Şimdi Ara

Ehliyet Almak Modamı Oldu Arkadaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bakıyorum 45-50 yaşlarında ev hanımları ehleyete geliyor nerden çıktı birdan bu kadar patlama ? Gerçekten son zamanlarda haddinden fazla ev hanımları ehliyete başvuruyor benimde halalarım teyzelerim dahil. Kocasının ehliyeti yok daha 50 yaşına gelmiş arabalarıda yok geliyor ehliyete. Birisi bir dalga başlattı herkes birbirini kıskana kıskana ehliyete geliyor

• Gayet normal. Evdeki herkesin ehliyeti olması her zaman iyidir. Yarın birgün hasta olur, problem çıkar hastahaneye götürmesi kolay olur.
  • Kulaktan dolma bir cok laf dönüyor mesela benim annem 25 yıl olmuştur ehliyet alali bı laf atıldı ilkokulu mezunlarına artık ehliyet verilmeyecek diye sitemizde ne kadar kadın varsa ehliyet aldı coğuna annem öğretti arac kullanmayı misal birde 2 yıl stajyer sürücü dalgası var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoctorEconomy -- 4 Mart 2013; 21:52:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülkede 60 yaşında hukuk fakültesi bitiren insanlar var. Takıldığın nedir? Yaş mıdır? Cinsiyet midir? Belki zor durumda kalacaklar ve 45-50 yaşında ki kadın araba kullanmak zorunda kalacak. Bırakın artık bu "yaşın kaç başın kaç, kadın halinle evinde otur" mantığını. İnsanlar kendilerini geliştiriyorlar hangi konuda olursa olsun. Alkışlamanız gerekir ayıplamak değil, değişin artık...
  • 5 yıldır kursta trafik dersi anlatıyorum. Dediğiniz gibi son dönemler enteresan. Sınıftaki 30 öğrencinin 20 si ev hanımı. Kaynanasıyla geleni mi dersin, ders aralarında dantel yapanı mı dersin. İlginç ilginç tipler. Almaları en doğal hakları tabii ki. Ama komik anlar da yaşanmıyor değil..
  • "Ehliyetim yok" demek "Ehliyetim var ama hiç araba sürmedim" demekten daha onurlu bi davranış bence..
  • Ehliyet almak iyi de daha bugün yaşadığım bir olayı anlatayım.

Arayoldan anayola bağlanacaktım. Gayet normal bir hızda ilerlerken sol tarafımdan ehliyet sürücüsü geçti bende yol verdim panik yapıp puan kırılmasın diye. Sonra bu geçti önüme ne sinyal ne bir şey bodoslama daldı sol tarafımdan sağa doğru. Frene abandım durdum. Sonra aracın yanına gidip yanındaki hocasına "Eğer bu kişiye ehliyeti verirseniz insanlık adına suç işlersiniz." dedim hocası sanki çok komik bir şeymiş gibi güldü. Kız hiç duymuyor bile bizi artık nasıl kastıysa kendini.

Yani diyeceğim odur ki ehliyet herkes alsın ama hakkıyla alsın. Akülü araba sürmüyoruz. Altımızda onbinlerce, yüzbinlerce liralık makineler var. Parayı sokakta bulmadık. Göre göre kaza ortamı oluşturanların ehliyeti alınsın artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç almak mı? Beklemek mi?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlginç bir toplum baskısı var galiba ben kursa giderken bir kaç teyze soru çözüyordu ve sordu "arkadaki farların uzunu niye yok?" işte orada öğrenme aşkıyla fizik soruları sorduğum aklıma geldi. Ne saçma şeyler sorardık buda motor dersinin saçma bir sorusuydu :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stajyer ehliyet muhabbeti yüzündendir
  • Ben ehliyet alacağım zaman kursa gittiğimde 1-2 tane genç vardı.Diğerleri hep yaşlıydı.Be ablacım bir ayağın batmış çukura.Ne ehliyeti ?

