Şimdi Ara

Ehliyet alanlar bi gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aile hekimi, göz,nöroloji,psikiyatri bölümlerine uzman kontrolü için yönlendirdi. Herhangi bir hastanede randevü alarak bu işi halledebilir miyim? Normal randevü mü yoksa ehliyet için olduğunu belirtmeli miyiz? Nasıl yürüyor bu bilenler yazsın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 23 Eylül 2016; 11:55:12 >

• Alacağın bir sağlık raporu alt tarafı git sağlık ocağından al bedava

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • There goes your life kullanıcısına yanıt
    Aile hekimin tam bir isini sevmeyen adi doktorlardan.

Saglik raporunu onlar verebiliyor fakat git ozelden al 40-50 tl diyorlar.

Kendileri bir kagit cikartip sana veriyorlar 30 a yakin soru var. Hepsine evet hayir yaniti veriyorsun. Oldu bitti. Gozluklu isen sana gozluk takmalidir diye bir rapor cikariyor tum olay bu.

Toplam 5dk bile surmeyen bir isi ona git buna hastanede oraya git diyerek basindan saviyorlar.

Ona patronun kim oldugunu goster.

Kötü haberi veriyorum

Aile hekimi ehliyet raporu için sevk etmişse

Devlet hastanesinde 2 doktora muayene olacaksan 100 tl 3 ve üstü ise 200 tl parayı bayılacaksın

Ben ehliyeti değiştirecektim, 200 tl deyince hastaneden geri vitese takıp ayrıldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: dhretireduser

Aile hekimin tam bir isini sevmeyen adi doktorlardan.

Saglik raporunu onlar verebiliyor fakat git ozelden al 40-50 tl diyorlar.

Kendileri bir kagit cikartip sana veriyorlar 30 a yakin soru var. Hepsine evet hayir yaniti veriyorsun. Oldu bitti. Gozluklu isen sana gozluk takmalidir diye bir rapor cikariyor tum olay bu.

Toplam 5dk bile surmeyen bir isi ona git buna hastanede oraya git diyerek basindan saviyorlar.

Ona patronun kim oldugunu goster.

Yalnız şunu ekleyim
    Sağlık ocaklarından otomobil ve motosiklet için rapor verilebiliyor.
    C ve d sınıfı için yetkileri yok, hastaneye sevk etmek zorundalar.

Devlette bu işi ticarete dökmüş maalesef, 200 lira paraya veriyorlar raporu

Özel hastane ise her uzman için 60 tl para alıyor

Genelde 4 doktora sevk ediyorlar oda özelde 240 lira yapıyor. (Hatay için böyle, başka yerdeki özel hastanelerde farklı ise bilemiyorum)

• Aile hekimleri gercekten cogunlukla meslegini sevmeyen insanlar oluyor. Benim aile hekimim ehliyet icin goz muayenesi yaparken sag gozumde %30 gorme kaybi oldugunu soyledigimde, gozluk taktigimda bunun %0 a inmesi gerektigini soyledi. Saskinim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tıp merkezine git 2 harf gösterdi okudum verdi raporu psikatri falan hikâye.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tam teşekküllü hastahaneden almıştım ben

• Arkadaş neler saymışsınız. Aile hekimi tanıdık ise git 2 dakikaya alırsın göz muayenesi yapıp geçer. Para falan vermedim ben, 2 dakikamı aldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoppeR.

Arkadaş neler saymışsınız. Aile hekimi tanıdık ise git 2 dakikaya alırsın göz muayenesi yapıp geçer. Para falan vermedim ben, 2 dakikamı aldı.

hocam gittim zaten oda konunun uzmanına yönlendirdi
  • eğer gözleriniz bozuksa ama ehliyette gözlük takmalı ibaresi istemiyorsanız göz eseli diye aratıp çıkan tabloyu ezberleyin. normal ehliyet alın. özellikle gözü çok bozuk olmamasına rağmen gözlük kullanmak zorunda kalan motorcular için söylüyorum bunları. körseniz tabi ki gözlük takın kimsenin hayatıyla oynamayın.
    Aile hekiminde iş yok, 2 ay önce beş kuruş vermeden aile hekiminden aldım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tıp merkezlerine git , ben 50 liraya 5 dk da aldım, sadece göz muanesi oldum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.