Şimdi Ara

Ehliyet Sınavı Giriş Belgesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ehliyet almak için bir sürücü kursuna başvurdum kursiyer ücretlerini yazılı ve direksiyon kursu parasını zamanında yatırdım 27 ağustosta sınava girmek için kaydolmuştum telefonuma giriş belgenizi kursumuzdan alabilirsiniz diye mesaj geldi fakat kursa gittiğimde belgemin gelmediğini her dönem bir kaç kişinin böyle problemle karşılaştığını söylediler bugün tekrar arayacaklarını söyleyip beni yolladılar telefonla aradım maalesef bi dahaki sınava kaldınız vs dediler ben kendimi bu tarihe göre ayarlamıştım şehir dışında olabilirim dediği tarihlerde bu kursun ihmakarlığı mı benim nereye şikayette bulunmam lazım daha önce başına böyle bi durum gelen var mı 27 sinde sınav var bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...

• Saçmalık. Bu işlerle ilgilenen kurs. Dünya kadar parayı alıp böyle yapmaları çok ayıp. Son saate kadar giriş belgenizi isteyin olmazsa yapacak bir şey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parayı tamı tamına yatırmasaydım giden 70-80 lira olsun derdim üstüne bi de dalga geçer gibi ekimdeki sınavda ücret ödemiceksiniz dediler gerçekten bu kursun rezaleti elinde para ödeyenlerin listesi var günler öncesinden de sınav giriş belgeleri geliyodur bir karşılaştırma yapmak bile akıllarına gelmiyor.ben bugün şikayet dilekçesi felan yazdım bir kaç kuruluşa fakat dönüş olmadı sanırsam bu sınava giremicem

• Meb e başvurun paranizi geri alirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ehliyet kursu değiştirme
    9 yıl önce açıldı
    Ehliyet sınavında kaldım
    4 yıl önce açıldı
    ehliyet sınavı için
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.