Bildirim
Ehliyet bastiranlar bi bakın fiyat
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bankaya ödeyeceğin para ve emniyet müdürlüğüne ödeyeceğin kart ücreti evet bu kadar. Harcı yani 300 küsürlü ücreti ödediğimde 2014'tü. Yıl sonu-yıl başı sebebiyle bir türlü eminyetten randevu alamamıştım ama rahat davrandığım için kabahat bende de var. Yıl oldu 2015 tabi harca karta zam geldi. Randevuyu alıp Beyoğlu Eminyet Müdürlüğü'nün yolunu tuttum belgeleri verirken, dedi ki polis memuru farkı ödedin mi? Ne farkı derken 2014'te ödemiş olduğum harcın zamlı halini ödemem gerekiyormuş yani o 30 TL'lik farkı da aldı benden devlet. Sağlık olsun. -
Ona göre yanıma para alıp gidecektim de eyvallah sağolasın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: exxplorer
Sınavı geçtim dosyayı aldım Salı günü de randevu var toplam ne kadar ödeme yapıcam Şimdi ben 430 banka dediler 119 emniyet 550 tutuyo bu kadar mı
Maliye harci 381,75 TL bankaya yatirilacak.
Emniyete 119 tl nakit odenecek
Toplam 500 lira
Hadi ya bankamatik ten mi yatırdın hocam bende yarın bi bakayım ona göre yazarım buraya kaç lira
quote:
Orijinalden alıntı: exxplorer
Hadi ya bankamatik ten mi yatırdın hocam bende yarın bi bakayım ona göre yazarım buraya kaç lira
Atm olmaz!!!
Giseden yatiracaksin. Uzerinde tahsil edilmistir kasesi bulunacak. Yoksa ASLA KABUL EDİLMEZ !
Saygilar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X