Şimdi Ara

EHLİYET RANDEVU İPTALİ HK:

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Çok önemli bir sorun oluştu bilen varsa çok acil yardım edebilir mi
    Şimdi benim 30 haziranda bir randevum vardı saatini değiştirmek için randevu iptal kısmına girdim orda tarih değiştir bölümüne bastım önce daha sonra bu işlemi yapmaktan vazgeçtim ve "iptal et" butonuna bastım. Sonra bana direkt "Talebiniz üzerine randevunuz iptal edilmiştir." yazısı geldi. Bana hiçbir şey sormadı yani iptal etmek istediğinizden emin misiniz vs gibi zırt pırt her şeye otuz kere sorarlar bunda sorulmadı ne biçim bir sistem. Şimdi randevu durumuna girmeye çalıştım randevu ciddi ciddi iptal oldu tek tuşumla.

Şimdi benim sorum acaba arasam bir şeyler yapabilirler mi çünkü en erken 14 temmuza randevu veriliyor ve benim o tarihlerde şehir dışında olmam lazım. Ne yapmam lazım bilemedim bilen var mı çok moralim bozuldu resmen elim kaşındı gece gece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senahizm -- 24 Haziran 2016; 3:08:46 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senahizm

Arabayı kullanabilecek başkası varsa şehir dışına onla git, ehliyetini oradan al. Bu randevu olayı sadece istanbul ankara ve izmirde sıkıntılı diye biliyorum. Diğer illerde hemen alınabiliniyormuş.
  • Kardesim ehliyet almak icin baska sehre gitmeyi ilk defa senden duydum
    Soran arkadaş bence randevulara surekli bak tarihler degisiyor. Ben Ankara 1 temmuz icin randevu almistim ertesi gunler en erken 18 temmuza kadarken bugun baktigimda tekrardan 1 temmuz icin 8 kisilik yer acmislar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • econhü kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaş şehir dışına çıkmam gerektiği için arabayı başkası kullansın gittiğin yerden randevu al demek istemiş, yani ben böyle anladım
    Cevap için teşekkür ederim sabah Ankara emniyetini aradım randevu iptali konusunda bir şey yapamayız diyip 14 temmuza randevu verdi, hayırlısı böyleymiş napalım...

• Sağolun hocam artık randevuyu aldım o tarihe kadar planları ertelemek zorunda kaldım maalesef..

• Bos yer illaki olur sürekli kontrol etmekte fayda var daha erken bir tarihe denk getirebilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.