Şimdi Ara

Ehliyet yazılı ve direksiyon(SINAVI) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.322
Cevap
7
Favori
32.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cevaplar ve sorular ne zaman yayınlanır arkadaşlar ?
  • Umarım herkes sınavı başarıyla geçer arkadaşlar.Sınavda hesapladığıma göre 51 ya da 53 netim var.Geçelim de sağ salim nasıl olursa olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaEmre415

Umarım herkes sınavı başarıyla geçer arkadaşlar.Sınavda hesapladığıma göre 51 ya da 53 netim var.Geçelim de sağ salim nasıl olursa olsun.

Toplam kaç yanlış hakkımız var hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı soruları hazırlarken oturup daha fazla ne kadar saçmalayabiliriz diye düşünmüşler. Max. 5 yanlış çıkar, oda sorulardaki mantık hatasından ötürü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarface007

quote:

Umarım herkes sınavı başarıyla geçer arkadaşlar.Sınavda hesapladığıma göre 51 ya da 53 netim var.Geçelim de sağ salim nasıl olursa olsun.

Min 43 doğru yapıp gerisi yanlış olursa geçiyorsunuz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarface007

quote:

42 ya da 43 diye biliyorum yanlış olmasın.
  • sınav çok kolaydı ben 60 ta 60 bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gutikarizma

quote:

Orijinalden alıntı: Dexter61

Şu coğrafya sorusuna kıl oldum Geçen 4 sınavın sorularını çözdüm ama yoktu öyle bir soru ya ne saçma bir sorudur o öyle zaten coğrafyayla aram hiç iyi değil :D

aga ben o soruyu d li yaptım d şıkkımıydı o yoksa a şıkkmıydı saygılar..

Haritalı soru kuzeydoğu ve kuzeybatı olacaktı.
    İlk yardımda en son hangisi taşınır sorusunun cevabı kırığı olan.
    Dizel motorda buji olmaz, hava sıkıştırılarak ateşleme olur.
    Polisli soruda 2-4 bekleyecek.
    Trafik psikolojisi sorusu 1-2-3 hepsi olacaktı.
    İlk kez alkol limitini aşanın 6 ay ehliyetine el konulur.

Benim ikilemde kaldıklarım;
    Vinçli kamyon en sağdan gidecek heralde, banket olabilir mi diye düşündüm ama değildir.
    Ehliyetsiz araç kullandıran araç sahibine idari para cezası kesilir, bildiğim kadarıyla bu.
    Geri vites lambalarının birinin daha az yanmasının sebebi de sanırım kabloların oksitlenme yapmasıydı.

Toplamda 1-2 yanlışım çıkar heralde. Kursla alakam yoktu, hiç çalışmadım, ne kadar kolay olduğunu siz düşünün artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter61

Valla o haritayı görünce direk atladım o soruyu Arkadaşlar ben sunitenefüs sorusunda sırtüstü yerine yüzüstünü işaretledim şuan kendimden çok utanıyorum

hocam keske baksaydin soruya ya 112li sorudan sonraki en kolay soruydu bence.
    Bu arada sok pozisyonuna hangisi sokulmaz tarzi bir soru vardi onu ne yaptiniz acaba? Ben tansiyon dusmesi ve nabiz azalmasi yaptim ama hic emin degilim.

bir de hangisi duraklama sayilir sorusu vardi. yanlis hatirlamiyorsam 5 dakikadan fazla beklemek yaptim ama salladim.sayilir onu da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 2 Kasım 2013; 15:14:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: [Harun]

sınav çok kolaydı ben 60 ta 60 bekliyorum

Çıkıkla ilgili bir soru vardı ne olacaktı?

Dizel sorusu ne olacaktı?

Nakilden önce yapılacak ilk yardım ne olacaktı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler öncelikle herkese geçmiş olmuş bir sınavı daha atlattık inş hereksin sınavı iyi geçmiştir benim sınavım biraz kastı beni aslında sorular cok kolaydı cıkmış soruları çözünce max 60 sorudan hep 3-4 yanlışım cıkıyordu ben biraz sınavlarda heyecan yapan bir tipim bu sınavda da biraz heyecandan dolayı biraz sınav beni kastı inş hepimiz geçeriz sağ salim alırız ehliyetlerimizi
  • Sorular ne zaman yayınlanır acaba
  • Bende onu merak ediyorum
  • aynen sorular ne zaman yayınlanıcak bilen birisi varsa bizi de bilgilendirsin
  • Yolcu indirirken bekleme duraklama olacaktı.
  • MustafaEmre415 M kullanıcısına yanıt
    Her dersten ayrı ayrı 70 alınması gerekmediğine emin misiniz arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: edipsamil53

Yolcu indirirken bekleme duraklama olacaktı.

hocam birde araç hurda die bir soru vardı bir de 100 m tünellerde şerit değiştirmesi olcaktı..
  • gutikarizma kullanıcısına yanıt
    Evet o sorunun cevabı geçici olarak trafikten men edilme olacaktı. Tünel,köprü,kavşaklara yaklaşırken hız azaltma olacaktı diğer soruda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gutikarizma

quote:

Yolcu indirirken bekleme duraklama olacaktı.

hocam birde araç hurda die bir soru vardı bir de 100 m tünellerde şerit değiştirmesi olcaktı..

kardeş emin değilim ama ne hurda ne de şerit değiştirme yaptım ..Neden böyle farklı düştük anlamadım şimdi :D..Bir araç tünele girerken hızını azaltmak zorunda değilmidir?.Zaten sağ şeritteyse sol şeride neden geçsin bu araç..Umarım geçeriz şu sınavı ben korkmaya başladım yavaştan

• quote:

Her dersten ayrı ayrı 70 alınması gerekmediğine emin misiniz arkadaşlar?

Bugun kitapçığın üzerini okudum ben.Sınavda başarılı sayılmak için en az 70 puan alınması gereklidir gibi bir yazı yazıyordu..Her bölümden diye bir açıklama yapmamış.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.