Şimdi Ara

Egzozdan ceza yedim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
11.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

aracın egzos yokmu ? düz galvanizli borumu takmış fabrikası

60 lık komple duz boru var . Arkada gti da yaziyordu . Heralde benzinli sandilar. Ehshshsh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla 1.5 saat evvel yağhanelerin sonunda bp'nin yan tarafından gaziemire çıkan bir yol var,ana yolda oraya bir tane 107 girdi yerle bir neydeyse, arkadada boru gibi bir egzos bir bağırıyorki ortalık ayağa kalktı, birde masus aragazı yapıyorki egzos bağırsın diye. Kırmızı ışık yandı bu mecburen durdu o esnada 100 metre arkadanda motorsikletli polis geliyor durdurdum gösterdim elemanı poliste diyorki ben zaten o sese geldim nerde o, gösterdim bak ışıklarda ikinci sırada duruyor arkasında kamyonet oılduğu için ilk etapta görülmüyor. Neyse polis gitti yanına çek sağa bakalım ver ehliyet ruhsat aman ağbi öğrenciyim yapma etme eyleme bende iki üç metre arkada duruyorum polise dedimki,bak usta bizim gibi hiç bir falsosu olmayanlara uyduruk cezalar kesiyorsun bu adama ceza kesmeden gönderirsen seni plakadan şikayet ederim haberin olsun dedim. Polis diyorki kesecem,kesecemde ne kadar keseyim onu düşünüyorum.Cezayı yapıştırdı tabii ama ne kadar yazdığını göremedim.

• HarryBlade H kullanıcısına yanıt
    şimdi aracta egzos yoksa polis her cevirdiğinde alta bakarsa cezanı yazar bence cevreyi kirletiyor ayrıca
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

şimdi aracta egzos yoksa polis her cevirdiğinde alta bakarsa cezanı yazar bence cevreyi kirletiyor ayrıca

107 den ne cikcak ya 1.0 1.2 1.4 motor :f 1.6 dan bile cikmiyor. Neyse zaten ben son susturucuyu taktiriyom :D

• Hocam birde şöyle birşey var ; O ses o kadar şiddetli çıkınca ne oluyor? Amaç ne yani :D
  • egzozundan yoğun mavi duman çıkan da ceza yer mi ?
  • Aldigim arabada var kestircem safkan beygir sesi gibisi varmi hiç

• Fabrika çıkışı neyinize yetmedi de fazladan ses çıkartan bir şey ekletiyorsunuz?

Çevreye verdiğiniz ses kirliliği de cabası.
  • anlamadığım nokta çevirme olduğunu gördüğünüz halde neden inatla 5 kere önünden geçtiniz ? @HarryBlade
  • CZ3 ümde son susturucu var öyle boşa bağırmayan ve 5bin devirden sonra tok ses veriyor bayılıyorum ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

anlamadığım nokta çevirme olduğunu gördüğünüz halde neden inatla 5 kere önünden geçtiniz ? @HarryBlade

Arkadaslar yer begenmediler karsiyaka mi bostanli mi diyip durdular. Gaza yuklenmessen araba bagirmiyordu.

• iyi olmuş bıktık sizin 1.2 1.4 arabalarınızın kıçını yırtarcasına çıkardığı o iğrenç zırıltılı egzoz seslerinden. Hayır öttüğü kadar gitse içim gam yemiycek ama yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoderAdam

iyi olmuş bıktık sizin 1.2 1.4 arabalarınızın kıçını yırtarcasına çıkardığı o iğrenç zırıltılı egzoz seslerinden. Hayır öttüğü kadar gitse içim gam yemiycek ama yok.

Girtlak bir arabaya gitmiyor dememelisin

• HarryBlade H kullanıcısına yanıt
    istediği kadar gırtlak olsun bana ne kardeşim ben senin arabanın kulak s..en sesini dinlemek zorunda mıyım
  • gürültü yapıp milleti rahatsız ediyorsanız eğer, iyi olmuş, sevinirim.
    gürültü yapmıyorsa arabanız, geçmiş olsun diyeyim.
  • aşırı abartı sesi seviyorum ama tok olucak ses ve yaptırırsam vanalı egzoz takarım sadece duymak istediğimde açarım ulu orta değil
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.