Şimdi Ara

Ehliyet yazılı ve direksiyon(SINAVI) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.322
Cevap
7
Favori
32.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2 Kasım Cumartesi ehliyet sınav sonuçlarının 12 Kasım 2013 Salı günü açıklanması bekleniyor, fakat önceki sınavlarda olduğu gibi yoğunluk yaşamamak adına meb sınavı bir önceki günde açıklayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khal Woof

quote:

Orijinalden alıntı: gutikarizma

quote:

Orijinalden alıntı: edipsamil53

Yolcu indirirken bekleme duraklama olacaktı.

hocam birde araç hurda die bir soru vardı bir de 100 m tünellerde şerit değiştirmesi olcaktı..

kardeş emin değilim ama ne hurda ne de şerit değiştirme yaptım ..Neden böyle farklı düştük anlamadım şimdi :D..Bir araç tünele girerken hızını azaltmak zorunda değilmidir?.Zaten sağ şeritteyse sol şeride neden geçsin bu araç..Umarım geçeriz şu sınavı ben korkmaya başladım yavaştan

bilemyrm artık yanlıslar cıktı o trafikten men olcaktı birde sinyal sorusu neydi a şıkkıydı değilmi bilmem uzun bir cevap olan herhalde..ilk yardım motor iyiydi trafik sıkıntılı bakalm kaç neler olcak

• quote:

Her dersten ayrı ayrı 70 alınması gerekmediğine emin misiniz arkadaşlar?

En fazla 18 yanlış olması lazım arkadaşlar.42 doğrunuz kesinlikle olacak diye biliyorum.
  • sanırım tek yanlışım, alkollü araç kullanan kişinin ehliyetine kaç ay süreli el konulur sorusuna 3 ay dedim. Ama cevap 6 ay olacak galiba.

birde dar bir yolda otobüsle otomobil karşı karşıya geldiğinde kim kime yol verecek ? sorusu vardı ?

cevap olarak otomobil otobüse yol verir yaptım ama emin değilim. Cevap neydi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaEmre415

quote:

Her dersten ayrı ayrı 70 alınması gerekmediğine emin misiniz arkadaşlar?

En fazla 18 yanlış olması lazım arkadaşlar.42 doğrunuz kesinlikle olacak diye biliyorum.

hayırlısı be hocam ne diyim hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: adminastör

Arkadaşlar 2 Kasım Cumartesi ehliyet sınav sonuçlarının 12 Kasım 2013 Salı günü açıklanması bekleniyor, fakat önceki sınavlarda olduğu gibi yoğunluk yaşamamak adına meb sınavı bir önceki günde açıklayabilir.

sorular ve cevaplar ne zaman yayinlanir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byfe

sanırım tek yanlışım, alkollü araç kullanan kişinin ehliyetine kaç ay süreli el konulur sorusuna 3 ay dedim. Ama cevap 6 ay olacak galiba.

birde dar bir yolda otobüsle otomobil karşı karşıya geldiğinde kim kime yol verecek ? sorusu vardı ?

otomobil otobüse değil tam tersi olacaktı otobüs otomobile yol verir şeklinde olacaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BR9 -- 2 Kasım 2013; 17:20:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byfe

sanırım tek yanlışım, alkollü araç kullanan kişinin ehliyetine kaç ay süreli el konulur sorusuna 3 ay dedim. Ama cevap 6 ay olacak galiba.

Alkol sorusu evet 6 ay olacaktı. Yol verme sorusu da otobüs otomobile yol verecek.
  • Bir soru vardı arkadaşlar ehliyetsız araç kullananlara ne uygulanır diye şıkları hatırlayan var mı ?
  • ben korkmaya başladım arkadaslar :D en fazla 3 yanlis diyodum şimdi inş baraji gecerim diyorum :D acelesi yokta millete rezil olma korkusu sardi gecmem lazim bu sinavdan :D su sorular bi yayınlansa da kontrol etsem

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter61

ben korkmaya başladım arkadaslar :D en fazla 3 yanlis diyodum şimdi inş baraji gecerim diyorum :D acelesi yokta millete rezil olma korkusu sardi gecmem lazim bu sinavdan :D su sorular bi yayınlansa da kontrol etsem

haha aynı sorun bendede başladı gerçekten aman Allah korusun deme öyle
  • Şok mu koma mi olacaktı arkadaşlar, bir soru vardı öyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emrullah.

