Şimdi Ara

Ehb mi ceng mi iş imkanı bakımından (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
3.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İs imkani bakimından sordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş imkanı olarak CS uzun süreler bir numara olmaya devam edecek.
  • Ne saçma konu bu? Kapatsınlar o zaman bilgisayar mühendisliği bölümlerini, herkes ehb veya ee okuyup "YAZILIMA KAYSIN"? Ne kayması hocam kaydıraktan mı kayıyorsunuz? Herkes yazılım, donanım öğrenebilir fakat bu kişiler bilgisayar mühendislerinin yerini dolduramazlar. YKS'de derece yapan bir öğrenci çoğu dersi ve konuyu anlatabilir fakat okullarda kadrolu öğretmen olamazlar o disiplinin lisans düzeyinde eğitimini almadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harvey Specter. -- 6 Ağustos 2019; 0:43:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Harvey Specter. kullanıcısına yanıt
    Hocam hak veriyorum dediklerinize ama donanımda mı yoksa yazılımda mı kendini geliştirmek daha kolay olur bana göre yazılım gibime geliyor.

• Bence önemli olan neyi sevdiğinizdir. Kendinizi birden fazla alana şartlamak yerine spesifik bir alanda uzmanlaşmak daha efektif olacaktır diye düşünüyorum. Donanım veya yazılım, hangisi seviliyorsa ona göre bölüm seçtikten sonra gerisi rahat diye düşünüyorum. Kendinizi geliştirmek istediğiniz alanda yine cabalarsiniz bir şeyler öğrenmeye. Tercihleri ne yaptınız bu arada? :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Harvey Specter. kullanıcısına yanıt
    Merkezi yatay geçiş yapacağim hocam başvurumu verdim iyte ehb ytü ehbye

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.