Civciv idim Maradon'dan kaptılar 5k verip El Morad'a attılar Trollere tp yapıp kaçtılar Böyle oyun olmaz olsun ağalar Party party El Morad'da gezerdim Nerde OK gorsem hemen basardım Arenada gözlerimi açardım Böyle oyun olmaz olsun ağalar En sonunda bir partye alındım Önce şöyle etrafıma bakındım Apostlara ilk vuruşta atıldım Lütfen biraz kibar olun ağalar Lvl 30 oldum tebrik ettiler Bir hamlede party disband ettiler Eziksin sen diye diye kestiler Böyle oyun olmaz olsun ağalar Lvl 40da bir clana yumuldum Kasın beni diye ağlar dururdum Bir pelerin göremeden kovuldum Böyle oyun olmaz olsun ağalar DTSde ks yiyip bakarım Suikaste kurban gider yatarım Exp için babamı bile satarım Böyle oyun olmaz olsun ağalar Nerde novacı görsem yağlar yakarım Cevap verir diye mesaj atarım Asasına hayran hayran bakarım Bi 5 milyon veren yok mu ağalar El Moradda Dervishlere rastladım Kesmek için Z ve R ye tıkladım Party ile ben de yeri kokladım Yok mu 10 taş rezzer yok mu ağalar Ezik mezik bir savaşta bulundum Buffer yoktu tek başıma koyuldum yarı yolda bir okçuya vuruldum Lag olmasa gösterirdim ağalar Stiletto yanar söner dururdu Silahlarım boyna heba olurdu Upgrade Scroll ile hani +9 olurdu Silahımı geri verin ağalar Herkes kospcu olmuş nerde adalet Hiç kimsede kalmadı huzur saadet Ben de kuracağım en sonunda nihayet Banlamayın beni ne olur ağalar Knight Online oynar lvl kasarım Zamanımı yok ederek yaşarım Çok geçmedi belki ben de bıkarım HAYATIMI GERİ VERİN AĞALAR SaYgIlArmLa...
quote:Orjinalden alıntı: progressive_ Civciv idim Maradon'dan kaptılar 5k verip El Morad'a attılar Trollere tp yapıp kaçtılar Böyle oyun olmaz olsun ağalar Party party El Morad'da gezerdim Nerde OK gorsem hemen basardım Arenada gözlerimi açardım Böyle oyun olmaz olsun ağalar En sonunda bir partye alındım Önce şöyle etrafıma bakındım Apostlara ilk vuruşta atıldım Lütfen biraz kibar olun ağalar Lvl 30 oldum tebrik ettiler Bir hamlede party disband ettiler Eziksin sen diye diye kestiler Böyle oyun olmaz olsun ağalar Lvl 40da bir clana yumuldum Kasın beni diye ağlar dururdum Bir pelerin göremeden kovuldum Böyle oyun olmaz olsun ağalar DTSde ks yiyip bakarım Suikaste kurban gider yatarım Exp için babamı bile satarım Böyle oyun olmaz olsun ağalar Nerde novacı görsem yağlar yakarım Cevap verir diye mesaj atarım Asasına hayran hayran bakarım Bi 5 milyon veren yok mu ağalar El Moradda Dervishlere rastladım Kesmek için Z ve R ye tıkladım Party ile ben de yeri kokladım Yok mu 10 taş rezzer yok mu ağalar Ezik mezik bir savaşta bulundum Buffer yoktu tek başıma koyuldum yarı yolda bir okçuya vuruldum Lag olmasa gösterirdim ağalar Stiletto yanar söner dururdu Silahlarım boyna heba olurdu Upgrade Scroll ile hani +9 olurdu Silahımı geri verin ağalar Herkes kospcu olmuş nerde adalet Hiç kimsede kalmadı huzur saadet Ben de kuracağım en sonunda nihayet Banlamayın beni ne olur ağalar Knight Online oynar lvl kasarım Zamanımı yok ederek yaşarım Çok geçmedi belki ben de bıkarım HAYATIMI GERİ VERİN AĞALAR SaYgIlArmLa... bende bunu arıodum saol
quote:Orjinalden alıntı: Oz4N 96547123575 Kere verildi Yinede sağol tamam o zaman bana 96547123575 kere verildiyse linklerini atsana