merhaba 21 eylülde 18 yasımı dolduruyorum ve ehliyet için basvuru yapıcaktım 23 ekimdeki sınava giremeyeceğimi söylediler.1 aydan fazla süre olmasına rağmen neden aralık ayına gireceğim.Yardımlarınızı bekliyorum.
Bende sınav için 4 ay bekledim bu sürede kitaba çalıştım uzun süre olduğu için daha rahat oldu sana da daha rahat olacaktır kısa sürede çalışmayla geçemezsen sınavı üzülürsün.
sınavdan yana problem yok bildiğim şeyler motor olsun ilkyardım trafik kolay kafama takılan şey eskiden 15 gün süre arıyolardı şimdi 1 ay ara var niye kayıt olunmuyor.:@
Onu ben de merak ediyorum.Çünkü dediğim gibi benim sınavım da 4 ay sonra olmuştu heralde başka işler var bunda ama bir bilgim yok.
quote:
Orijinalden alıntı: ihsan.dgn
merhaba 21 eylülde 18 yasımı dolduruyorum ve ehliyet için basvuru yapıcaktım 23 ekimdeki sınava giremeyeceğimi söylediler.1 aydan fazla süre olmasına rağmen neden aralık ayına gireceğim.Yardımlarınızı bekliyorum.
haha şansa bak:) ben de 21 eylül dogumluyum, 2 sene önce aynen böyle düşünmüştüm ancak ekim için kayıtlar 20 eylülde bitiyormuş, gireceğin sınav aralığın son haftasında olacak. her şey yolunda giderse de ocağın sonunda ehliyetini almış olursun.
ehliyet için başvurunuzu yaptığınızda 18 yaşınızı doldurmanız gerekiyor. eğer sınava başuvuru dönemine yetişemiyorsanız sonraki dönemde açılan sınava girersiniz. acelesi yok yani
Temmuzda stajyer ehliyet cıkıcak diye konusuluyor o ne kadar doğru acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: eas722
quote:
Orijinalden alıntı: ihsan.dgn
haha şansa bak:) ben de 21 eylül dogumluyum, 2 sene önce aynen böyle düşünmüştüm ancak ekim için kayıtlar 20 eylülde bitiyormuş, gireceğin sınav aralığın son haftasında olacak. her şey yolunda giderse de ocağın sonunda ehliyetini almış olursun.
hep diyolar onu ben alırken de bi dahaki dönem stajyer deniyordu, başka bir arkadaşım aldı stajyer olmadı, diğeri aldı o da olmadı. illaki gelicektir ama sanmıyorum kısa vadede olacağını. sürücü kursları da sorunca bu dönemden sonra diyorlar hep. sen işine bak;)
dayım 2000 yılında almıstı o zaman da vardı diyordu hala var ama bize vurmaz inş. :)
quote:
Orijinalden alıntı: eas722
hep diyolar onu ben alırken de bi dahaki dönem stajyer deniyordu, başka bir arkadaşım aldı stajyer olmadı, diğeri aldı o da olmadı. illaki gelicektir ama sanmıyorum kısa vadede olacağını. sürücü kursları da sorunca bu dönemden sonra diyorlar hep. sen işine bak;)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme