Şimdi Ara

trafik kazası, anlayanlar bi gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu dediğim olay bi avm nin park yerinde gerçekleşti. insanları taşıyan servis saatiydi altımda motor vardı ve bu otobüslerin kalkması otoparktan çıkması haliyle çok zaman aldığı için bi boşluk kollayıp kalabalıktan çıkmaya çalışıyordum.

en son bir servis otobüsü kaldı önümde, bi 10 sn falan bekledim ilerlesin diye baktım duruyor öyle, dedim herhalde yolcu falan bekliyor. duba ile otobüs arasında 1 metrelik boşluk vardı geçivereyim buradan dedim. olayı çizmeye çalıştım

olay şu ki otobüs park yerinden çıkmıyor park yerine giriyormuş
    ben tam otobüsün arkasında boşluktan geçecekken otobüs birden geri geri gelmeye başladı. motor kullananlar bilir geri vites olmadığı için motoru geri geri çekmek hakikaten çok zor. geri geri gelirken o 1-2 saniyede kornaya bastım duymadı otobüsü yumrukladım bağırdım falan duymadı. beni motorla birlikte yere düşürdükten sonra otobüs anca durdu.

işte gelip beni yerden kaldırdılar çok şükür otobüs erken durdu da ayağım falan ezilmedi. motorda sıkıntı yok sanırım yan yattı sadece.

ama bana çarpan şöför bağırmaya atar yapmaya başladı. "bekle sen bekle orada gelip tutanak tutacaz dua et otobüse birşey olmasın"
    falan gibisinden. benim de tepem attı tabi. dedim gel ben burdayım bakalım.

şöför park edip indi, kaskı çıkarıp kenarı koydum yanına gittim otobüse baktık. ince 2-3 cm uzunluğunda bir çizik var.
    fakat motora göre seviyesi yüksekte. emin değilim çarpınca mı oldu yoksa daha önceden var mıydı.

işte adam suratımın dibine geldi bağıra bağıra konuşuyor. dörtlüleri yakmışım park edicem neden arkama giriyorsun, bunu ödeyeceksin şimdi tutanak tutacağız ben çarptım yazacaksın falan bağıra bağıra konuşuyor. dedim bi sus iki dakka ben de konuşayım. dinlemiyorum ben seni dedi. bende iyi o zaman bende seni dinlemiyorum. bu çiziği de ben yapmadım. ayrıca bana çarpanda sensin dedim. adam iyice sinirlendi suratımın dibinde konuşuyor 10 cm bile yok kafalarımızın arasında. bağırmaya atar yapmaya başladı. omzumu dürtmeye başladı. böyle istiyorsan senin istediğin gibi oynayalım dedim ve yumruğumu kafamın yanına kaldırdım. sonra araya girdiler git falan dediler bastım gittim.

kim suçlu burada?

• mrb arkadaşlar ben trafik kazasından anlıyorum
  • Resimde çizdiğim gibi alanlar boş ise o şekilde yapıp aynadan seni görmesini sağlamalıydın, ve de eğer olay yerine polis gelse ikinize de ceza keser ama sana kameradan baktıklarında otobüsün ışıkları yanıyor ise sen suçlu oluyorsun sana daha fazla ceza keserdi..Çünkü otobüs şöförünün senin görmesi imkansız olduğundan dolayı geri geri gelmesinde bir sıkıntı yoktur.

• THESİMPSON kullanıcısına yanıt
    Hocam emindegilim ama o alana giremezdim herhalde 1 park yeri vardi o yerin sagi solu otobuslerle kapaliydi.

Adamin yaktigi 4 lulerede oglen 2 de hic dikkat edemedim acikcasi belkide gunesten gozukmemistir.

Zaten ufacik bi cizik bunlar icin ozel kalemler var 3 5 kurusa, benle insan gibi konussa idi verirdim parasini giderdim. Ama serefsiz yanindaki diger serviscilerden mi gaz aliyor ne oluyor anlamadim. Etraf bos olsa ve ayni uslubu kullansa 10 kere gomerdim kafayi heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.