Şimdi Ara

Ehliyet ne kadar sürede alınır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar şuan 17 yaşımdayım (17.06.1999) 18 ime girdiğimde yani seneye haziran 17 de başvurduğumda ne kadar sürede alabilirim ehliyeti ? Ağustos 20 ye kadar almam lazım yetişirmı ? Tecrubeliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2017 sınav tarihleri takvimi açıklansın sonra sağlıklı bir bilgi alabilirsin.
    Örneğin Haziranda yaşın doluyor sınav 10 temmuzda olursa ağustosta ehliyet alamazsın yetişmez. gibi...
  • Hm teşekkur ederim

• tarihler açıklanmadıda ağustos 20ye kadar bana zor gibi geldi zaten sadece randevu 1.5 ay sürüyor kursatada 2 ay harcasan en az 3.5 ay belki kurs süresi dahada uzun olabilir en düşüğü 2 ay
  • girebileceğin en erken sınav 29 temmuzda. istediğin tarihe alman imkansız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim birde belge mi ne varmış sınavı geçince veriyorlarmış trafige cikmak icin vs. Falan bi soylentiler duydum bilen biri varmi o belge olayını ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MehmetAli03

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim birde belge mi ne varmış sınavı geçince veriyorlarmış trafige cikmak icin vs. Falan bi soylentiler duydum bilen biri varmi o belge olayını ?

öyle bir şey yok Trafiğe çıkman için Emniyetteki işini halletmiş olman lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sherlocked19 kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.