Şimdi Ara

Egzozu gizli olan araçlar hangileri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı araçlar fabrika çıkışı benim bildiğim hundai accent .başka hangileriydi.
    sonradanda bir değişiklikle egzoz gizlenir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevremüh -- 2 Mart 2008; 0:02:38 >

• gizli egsoz benim bilmediğim yeni bir teknoloji değilse ve gizlemekten kastınız tamponun altında kalmasıysa bu çok da değişiklik sayılmaz değilmi?
  • Bazı araçlarda tampon arkasına gizleniyor ,bazılarında ise egzoz resmen aracın arka tekerlerinin önünde yani aracın ortasında olduğunu çok görüyoruz.ben lpg istasyonu çalışanıyım.ordan biliyorum.
  • bende farkettim onu ama istasyonda çalışmıyorum
    benimde aklımda accent ve albea kaldı başka var mı hatırlamıyorum
  • nihayet itiraf etmişsiniz mesleginizi;
    bende demiştim bu lpg dolum agzı aracında altta gizlemiş olanlara düşmanlıgınız nedir.
    quote:

Orjinalden alıntı: cevremüh

Bazı araçlarda tampon arkasına gizleniyor ,bazılarında ise egzoz resmen aracın arka tekerlerinin önünde yani aracın ortasında olduğunu çok görüyoruz.ben lpg istasyonu çalışanıyım.ordan biliyorum.
  • http://resim.donanimhaber.com/m_21121195/printable.htm

benzinlik çalışanısın kendini bana çevre müh. diye tanıttın önceden
  • renault megane 2
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: triger

http://resim.donanimhaber.com/m_21121195/printable.htm

benzinlik çalışanısın kendini bana çevre müh. diye tanıttın önceden

mesleyi ile ilgili konumda çalışıyor olabilir.
  • kardeş sormadın ki mesleğimi söyleyim.hem benim meslek saklanacak birşey de değil .zaten nick im bile çevre mühendisi olduğumu açıklar.o resim diye eklediğin açıklama içinse saol faydalı oldu bak yine önemli bir konuyu hatırlatmış oldun.
  • ya mesleğim çevre müh. bir oto gaz istasyonunda EPDK nın görevlendirmesiyle sözleşme usulu sorumlu müdürlük yapıyorum . Ayrıca sorumlu müd. her istasyonda var olmak zorunda yoksa gaz satamaz. Siz sorsanız ben daha öncede söylerdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevremüh -- 29 Şubat 2008; 22:47:40 >
  • imzadaki kasa cliolarda HB lerde, tamponun altında mükemmel şekilde gizli. ancak son susturucu değiştirilenlerde hep aşağıya kayık gözüküyor. benim araçta hiç değişmedi, egzoz hiç görünmüyor, ucu bile. bende egzoza kafa takmak isteyince görmek durumunda kaldım kendisini, aracın altına eğilerek

mazda 3 tede görünmüyor. ancak hondalarda falan çok kötü duruyor dışarıda. özellikle önceki kasada
  • siena ;)
  • benim getz de gizli egzoza bakmak için yere eğilmem gerekiyor
  • GOLF 5
  • bizim albeanın gizli eğilip altına bakınca bile zor gözüküyor.Ama bu okadar önemli birşey değil bence.Bazı araçlarda dışarıda bazılarında içeride oluyor bunu daha çok arka tamponun şekli şemali arabanın çizgileri belirliyor.
  • bunun bir önemi varmı yani bu forumda ulaşacağımız son nokta ne?

sadece merakımdan soruyorum...
  • yani egzost ta bir tarzdır. kimi beğenir kimi beğenmez. bazısı şekil bir egzost sistemi takıp aracını daha da görselleştirebilir. gizlilerde böyle bişi biraz zor oluyor.
  • bir sonuca ulaşmak gerekmiyor. sadece araç sürücüleri arasında görüş alışverişi yapmak.egzozun gizlenmesi ne kadar önemli yada değil?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevremüh -- 2 Mart 2008; 0:17:59 >
  • egzoz yerinin gizli olup olmaması=hava-civa
  • Ben haala bişii anlamadım
    kadında kalça arabada egzosaust
    bayaaaa görsel duruyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.