Ders mers'te işleyemiyorduk.Dedikodu yapıyorlardı sürekli.Derslerden de kaldılar tabi.Sonrası ne oldu bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Gayet normal. Evdeki herkesin ehliyeti olması her zaman iyidir. Yarın birgün hasta olur, problem çıkar hastahaneye götürmesi kolay olur.

her zman da bu bahane olur, taxi denen bir yaratık yokmu o cevrede?
  • İnsanların ehliyet alması neden problem ki? Annemin ehliyeti yok araba kullanıyor. Onada almam lazım bir ehliyet ama uğraşamam diyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acy78

quote:

Gayet normal. Evdeki herkesin ehliyeti olması her zaman iyidir. Yarın birgün hasta olur, problem çıkar hastahaneye götürmesi kolay olur.

Taksiyle seyehat çok ucuz ya.
  • arabası olmayanlar genelde "bir gün lazım olur" diye alır.
  • quote:

quote:

Hocam taksiden nefret ettiğim kadar bişey yok. Bazen aracım olmuyor dışarı çıkmam gerekiyor gece misal. Taksi ile gitsem 30,40 tl gidecek. Arıyorum rent a carcımı hacı bana araba lazım eve getirsene diyorum 60 tl veriyorum günlük tamam

• quote:

Orijinalden alıntı: empire_loups

"Ehliyetim yok" demek "Ehliyetim var ama hiç araba sürmedim" demekten daha onurlu bi davranış bence..

+1
  • quote:

öyle bi durumda ölmeyi tercih ederim dostum öyle adamlara ehliyet veriyolarki arabayı evin damına çıkartırlar hiçte zorlanmazlar bunu yaparken
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

quote:

quote:

Hocam taksiden nefret ettiğim kadar bişey yok. Bazen aracım olmuyor dışarı çıkmam gerekiyor gece misal. Taksi ile gitsem 30,40 tl gidecek. Arıyorum rent a carcımı hacı bana araba lazım eve getirsene diyorum 60 tl veriyorum günlük tamam

60 tl lik araba dizel olmaz tüplü ise zaten olmaz o yuzden üzerine de 40 tl benzin +10 tl otopark parası veriyorsundur ve 110 a patlıyordur sana.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

quote:

quote:

60 tl lik araba dizel olmaz tüplü ise zaten olmaz o yuzden üzerine de 40 tl benzin +10 tl otopark parası veriyorsundur ve 110 a patlıyordur sana.

Sürekli kendisinden kiraladığım için elinde ne varsa onu getiriyor. Dizel benzin tüplü. Bir kere c180'e 60 tl verdiğimi hatırlıyorum içine 150 liralık yakıt atmıştım da altında kalmamıştım 20,30 tl lık yakıt yatıyor normal durumlarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Ehliyet almak iyi de daha bugün yaşadığım bir olayı anlatayım.

Arayoldan anayola bağlanacaktım. Gayet normal bir hızda ilerlerken sol tarafımdan ehliyet sürücüsü geçti bende yol verdim panik yapıp puan kırılmasın diye. Sonra bu geçti önüme ne sinyal ne bir şey bodoslama daldı sol tarafımdan sağa doğru. Frene abandım durdum. Sonra aracın yanına gidip yanındaki hocasına "Eğer bu kişiye ehliyeti verirseniz insanlık adına suç işlersiniz." dedim hocası sanki çok komik bir şeymiş gibi güldü. Kız hiç duymuyor bile bizi artık nasıl kastıysa kendini.

Yani diyeceğim odur ki ehliyet herkes alsın ama hakkıyla alsın. Akülü araba sürmüyoruz. Altımızda onbinlerce, yüzbinlerce liralık makineler var. Parayı sokakta bulmadık. Göre göre kaza ortamı oluşturanların ehliyeti alınsın artık.

/>

geç bunları geçç . almanyadaki gibi olsaydı sınavlar kıza vermemesi dogru olurdu ama burda yukardaki gif geçerli hocam malesef.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.