Benimde babam ehliyetimi ilk aldığımda arabayı vermiyordu arkadaşların arabalarıyla kiralık arabalarla ne zaman eve gelmeye başladım o zamandan beri sorun çıkartmıyor ama yanındayken arabayı hep kendisi kullanır uzun yola çıkmadığımız sürece ;) sehir içinde bir yere gideceksek zorla alıyorum arabanın anahtarlarını bazen ver ben kullanayım diyorum ;) ama bu durum ben ehliyetsizken yaptığım bir kazadan kaynaklanıyor uzun zamandır bir vukuatım yok rahatız artık ;)
quote:
Orijinalden alıntı: lordpower92
Benimde babam ehliyetimi ilk aldığımda arabayı vermiyordu arkadaşların arabalarıyla kiralık arabalarla ne zaman eve gelmeye başladım o zamandan beri sorun çıkartmıyor ama yanındayken arabayı hep kendisi kullanır uzun yola çıkmadığımız sürece ;) sehir içinde bir yere gideceksek zorla alıyorum arabanın anahtarlarını bazen ver ben kullanayım diyorum ;) ama bu durum ben ehliyetsizken yaptığım bir kazadan kaynaklanıyor uzun zamandır bir vukuatım yok rahatız artık ;)
Ehliyetten sonra babamın makam şöförü oldum. Arabada aldı ancak Ataşehir den taşınmasak veya merkezi yerde otursak kesinlikle almazdım veya bu kadar çok istemezdim
ARkadaşı çok iyi anlıyorum oturduğum yer Çekmeköy son otobüs 9.45 te oda kadıköy e zaten hiçbir yere otobüs yok buradan
14BK belki bilenler vardır 1.30 saatte kadıköy e gidiyor arkadaşlarla buluşmaya gitsem otobandan 20-25 dk da gidilen yere düşünün kaç saatte gidip geliyorum.
Neyse zamanla olucak şeyler inş güvenini kazanırsın
Gelişmeler var vericek artık galiba adam.Pes etti
annemi gezdiricem yarın biraz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme