Şimdi Ara

Ehliyet sertfikalarını verdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, pazartesi öğlen 11 gibi sertfikaları cağaloğlundaki emniyet müdürlüğüne verdim haftaya bugün gelip alabilirsin dedi ben 15-20 dakika içinde alınıyor diye biliyodum ama öyle değilmiş bu kadar uzun süreninde anlamını çözemedim basmak isteseler 10 dakika süresi vardır diye tahmin ediyorum. Belki çıkmıştır diye dün aradım çalıyor çalıyor açan yok 1 haftadan kısa sürede tanıdık olmadan alan oldumu ve tahminen emniyet(ehliyet bölümü) kaçta kapatıyordur?

• sftkgz kullanıcısına yanıt
    KNK SEN GENE İİSN BEN DAHA SÜRÜCÜ KURSUNDAN DOSYAMI ALAMADIM HALA 10 GÜNDÜR ÇIKMASINI BEKLİYOM.ÇOK UZUN SÜRÜYO BE BU EHLİYET ALMAK TRAFİKDE BZM ARKADAŞ 1 GÜNDE HALLETDİ AMA TANIDĞI VARDI TANIDIK ŞART KNK YOKS BZM GBİ HERŞEY GEÇ
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakonika1

KNK SEN GENE İİSN BEN DAHA SÜRÜCÜ KURSUNDAN DOSYAMI ALAMADIM HALA 10 GÜNDÜR ÇIKMASINI BEKLİYOM.ÇOK UZUN SÜRÜYO BE BU EHLİYET ALMAK TRAFİKDE BZM ARKADAŞ 1 GÜNDE HALLETDİ AMA TANIDĞI VARDI TANIDIK ŞART KNK YOKS BZM GBİ HERŞEY GEÇ

Aynen tanıdık şart. Benim pazartesi ehliyet elime geçiyor, darısı size diyelim ehliyet işi sabır işi :)))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EHLİYET SAĞLIK RAPORU HAKKINDA
    17 yıl önce açıldı
    ehliyet kursu değiştirme
    9 yıl önce açıldı
    ehliyet sınavı için
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.