Şimdi Ara

Ehliyet bastiranlar bi bakın fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınavı geçtim dosyayı aldım Salı günü de randevu var toplam ne kadar ödeme yapıcam Şimdi ben 430 banka dediler 119 emniyet 550 tutuyo bu kadar mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bankaya ödeyeceğin para ve emniyet müdürlüğüne ödeyeceğin kart ücreti evet bu kadar. Harcı yani 300 küsürlü ücreti ödediğimde 2014'tü. Yıl sonu-yıl başı sebebiyle bir türlü eminyetten randevu alamamıştım ama rahat davrandığım için kabahat bende de var. Yıl oldu 2015 tabi harca karta zam geldi. Randevuyu alıp Beyoğlu Eminyet Müdürlüğü'nün yolunu tuttum belgeleri verirken, dedi ki polis memuru farkı ödedin mi? Ne farkı derken 2014'te ödemiş olduğum harcın zamlı halini ödemem gerekiyormuş yani o 30 TL'lik farkı da aldı benden devlet. Sağlık olsun.
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Ona göre yanıma para alıp gidecektim de eyvallah sağolasın

• quote:

Orijinalden alıntı: exxplorer

Sınavı geçtim dosyayı aldım Salı günü de randevu var toplam ne kadar ödeme yapıcam Şimdi ben 430 banka dediler 119 emniyet 550 tutuyo bu kadar mı

Maliye harci 381,75 TL bankaya yatirilacak.
    Emniyete 119 tl nakit odenecek

Toplam 500 lira

• Hadi ya bankamatik ten mi yatırdın hocam bende yarın bi bakayım ona göre yazarım buraya kaç lira

• quote:

Orijinalden alıntı: exxplorer

Hadi ya bankamatik ten mi yatırdın hocam bende yarın bi bakayım ona göre yazarım buraya kaç lira

Atm olmaz!!!
    Giseden yatiracaksin. Uzerinde tahsil edilmistir kasesi bulunacak. Yoksa ASLA KABUL EDİLMEZ !
    Saygilar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.