Şimdi Ara

Ehliyet dediler,aldık ee babam hala arabayı vermiyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
14.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benimde babam ehliyetimi ilk aldığımda arabayı vermiyordu arkadaşların arabalarıyla kiralık arabalarla ne zaman eve gelmeye başladım o zamandan beri sorun çıkartmıyor ama yanındayken arabayı hep kendisi kullanır uzun yola çıkmadığımız sürece ;) sehir içinde bir yere gideceksek zorla alıyorum arabanın anahtarlarını bazen ver ben kullanayım diyorum ;) ama bu durum ben ehliyetsizken yaptığım bir kazadan kaynaklanıyor uzun zamandır bir vukuatım yok rahatız artık ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordpower92

Benimde babam ehliyetimi ilk aldığımda arabayı vermiyordu arkadaşların arabalarıyla kiralık arabalarla ne zaman eve gelmeye başladım o zamandan beri sorun çıkartmıyor ama yanındayken arabayı hep kendisi kullanır uzun yola çıkmadığımız sürece ;) sehir içinde bir yere gideceksek zorla alıyorum arabanın anahtarlarını bazen ver ben kullanayım diyorum ;) ama bu durum ben ehliyetsizken yaptığım bir kazadan kaynaklanıyor uzun zamandır bir vukuatım yok rahatız artık ;)

Ehliyetten sonra babamın makam şöförü oldum. Arabada aldı ancak Ataşehir den taşınmasak veya merkezi yerde otursak kesinlikle almazdım veya bu kadar çok istemezdim

ARkadaşı çok iyi anlıyorum oturduğum yer Çekmeköy son otobüs 9.45 te oda kadıköy e zaten hiçbir yere otobüs yok buradan

14BK belki bilenler vardır 1.30 saatte kadıköy e gidiyor arkadaşlarla buluşmaya gitsem otobandan 20-25 dk da gidilen yere düşünün kaç saatte gidip geliyorum.

Neyse zamanla olucak şeyler inş güvenini kazanırsın

• Gelişmeler var vericek artık galiba adam.Pes etti

annemi gezdiricem yarın biraz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.