan bahsediyorsun...
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cemo07

kıvırıyorlar yada icine parca takıyorlar
    duman sıkısarak gectigi icin ruzgar sesi veriyor ama motoru zorluyormus
    ben yaptırmadım ogrenince

• quote:

Orijinalden alıntı: buraqovic

quote:

Orjinalden alıntı: cemo07

kıvırıyorlar yada icine parca takıyorlar
    duman sıkısarak gectigi icin ruzgar sesi veriyor ama motoru zorluyormus
    ben yaptırmadım ogrenince

Alıntıları Göster
    cıkışa bir parca cubuk kaynatıyorlar cubuk un duruş şekli eğimi sesin kuvvetini belirler oluyor sana ıslık hanı ekmek arabalarında varya onun gıbı ama senın passat a gıder mi bilmem

(ınsan ıslık çalarkende nefesını parmaklarının arasından verıyorya onun gibi düşün tamam

• quote:

Orijinalden alıntı: Prokizya

cıkışa bir parca cubuk kaynatıyorlar cubuk un duruş şekli eğimi sesin kuvvetini belirler oluyor sana ıslık hanı ekmek arabalarında varya onun gıbı ama senın passat a gıder mi bilmem

(ınsan ıslık çalarkende nefesını parmaklarının arasından verıyorya onun gibi düşün tamam

Alıntıları Göster
    o ses dediğin "ıslık" gibi ses ise hiç taktırma.Her duyduğumda sinir ediyor,o egzos un tok sesinin yanında saçma bi ses

• quote:

Orijinalden alıntı: s.reca

o ses dediğin "ıslık" gibi ses ise hiç taktırma.Her duyduğumda sinir ediyor,o egzos un tok sesinin yanında saçma bi ses

Alıntıları Göster
    bi arkadaşımda c200 vardı. o yaptırmıştı ve sadce belli bi devirden sonra açılıyodu muhteşem bir ses veriyordu. mesela 4000 devirden sonra.. epey zaman geçti dediğine göre egzosun ortasına birşey koyuyorlarmış emin değilim...

• quote:

Orijinalden alıntı: oneMoreCupofCoffee

bi arkadaşımda c200 vardı. o yaptırmıştı ve sadce belli bi devirden sonra açılıyodu muhteşem bir ses veriyordu. mesela 4000 devirden sonra.. epey zaman geçti dediğine göre egzosun ortasına birşey koyuyorlarmış emin değilim...

Alıntıları Göster
    ayarlanabılır egzostlar nasıl oluyor bır lınk vs verebılırmısınız ınceleyım ve ortalama ne kadardır fıyatı?
    cevaplar ıcın sagol ayarlı istedıgım gıbı acılıp kapana bılen varsa alıcam

• quote:

ayarlanabılır egzostlar nasıl oluyor bır lınk vs verebılırmısınız ınceleyım ve ortalama ne kadardır fıyatı?
    cevaplar ıcın sagol ayarlı istedıgım gıbı acılıp kapana bılen varsa alıcam

Alıntıları Göster
    al bir tane remus son susturucu keyfine bak
    ucuna takılan zerzavatlar yakıtı artırıyor bizzat denedim gördüm:(
    remusda o dert yok kesinlikle şu an benim megane II deki susturucu remus ama arkadaşın birisi istiyor ona vercem.
    haa bu arada ses dinletmek istiyorsan en güzel araç E 30 BMW 2000 motor ve üzeri. yemin olsun vectrayla aynı yakıyordu bende 1991 model E 30 kasa 325 vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: mami50

al bir tane remus son susturucu keyfine bak
    ucuna takılan zerzavatlar yakıtı artırıyor bizzat denedim gördüm:(
    remusda o dert yok kesinlikle şu an benim megane II deki susturucu remus ama arkadaşın birisi istiyor ona vercem.
    haa bu arada ses dinletmek istiyorsan en güzel araç E 30 BMW 2000 motor ve üzeri. yemin olsun vectrayla aynı yakıyordu bende 1991 model E 30 kasa 325 vardı.

Alıntıları Göster
    ya arkdaşlar bu filitreyi değiştiriyorlarmış.. çok hoş bi ses veriyor ama bu filitre ne filitresi? bana söyleyebilirmisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: microchild

ya arkdaşlar bu filitreyi değiştiriyorlarmış.. çok hoş bi ses veriyor ama bu filitre ne filitresi? bana söyleyebilirmisiniz?

Alıntıları Göster
    ucuza diyosanwww.eliftuning.com gibi bi site vardı orda 80 ytl ye abarth egzost kazanlı ve 70 ytl e ye de formula1 egzost ucu vardı 1km den duyulur diyodu

• quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

ucuza diyosanwww.eliftuning.com gibi bi site vardı orda 80 ytl ye abarth egzost kazanlı ve 70 ytl e ye de formula1 egzost ucu vardı 1km den duyulur diyodu

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

1 km den duyulurmu !! ben aliyim onu yaa manyakdir walla

artik fabia ya takarim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.