Şimdi Ara

Ehb mi ceng mi iş imkanı bakımından (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
3.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle bir soru sorduğuna göre kendini geliştirme gereği duymuyorsun. O yüzden ehb seç sen. Bilgisayar seçersen işsiz kalırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • axlrose. kullanıcısına yanıt
    Ne alaka

• Dedim bir an ehb ne ceng ne falan sonradan anladım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardes soru soruyorsun cevabinida kendin veriyorsun.Madem biliyordun cevabı neden soru soruyorsun.Ehb istiyorsan yaz güzel bolümdür lakin mezun bakımindan diyorsan ee okuyanlarin %75 80 i zaten elektronik tarafa kayıyor.Aynı sayıda mrzun veriyor diyebilirim.
    Turkiyede donanım piyasası baya bi kısıtlı yazılım yine önü açık.Ben ikisi arasında kalsaydım ceng yazardım cunku bu benim tercihim.Sende ehb istiyorsan onu yaz.

• labittimla kullanıcısına yanıt
    Hocam her kafadan ayrı bir ses çıkıyor üstte bilgisayarin istihdami %50 diyen de var sizin gibi diyen de kime inanalım

• up
  • Updulkerim

• Görüş belirtmeden gecmeyelim az çok demeyelim yardim edelim

• Dh cemaat

• Dh bitmiş

• Bu saatten sonra bunu öğrenmek ne işine yarayacak

• limon1907 kullanıcısına yanıt
    Merkezi yatay gecis yapacağım

• Dh çöp olmuş

• Dh bitmiş

• İcındeki sese inan kardesim.Ikiside guzel bölümler ve is sahalarıda fazla.Bundan sonrası senin arastırmana kalmış

• Kardesim kafani karistirmak gibi olmasin ama yazabileceğin tip dis hemsirelik vs varsa yazmani öneririm. Ulke gercekten leş durumda . Ne olacagimiz belli degil. Yazilim sektorunde asil alaninda okumadan baska unilerden emzun olsan bile is yapabiliyorsun gerekli ingilizce ve donaniminla.hani dusun derim. 2 3gun sonra boşta kalma olasiligi var. Cok ama cok muhendis mezunu var turkiyede inanilmaz derecede.

• ressam5845 R kullanıcısına yanıt
    Kardeş yeterli bilgi donanımla ben de evde ameliyat yapabiliyorum ama nedense hep diplomalı adamlara gidiyor millet neden acaba iyi reklam mı yapamıyorum o kadar udemyden plastik cerrahi seti aldık bitirdik boş adam değiliz yani kendimizi geliştirdik ama gidip başkasına yaptırıyorlar memeleri burunları anlamadım gitti

• Öncellikle ehm den cs ye kayamazsın programcılık farklı şey bilgisayar bilimleri farklı şey şimdi yazılım rakamlarsa cs matematiktir ee fizik sen rakamları okuyabiliyorsun diye matematikçi olmuyorsun ancak lisans üstü bir şeyler yaparsak cs üzerine de uzmanlaşabilirsin ama cs ci adamda aynı şekilde ee uzerine uzmanlaşabilir burada bir dezavantaj veya avantaj söz konusu değil yani herkes herkese kayabilir :) türkiyede nitelikli mühendis açığı oldukça yüksek ve bu ihtiyaç gittikçe artırıyor her türlü sektörün teknoljiye kayması eğitim kalitesinin türkiye için gittikce kötüye gitmesi beyin göçü vb. nedenler lisans mezunu sayısının fazla olmasının veya artmasının bir önemi yok onların çoğu teknisyen ve programcı yeterliliğinde kişiler gerçekten bir bilgisayar bilimci veya elektronikçi olmakta sabah tıp fakültesine gideyim akşam çay içtikten sonra 1 saat kod yazayım diyerek ulaşabilecek şeyler değil yoğun çalışma ve zaman ayırılarak yapılabilecek bir şey yani hayatınızda birincil uğraşınız bu olmadan kayda değer bir şeye ulaşamazsın yani çaycı hüseyın dişçi hasan akşam işten sonra 2 saat kod yazarak seni işinden edemez korkma anca programcı teknisyen olurlar sende mühendis diplomasıyla gezen programcı teknisyen değilsen endişelenecek bir şey yok ee cs arasındaki seçimi iki alanın iş imkanlarına göre değil yaptıkları işin ta kendisine odaklanarak yapmak istediğin şeyi seçmen doğru olur iş olanakları bakımından aralarında büyük farklar yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 5 Ağustos 2019; 4:51:6 >

• madem böyle düşünüyon niye soruyosun adama

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.