Şimdi Ara

Ehliyet Almak Modamı Oldu Arkadaş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben ehliyetimi alırken sınıfta benim haricimde 2 erkek vardı.İkisi de 18 yaşındaydı.Kalanını komple kadınlar oluşturuyordu.

Sınıf mevcudu 20-25 civarıydı.Kadınlar genelde ev hanımı, üniversite öğrencisi o tiplerdi.

Ev hanımı 30-35 yaşındaki kadın adaylar her gün gelir en öne oturur not tutardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: empire_loups

"Ehliyetim yok" demek "Ehliyetim var ama hiç araba sürmedim" demekten daha onurlu bi davranış bence..

Kullanmayacağı halde ehliyet alan çok, sırf gösteriş için.Amcamın kızları kursa yaz tatilini değerlendirmek için gittiler.Ehliyeti aldıktan sonra daha bir kere bile direksiyonun başına geçmediler.
  • Alıyolarda ne oluyo
    Annemin 14 yıldır ehliyeti var bir kere direksiyon başına geçmişliği yok kadının.
    Gel öğreteyim diyorum.
    Amaaaaan git be al arabanı gez dur sen, bi yere gitcek olursam ararım seni bırakıverirsin beni

Kadının özel şöförüyüz vesselam
  • Gelsinler hocam en azından altımda jip var diye milletin ustune çıkayım mantıgında araba kullanmazlar. En azından yogun trafikte millete makas ata ata gideyim gittiğim yere 3 araba önce vrayım ama yeterki 7 sulaleme kufur yiyeyyim çok hoşuma gider mantıgında araba kullanmazlar en azından baskaları gibi. Boyle tipler geleceklerine yeterki teyzelerimiz bacılarımız gelsin trafige
  • Bulgaristanda yaşadığım köyde erkek şoför sayısı kadar kadın şoför sayısı var. Türkiyede Kadın hakkındaki zihniyet ve düşünce ne zaman değişecek çok merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cloud Nine

Alıyolarda ne oluyo
    Annemin 14 yıldır ehliyeti var bir kere direksiyon başına geçmişliği yok kadının.
    Gel öğreteyim diyorum.
    Amaaaaan git be al arabanı gez dur sen, bi yere gitcek olursam ararım seni bırakıverirsin beni

Kendimi gördüm bir an yazınızda

• Ehliyet alsınlar onda sıkıntı yok, her önüne gelen alıyor ama araç kullanamayan tayfayı engelleyin araç kullanmalarını, ablamın ehliyeti var 3 yıldır, aracımı 1 kere verdim bırakın aracı kullanmayı hayatının sonuna kadar bir aracı kullanabilecek yeterliliğe ulaşacağını düşünmüyorum. malum hergün trafikte onlarcası geziyor.

Çevresindeki bayanların ya da yaşlıların araç kullanamadığını bilen aklı başında insanların, bu duruma el koyup engellemeleri lazım, gerisi tırt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimiferhat -- 5 Mart 2013; 1:51:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

quote:

Orijinalden alıntı: Cloud Nine

Alıyolarda ne oluyo
    Gel öğreteyim diyorum.

Kendimi gördüm bir an yazınızda

"Hadi bizi teyzenle beraber bi dayinlara ativer"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ehliyet alınmasında bir sakınca görmüyorum ancak ehliyet almak bu kadar kolay olmamalı. Benim tanıdıklarım daha trafikte 3-4 kere araba sürerek ehliyet aldı. Trafik acemi şoför dolu.

Şu stajyerlik dönemi başlasa belki de kadınlar araba kullanmayı öğrenir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.