Şimdi Ara

Ehe uaaaaa Ekran kartı yandi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadas bilgisayarimi acmisti win acildikdan 10sn sonra
    -La bu ekrana bir sey oldu!!! diye bagirdi.
    Bi baktim ekran karti yanmis (ilk bilgisayarimda da 2mb s3 yanmisti tecrubeliyim :-( !! ) ekran cizik cizik gozukuyordu. reset yaptim sokmedi tabi sinyal yok. neyseki elimde fazladan tnt2 m64 vardi. banshee boylece sizlere omur.......

tek suphelim voltaj oynamalari s3 de oyle yanmisti. 10sn de kartmi yanar bea

Elime gecen ilk upgrade parasi ile kesin bir UPS alcam ula GF4TI 4600 falan yansa kafayi siyirirdim herhalde gene ucuz atlattik.

• hehe Geçmiş olsun ee UPS nin yararları
  • Geçmiş olsun. Allahtan çok pahalı bir ekran kartı değil.
  • elektrik dalgalanmaları boardın voltaj denetimini haşat ettiğinden bir ups edinsen hiç fena olmaz..
    Bende de 325Wattlık bir tane var ve elektriğin en çok kesildiği halkalı da bile şu ana dek hiçbir donanım sorunu,yanma çatlama patlama yaşamadım..Makinemin 2.el değeri hala bu yüzden yüksek..
  • Sagolun arkadaslar.
    Hem dunyanın en pahalı elektriğini kullanacaksın hem kullandığın aletler eline patlayacak.
    Amerikada olsa boyle birsey kesin dava konusu olur. Fren balatalari bozuk araba satmak gibi birsey, ne oynayip duruyonuz voltajla hala icime sindiremedim bosubosuna ekran karti kaybetmeyi( hemde 2. kez)
  • Ekran kartı yapmak çok kolay. Al tornavidayı deydir chip e tamam dır dumanlar çıkar hayırlı olsun kart ölmüştür. mauhauhauhauhuh
  • Daha önceden de böyle bir olay olmussa, monitoru bir kontrol et, toprakli prize baglamadigin icin karti yakiyor olabilir. bendeki vestelde iki ekran kartimi yakmisti
  • Kasadan Almak Iyi Ama Onun Içinde Sağlam ve Kaliteli Bi PS'in Olması Gerek

Ve knX Geçmiş Olsun...
  • hadi sana geçmiş olsun yedek olmasıda güzel bir ayrıntı ;P
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.