Şimdi Ara

Ehliyet sınıfı sayısı 9'dan 17'ye çıkıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MİLLİ Eğitim Bakanlığı (MEB), sürücü kurslarını ehliyet sınıfı sayısında yapılacak değişiklikle ilgili uyardı. Bakanlık, Karayolları Trafik Yönetmeliği’nin henüz yayımlanmadığı belirtilerek, “Kullanılan 9 çeşit sürücü belgesi 17’ye çıkarılacak. Bu sürücü belgeleri için kullanılacak araç sayısında da çeşitlilik olacaktır” dedi.

EHLİYETLER 5-10 YIL GEÇERLİ OLACAK

Yazıda işaret edilen Karayolları Trafik Yönetmeliği taslağına göre A1, A2, F, H, B, G, C, D ve E sınıfı sürücü belgeleri rafa kalkacak. Türk sürücülerin AB ülkelerinde sıkıntı yaşamasına neden olan 9 ayrı ehliyet sınıfı 17 ayrı sınıfa çıkarılacak. Yeni sürücü belgeleri; A1, A2, A, B1, B, BE, C1, C1E, C, CE, D1, D1E, DE, M, F, G ve K sınıfından oluşacak. Ehliyetler ömür boyu geçerli olmayacak. A1, A2, A, B1, B, BE, F ve G sınıfı sürücü belgeleri 10 yıl, C1, C1E, C, CE, D1, D1E, D ve DE sınıfı ehliyetler 5 yıl geçerli olacak. Sadece otomatik vites araç kullanan sürücülere B1, aday sürücülere K sınıfı ehliyet verilecek.

KAYNAK: HABERTÜRK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G--MAN -- 29 Ekim 2014; 11:21:38 >

• O ne ya her 10 yilda 1 sinava mi girecek millet?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ak sarayın masraflarını bize kitliycekler işte fark ettiyseniz bu aralar her yerde çevirme var hemen bağlıyolar ehliyetsiz araçları
  • quote:

Orijinalden alıntı: sshyzhe

ak sarayın masraflarını bize kitliycekler işte fark ettiyseniz bu aralar her yerde çevirme var hemen bağlıyolar ehliyetsiz araçları

6 ayda, SADECE trafik cezalarından çıkacak sarayın ve uçağın parası

Ehliyet sınıfı sayısı 9'dan 17'ye çıkıyor.

• Bu ülkede en büyük soygunu yapan devletin kendisi
  • Technotronic kullanıcısına yanıt
    Anlayan kim ya arkadaşıma sordum adamın hakkı diyor o saray, bu zihniyete ne denir ya kurunun yanında yaşta yanıyor işte.
  • G--MAN kullanıcısına yanıt
    Bunlara oy verenlerin %70 i cahil %30 u ise çıkarcı kişiler malesef,ve bu geri kafalı insanlar oldukça daha çok oy alırlar.Bu Sabah işe giderken otobüsle gideyim dedim millet olarak oldukça cahil bir toplumda yaşadıgımı gördüm insanlara bakınca ,insanlarda hiç saygı yok otobüs geliyor adam ilk sırada binmek için resmen depar attı ,tam otobüse biniyordum omzuyla itti beni kendi bindi sanki ilk binene para veriyorlarmış gibi ,hele kadınlar hepsi birbirinden kalın kafalı hepsinin elinde telefon otobüste bile yasak olmasına ragmen yol boyunca konuşuyorlar.Kimiside facebookta onun bunun fotografını inceliyor.
    Neyse akşam üzeri işten çıktım eve metroyla dönüyorum iki tane orta yaşlı kadın başladılar dedikodu yapmaya ,vallahi başım şişti okudugum kitaptan hiçbirsey anlamadım.Bazı apachi tipli gençler sözde kulaklıktan müzik dinliyor ancak kulaklık dışarıya öyle bir ses veriyorki insanları rahatsız edecek cinsten ,durakta duruyorum adam önümde dikiliyor otobüsü göremiyorum kimiside sigara içiyor durakta leş gibi kokutuyor,kimisi ağzında biriktirdiği balgamını yere tükürüyor.Kimisi yolun ortasında dalgasını karıştırıyor ,yani özellikle 40 yaş üstü nesil son derece cahil kendilerini geliştirmek için hiçbirsey yapmazlar.Ama sorsan herseyi bilirim havasındalar.Ağızları ve vücutları leş gibi kokar bunların ,temizlikten bi haberler.
    Kardeşim kusura bakma baya dolmuşum.Tutamadım kendimi.Yıl olmuş 2015 ama yaşıtlarım olan gençlere bakıyorum hepsi cahil kro apachi tipler hep ,ulan insan kendini geliştirir biraz ama nerde ....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25.000'e kadar 2. el veya 0 araç
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.