Şok mu koma mi olacaktı arkadaşlar, bir soru vardı öyle.

Koma
  • quote:

Orijinalden alıntı: BR9

quote:

Koma

peki bir soru vardı kanamayı kalp seviyesi üstünde tutarsak ne olur filan diyordu o ne olacaktı? Şıklarda kan basıncı azalır vardı hatta onu yaptım.

• quote:

quote:

quote:

Koma

peki bir soru vardı kanamayı kalp seviyesi üstünde tutarsak ne olur filan diyordu o ne olacaktı? Şıklarda kan basıncı azalır vardı hatta onu yaptım.

Doğru cevaplamışsın. Kanama olan bölge kalp seviyesinin altında olması şiddetlenmesi ve farklı yöntemlerin denenmesi gerektiğini belirtir. Üstünde tutulursa ise kan basıncı azalır kanama şiddetlenmez.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Koma

Doğru cevaplamışsın. Kanama olan bölge kalp seviyesinin altında olması şiddetlenmesi ve farklı yöntemlerin denenmesi gerektiğini belirtir. Üstünde tutulursa ise kan basıncı azalır kanama şiddetlenmez.

Yoruyorum seni hocam ama devam edeceğim. Nakilden önce yapılan tedavi ne? Ben sargı bezi ile sarmak ve yarayı sabitlemek yaptım. Bir de şey var. Kaza anında neleri yapmakla yükümlüdur diye? Ben hepsi yaptım. Bir de yola çıkmadan önce neler iyi olmalıdır var. Onları da hepsi yaptım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Koma

Yoruyorum seni hocam ama devam edeceğim. Nakilden önce yapılan tedavi ne? Ben sargı bezi ile sarmak ve yarayı sabitlemek yaptım. Bir de şey var. Kaza anında neleri yapmakla yükümlüdur diye? Ben hepsi yaptım. Bir de yola çıkmadan önce neler iyi olmalıdır var. Onları da hepsi yaptım

Estafurullah hocam. Sargı bezi ile sarmak ve yarayı sabitlemek doğru soru hocam. Kaza anında neleri yapmakla hükümlü sorusundan emin değilim fakat ben 1 2 yaptım. Yetkililerin izniyle yaralıları en yakın yere götürmesi olumlu bir şey olamaz yetkililer hastahaneye götürün diyemez o nasıl bir olay ? Acil yardım ekibinin olay yerine gelip müdahale etmesi gerekir sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BR9 -- 2 Kasım 2013; 18:07:34 >

• Ama hocam gerekli görüldüğü taktırde diye soruyordu? Bir de diğer dediğim soruyu ne yaptın. Trafiğe çıkmadan önce neler iyi olmalıdır diye?

• quote:

Ama hocam gerekli görüldüğü taktırde diye soruyordu? Bir de diğer dediğim soruyu ne yaptın. Trafiğe çıkmadan önce neler iyi olmalıdır diye?

Seçeneklerden hepsi iyi olmalı olacaktı hocam yani 1 2 ve 3. Gerekli görüldüğü taktirde diyorsunuz bende tam emin değilim 1 ve 2 yaptım sonuçta 3.seçenek olumsuz bir seçenek olarak geldi bana 1 2 ve 3 de olabilirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BR9 -- 2 Kasım 2013; 18:11:56 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Koma

Estafurullah hocam. Sargı bezi ile sarmak ve yarayı sabitlemek doğru soru hocam. Kaza anında neleri yapmakla hükümlü sorusundan emin değilim fakat ben 1 2 yaptım. Yetkililerin izniyle yaralıları en yakın yere götürmesi olumlu bir şey olamaz yetkililer hastahaneye götürün diyemez o nasıl bir olay ? Acil yardım ekibinin olay yerine gelip müdahale etmesi gerekir sonuçta.

peki şehir merkezine uzak bir yerde kaza olduysa ?? illa ambulansı bekleyip olay yerinde mi ölsün ??

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.