Şimdi Ara

Ehliyet için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba 21 eylülde 18 yasımı dolduruyorum ve ehliyet için basvuru yapıcaktım 23 ekimdeki sınava giremeyeceğimi söylediler.1 aydan fazla süre olmasına rağmen neden aralık ayına gireceğim.Yardımlarınızı bekliyorum.

• Bende sınav için 4 ay bekledim bu sürede kitaba çalıştım uzun süre olduğu için daha rahat oldu sana da daha rahat olacaktır kısa sürede çalışmayla geçemezsen sınavı üzülürsün.
  • sınavdan yana problem yok bildiğim şeyler motor olsun ilkyardım trafik kolay kafama takılan şey eskiden 15 gün süre arıyolardı şimdi 1 ay ara var niye kayıt olunmuyor.:@
  • Onu ben de merak ediyorum.Çünkü dediğim gibi benim sınavım da 4 ay sonra olmuştu heralde başka işler var bunda ama bir bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsan.dgn

merhaba 21 eylülde 18 yasımı dolduruyorum ve ehliyet için basvuru yapıcaktım 23 ekimdeki sınava giremeyeceğimi söylediler.1 aydan fazla süre olmasına rağmen neden aralık ayına gireceğim.Yardımlarınızı bekliyorum.

haha şansa bak:) ben de 21 eylül dogumluyum, 2 sene önce aynen böyle düşünmüştüm ancak ekim için kayıtlar 20 eylülde bitiyormuş, gireceğin sınav aralığın son haftasında olacak. her şey yolunda giderse de ocağın sonunda ehliyetini almış olursun.
  • ehliyet için başvurunuzu yaptığınızda 18 yaşınızı doldurmanız gerekiyor.
    eğer sınava başuvuru dönemine yetişemiyorsanız sonraki dönemde açılan sınava girersiniz.
    acelesi yok yani
  • Temmuzda stajyer ehliyet cıkıcak diye konusuluyor o ne kadar doğru acaba ?
    quote:

Orijinalden alıntı: eas722

quote:

Orijinalden alıntı: ihsan.dgn

merhaba 21 eylülde 18 yasımı dolduruyorum ve ehliyet için basvuru yapıcaktım 23 ekimdeki sınava giremeyeceğimi söylediler.1 aydan fazla süre olmasına rağmen neden aralık ayına gireceğim.Yardımlarınızı bekliyorum.

haha şansa bak:) ben de 21 eylül dogumluyum, 2 sene önce aynen böyle düşünmüştüm ancak ekim için kayıtlar 20 eylülde bitiyormuş, gireceğin sınav aralığın son haftasında olacak. her şey yolunda giderse de ocağın sonunda ehliyetini almış olursun.
  • hep diyolar onu ben alırken de bi dahaki dönem stajyer deniyordu, başka bir arkadaşım aldı stajyer olmadı, diğeri aldı o da olmadı. illaki gelicektir ama sanmıyorum kısa vadede olacağını. sürücü kursları da sorunca bu dönemden sonra diyorlar hep. sen işine bak;)
  • dayım 2000 yılında almıstı o zaman da vardı diyordu hala var ama bize vurmaz inş. :)
    quote:

Orijinalden alıntı: eas722

hep diyolar onu ben alırken de bi dahaki dönem stajyer deniyordu, başka bir arkadaşım aldı stajyer olmadı, diğeri aldı o da olmadı. illaki gelicektir ama sanmıyorum kısa vadede olacağını. sürücü kursları da sorunca bu dönemden sonra diyorlar hep. sen işine bak;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.