Şimdi Ara

Ehliyet sınavını geçemeyenin IQ'su düşük olabilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    teşekkür ederim ehehe :D sınava geç kalıcam da kesin :D
  • alarm kur geç kalma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl geçti ? duyduğuma göre zormuş

oha. adam uzaklaştırma almış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...DeAtH... -- 12 Aralık 2015; 12:39:41 >
  • Yenı sınav sıstemınde yazılı sınav kolay dıreksıyon sınavı cok zorlastı.Suankı yazılı sınavda totalde 50 soru varken eskı sıstemde her bolumden 50 totalde 150 soru vardı ve ayrıntı cok fazlaydı motorda mesela her sıstemın ayrıntısı soruluyordu fren sıstemı mars sıstemı vs. Motor cok zor yaa dıyenler eskı sıstemın sınavına gırenler olabılır suankı sısteme gelınce baslıga katılıyorum son gece calısarak bıle rahatlıkla gecılebılecek bı sınav arkadasın extra zekaya sahıp oldugunu dusunmuyorum tamamen kendını ovmus :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anilessa -- 13 Aralık 2015; 21:53:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ukala tavır nereden geliyor onu anlamadım?
    Bende hiç derse gitmedim kitap bile açmadım zaten vizeler falan bide çalışıyorum bunlarla uğraşamam fakat bende rahat yaptım sınavı da bu sendeki ne egosu kardeşim? Yaptıysan yaptın herkesin zekası farklı şeylere çalışır ufak bişeyde kendini öveceksen yemişim ben öyle zekayı önce bi mütevazi ol ben biliyorum havalarından vazgeç

• Egoya bak

• quote:

Orijinalden alıntı: vTeck

Bu ukala tavır nereden geliyor onu anlamadım?
    Bende hiç derse gitmedim kitap bile açmadım zaten vizeler falan bide çalışıyorum bunlarla uğraşamam fakat bende rahat yaptım sınavı da bu sendeki ne egosu kardeşim? Yaptıysan yaptın herkesin zekası farklı şeylere çalışır ufak bişeyde kendini öveceksen yemişim ben öyle zekayı önce bi mütevazi ol ben biliyorum havalarından vazgeç

Zaten arkadas ortamında ınsanların kıtap acmadan ya da son gun calısarak su kadar aldım dıye konusuldugu basıt bı sınav ama arkadas kendını Super zeka sanmıs :D dedıklerıne harfıyen katılıyorum neyın egosu buu?

• Acaba bu yüksek IQ 'lü arkadaş direksiyon sınavında da IQ'sü ile geçebilecek mi? :D
  • kaç aldınn sınavdan

• zeka52 Z kullanıcısına yanıt
    86 aldım ya çok üzüldüm apdofapdofk 20 dakikada bitirdim. üzerimi giyindim çıkıyodum çıkmak yasak dediler. 40 dakka oturdum mal mal. kafayı koydum yattı. biraz daha bakınsam 90 küsür de yapardım sanırım.
  • erhanvb kullanıcısına yanıt
    ahahahaha. IQ'nun faydaları. ilk sürüşümde trafiğe çıkardı hoca. trafik dediğim boş tenha alan değil yani. kamyonun tırın geçtiği bildiğin cadde. 3. seferde çıkarıyorlarmış normalde. diğer sürücüler 3. defada çıkmışlar. ilk sürüşümden sonra hoca muhtemelen ilk sınavda geçersin dedi. herneyse. toplamda 3 ders aldım 10 ders hakkım olmasına rağmen. 3. derste parkuru turladım. yokuşta kalkış park falan yaptım. hoca tebrikler ilk sınavından geçtin dedi direk. bi daha da gitmeye gerek duymadım. herkesin gaz desteği ile kalktığı yokuşu sadece debriyajla çıktığım için bile geçirirler bence.
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    ne zoru ya. ilkokul 1 soruları gibiydi aodfkpadfkapo 86 almışım. 20 dakika çözüp kapattım kitabı. dışarı çıkarmadılar yattım uyudum bitene kadar.
  • hadi bakalım umarım direksiyonu da geçersin

• maşallah. inşallah direksiyonuda tek seferde geçersin.

sınavdan 90 aldım bende 15 dkda çözdüm

• inşallah canlarım :D yanlış yaptıklarıma da baktım da yani aceleye gelmiş cevaplar olmuş biraz. zorlarmışım 100ü :P ama ben yine de 90 falan bekliyodum. bence işaretlemede ya da sonuclarda sıkıntı var aokdfpaodk. olamaz yani. 86 ne ya :D ezik hissettim :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.