arkadaşlar ısrar ediolar yeni çıkan kanuna göre ehliyeti 2 yıldan düşük olanlar şehirler arası yol yapamıycamış bundan sonra .. ya dedim benimi yiyolar acaba ama mahallede herkes de aynı laf tır gidio.en sonunda buraya yazıyorum.şehirlerarası yol yapan adamız ehliyetimiz 1 yıllık.gerçi hala inanmıyorum . ama bide sizlere sorıım dedim
sadece söylenti ben ehliyetsiz bile şehirler arası gidebiliyorum ehliyetim oluncamı gidemicem
Boyle duyarsızlar hala var mı yaw. Arabayı ehliyet mi sürüyo da en buyuk geyiğidir buların. Evet sen suruyosun ama az ye de kendine bi ehliyet al kardeşim.
Yahu bizim nesilde bir talihsizlik var ama..
Ortaokula gideceğimiz zaman birleştirdiler, ilköğretim oldu, geçen sene lise 2, lise 3'ü salla paşa geçtik, ÖSS'ye hazırlandık, ben yeterli puanı alamadım bu yıla kaldı, bu yıl da sistem değişti kimse bir şey bilmiyor, okulda görmediği için öğrenemiyor. Ehliyet alalım diyoruz yok stajyer, yok uzun yol yasağı
Nedir bu yaa doğduğum güne tu kaka der oldum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme