Şimdi Ara

Egzost ile ilgili (Böyle bişey var mı?) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • elif tuning dekini bende duydum. El yapımı sanırım. o orda son susturucular egzost nikelajları yani egzostla ilgili çoğu şey var. Bi bak derim.
  • quote:

Egzost ile ilgili (Böyle bişey var mı?)

http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=2205&k_id=37
    Süper İcat Abart Eksoz Aparatı
    - Tüm model araçlar için uygundur.
    - Aracınızın ekzos çıkışına takılır
    - Ekzosundan yüksek ses isteyen tuner ler için ideal bir üründür.
    - İddia ediyoruz bu üründen fazla ses çıkartan başka ekzos yok.
    - Bu ürün aracınıza takıldığında 1 km uzaklıktan rahatça ekzos sesi duyulur.
    - Sesi Formula araçların sesine yakın ses vermektedir.
    - Uzunluk 14 cm
    - Yüksekli 5 cm
    - Aparatın yanın da özel yağlama deliği sayesinde yağlanır bu sayede yüksek performans elde edilir.
    - İstenildiğinde İçeriye düğme takılabilip kumandalı şekilde ekzos ses çıkması istendeğinde açılıp kapatılabilir.

quote:

Egzost ile ilgili (Böyle bişey var mı?)

http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=2003&k_id=37
    Paslanmaz Son Susturucu Egzos
    Performans tip egzoslar aracınıza ses desteği yanısıra güç desteğide vermektedir.İçerisindeki hava akışını kontrol eden sistem buna olanak verir.
    Uygunluk : Tüm marka ve model araçların egzos çıkışlarına uygundur.
    Paslanmaz komple krom,içerisinde özel performans filtresi
    Spor egzos sesi elde etme imkanı
    Komple uzunluk : 50 cm
    Susturucu genişliği : 11 cm
    Çıkış ucunun çıkış çapı : 9 cm
    Bağlantı kaynak yeri çapı : 6,2 cm çap

bu egzostlar gayet ucuz ve iyi gibi görünüyor
    diğerleri için:http://www.eliftuning.com/index.php?p=list&k_id=37&bas=0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyler Durden -- 24 Ekim 2006; 12:53:45 >

• Turbo motorlu araçlarda hava giriş çıkışlarıyla oynamak, hava filtresi veya egzos işlemleri yapmak gereksiz büyüklükte risk almak demektir
  • hiç bir marka egsoz sanayi yapımı kadar ses vermez marka egsozlar belli standartlara göre yapılıyor o nedenle aşırı ses çıkarmaz ama sanayideki ustaların yaptıgında hiçbir kısıtlama yok siz isteyin onlar yapar
  • varmış demekki
  • ya bahsettiğiniz egzoz başlıkları. doğru dürüst ses wermez.eğer randıman istiyosan toptan bir egzoz al derim...
  • aRkadaŞım ayNı deRt beNimde baŞımda vaR...abaRth aLdım peDerin kaFa şiŞti çıKaRttım soNRa...

baHsettiğİn ezgosTan vaR anLAtayım saNa....

noRmaL biLdiĞİn aBarth egzoS....uCunDa sUStuRucuSU vaR oNu çeKiyoRsun ve iÇinDen suStuRucuSu geLiyoR...soNra deLi gibi baĞaRMaya başLıyOr....eVe giDierken çıKardıĞın suSturucuyu iÇerisiNe çeviRereK viDaLaR gibi moNte edİyoRsun seSi keSiyoR...
    kESinLikLe iÇindeKi suSturucuyU takıP çıKardğın zaMan çirkiN biR göRüntü oLmuyOr..akSine muHteşemDe biR göRÜntüSü vaR...
    egzoSçu biR aBimde göRdüm buNu 150ytL fiyat verDi anCak paHaLı geLdiği aLamadıM...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.