Bildirim
Egzost ile ilgili (Böyle bişey var mı?)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yok mu bilen -
sadece egzoz kafasından ses almak kolay değil...kazanda bitiyor herşey..quote:
Orijinalden alıntı: cemo07
yok mu bilen -
ufak bi islemle ruzgar sesi alabilirsin ama motora zarar verirquote:
Orijinalden alıntı: amdfanatic
sadece egzoz kafasından ses almak kolay değil...kazanda bitiyor herşey..
Alıntıları Göster -
ne gibi işlem oluyor? motora tabıkıde zarar vermek ıstemem passat 1.8T 2004 bana kolayca kapılacak bısey lazım egzost taktıracam sonra beyenmıyecem elimde kalıcak pratık bısey olması lazım ayarlı egzost yokmu yawquote:
Orijinalden alıntı: buraqovic
ufak bi islemle ruzgar sesi alabilirsin ama motora zarar verir
Alıntıları Göster -
bence motora zarar vermez çünkü motorun üflediği havayı sese dönüştürüyoquote:
ne gibi işlem oluyor? motora tabıkıde zarar vermek ıstemem passat 1.8T 2004 bana kolayca kapılacak bısey lazım egzost taktıracam sonra beyenmıyecem elimde kalıcak pratık bısey olması lazım ayarlı egzost yokmu yaw
Alıntıları Göster
ve dizellerde oluyoo
egsozcular yapıo
herjhangi bitanesine git o yapmıyosa bile sana yapılan yeri söyler...
-
bence böle şeylerle uğraşmayıp yeni bir egsoz ve bi abart alırsann sırtın yere gelmezquote:
Orijinalden alıntı: weysoo
bence motora zarar vermez çünkü motorun üflediği havayı sese dönüştürüyo
ve dizellerde oluyoo
egsozcular yapıo
herjhangi bitanesine git o yapmıyosa bile sana yapılan yeri söyler...
Alıntıları Göster -
bence o arabaya egzos yerine hava filtresi tak kafan ağrımasınquote:
Orijinalden alıntı: ..TuNç..
bence böle şeylerle uğraşmayıp yeni bir egsoz ve bi abart alırsann sırtın yere gelmez
Alıntıları Göster -
hava filtresi sorunlu oluyormus bu arabalarda hata vs verıyormus.abarth egzos alıcam ama ev halkından bırı bınıcek cok laf yaparlar bahcenın yanında hemen araba eve gelmedn önce kapatacagım veyatta sadece gaza cok yuklendıgımde ses cıkarıcak(asırı degıl sadece daha buyu motorlu agır arabalardakı gıbı)bişey arıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: bito
bence o arabaya egzos yerine hava filtresi tak kafan ağrımasın
Alıntıları Göster
iyigünler.. -
ses ayarlı eksozlar var onlara bir bak istersen -
yok dostum öyle bir şey..egzos kromajı takıyorlar ama oda aksesuar bağlamında tamamen göze hitap ediyor...Yada muhtemelen sen son susturucudan bahsediyorsun...quote:
Orijinalden alıntı: Power Of The Renault
ses ayarlı eksozlar var onlara bir bak istersen -
quote:
ne gibi işlem oluyor? motora tabıkıde zarar vermek ıstemem passat 1.8T 2004 bana kolayca kapılacak bısey lazım egzost taktıracam sonra beyenmıyecem elimde kalıcak pratık bısey olması lazım ayarlı egzost yokmu yaw
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: cemo07
kıvırıyorlar yada icine parca takıyorlar
duman sıkısarak gectigi icin ruzgar sesi veriyor ama motoru zorluyormus
ben yaptırmadım ogrenince
-
cıkışa bir parca cubuk kaynatıyorlar cubuk un duruş şekli eğimi sesin kuvvetini belirler oluyor sana ıslık hanı ekmek arabalarında varya onun gıbı ama senın passat a gıder mi bilmemquote:
Orijinalden alıntı: buraqovicquote:
Orjinalden alıntı: cemo07
kıvırıyorlar yada icine parca takıyorlar
duman sıkısarak gectigi icin ruzgar sesi veriyor ama motoru zorluyormus
ben yaptırmadım ogrenince
Alıntıları Göster
(ınsan ıslık çalarkende nefesını parmaklarının arasından verıyorya onun gibi düşün tamam
-
o ses dediğin "ıslık" gibi ses ise hiç taktırma.Her duyduğumda sinir ediyor,o egzos un tok sesinin yanında saçma bi sesquote:
Orijinalden alıntı: Prokizya
cıkışa bir parca cubuk kaynatıyorlar cubuk un duruş şekli eğimi sesin kuvvetini belirler oluyor sana ıslık hanı ekmek arabalarında varya onun gıbı ama senın passat a gıder mi bilmem
(ınsan ıslık çalarkende nefesını parmaklarının arasından verıyorya onun gibi düşün tamam
Alıntıları Göster
-
bi arkadaşımda c200 vardı. o yaptırmıştı ve sadce belli bi devirden sonra açılıyodu muhteşem bir ses veriyordu. mesela 4000 devirden sonra.. epey zaman geçti dediğine göre egzosun ortasına birşey koyuyorlarmış emin değilim...quote:
Orijinalden alıntı: s.reca
o ses dediğin "ıslık" gibi ses ise hiç taktırma.Her duyduğumda sinir ediyor,o egzos un tok sesinin yanında saçma bi ses
Alıntıları Göster
-
ayarlanabılır egzostlar nasıl oluyor bır lınk vs verebılırmısınız ınceleyım ve ortalama ne kadardır fıyatı?quote:
Orijinalden alıntı: oneMoreCupofCoffee
bi arkadaşımda c200 vardı. o yaptırmıştı ve sadce belli bi devirden sonra açılıyodu muhteşem bir ses veriyordu. mesela 4000 devirden sonra.. epey zaman geçti dediğine göre egzosun ortasına birşey koyuyorlarmış emin değilim...
Alıntıları Göster
cevaplar ıcın sagol ayarlı istedıgım gıbı acılıp kapana bılen varsa alıcam
-
al bir tane remus son susturucu keyfine bakquote:
ayarlanabılır egzostlar nasıl oluyor bır lınk vs verebılırmısınız ınceleyım ve ortalama ne kadardır fıyatı?
cevaplar ıcın sagol ayarlı istedıgım gıbı acılıp kapana bılen varsa alıcam
Alıntıları Göster
ucuna takılan zerzavatlar yakıtı artırıyor bizzat denedim gördüm:(
remusda o dert yok kesinlikle şu an benim megane II deki susturucu remus ama arkadaşın birisi istiyor ona vercem.
haa bu arada ses dinletmek istiyorsan en güzel araç E 30 BMW 2000 motor ve üzeri. yemin olsun vectrayla aynı yakıyordu bende 1991 model E 30 kasa 325 vardı.
-
ya arkdaşlar bu filitreyi değiştiriyorlarmış.. çok hoş bi ses veriyor ama bu filitre ne filitresi? bana söyleyebilirmisiniz?quote:
Orijinalden alıntı: mami50
al bir tane remus son susturucu keyfine bak
ucuna takılan zerzavatlar yakıtı artırıyor bizzat denedim gördüm:(
remusda o dert yok kesinlikle şu an benim megane II deki susturucu remus ama arkadaşın birisi istiyor ona vercem.
haa bu arada ses dinletmek istiyorsan en güzel araç E 30 BMW 2000 motor ve üzeri. yemin olsun vectrayla aynı yakıyordu bende 1991 model E 30 kasa 325 vardı.
Alıntıları Göster
-
ucuza diyosanwww.eliftuning.com gibi bi site vardı orda 80 ytl ye abarth egzost kazanlı ve 70 ytl e ye de formula1 egzost ucu vardı 1km den duyulur diyoduquote:
Orijinalden alıntı: microchild
ya arkdaşlar bu filitreyi değiştiriyorlarmış.. çok hoş bi ses veriyor ama bu filitre ne filitresi? bana söyleyebilirmisiniz?
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tyler Durden
ucuza diyosanwww.eliftuning.com gibi bi site vardı orda 80 ytl ye abarth egzost kazanlı ve 70 ytl e ye de formula1 egzost ucu vardı 1km den duyulur diyodu
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Method Man
ucuza diyosanwww.eliftuning.com gibi bi site vardı orda 80 ytl ye abarth egzost kazanlı ve 70 ytl e ye de formula1 egzost ucu vardı 1km den duyulur diyodu
1 km den duyulurmu !! ben aliyim onu yaa manyakdir walla
artik fabia ya takarim
Benzer içerikler
- twingo tavan muayeneden geçer mi
- marş basıyor ama geç çalışıyor dizel
- martigues silecek yorumları
- h1 h2 h3, h4, h7 h11 nedir
- egzozdan ses gelmesi
- renault logan
- 2024 mtv tablosu
- audi bisiklet
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X