Şimdi Ara

Ehliyet yazılı ve direksiyon(SINAVI) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.322
Cevap
7
Favori
32.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15 dk da bitirdim, 5 dk kodlama ve kontrol yaptım. 40 dakika koydum kafamı sıraya uyudum. Çok kolaydı.
  • o değilde bi soruda araba kullanmaya başlamadan önce yukarıdakilerden hangileri iyi olmalıdır diyordu ?
    1- fren durumu
    2- lastik basıncı(gibi birşey)
    3- yakıt durumu

ne yaptınız ben 1-2 yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khal Woof

quote:

Orijinalden alıntı: adminastör

Ya gittik suni teneffüs hangi şekilde uzanan kişiye yapılır sorusuna sırt üstü yerine yüz üstü yaptım tahminimce 8-9 soru daha yanlış yapmışımdır inşallah 15 i geçmez yanlışlarım

Ben de öyle yaptım utanıyorum.

oh iyi tek değilmişim en azından valla nasıl seçtim salak gibi diye kendimi yiyordum kimse seçmez diye biri varmış rahatladım tek degilim

• quote:

Orijinalden alıntı: lord_general

o değilde bi soruda araba kullanmaya başlamadan önce yukarıdakilerden hangileri iyi olmalıdır diyordu ?
    1- fren durumu
    3- yakıt durumu

bende 1-2 yaptım sonuçta yakıt az olsa bile çıkarsın yola
  • quote:

o değilde bi soruda araba kullanmaya başlamadan önce yukarıdakilerden hangileri iyi olmalıdır diyordu ?
    1- fren durumu
    3- yakıt durumu

1,2,3 yaptım..3. sü çeldiriciydi..Yakıt durumu iyi olmasın da kötü mü olsun diye düşündüm.
  • quote:

quote:

1- fren durumu
    3- yakıt durumu

dizel motor ateşleme sorusu? bide otobüs ile araba karşılaşıyor
  • Toplu kazalarda en son kim taşınır tarzında bir soru vardı.Bilinç kaybı olanlar diye salladım.Ne olcaktı?
  • quote:

quote:

1- fren durumu
    3- yakıt durumu

1,2,3 yaptım..3. sü çeldiriciydi..Yakıt durumu iyi olmasın da kötü mü olsun diye düşündüm.

ben 1-2 hayati önemi olan şeyler ama 3. az olsa en fazla yolda kalırsın ayrıca diyelim az yani iyi değil napıcaksn benzinliğe de mi gitmeyeceksin

• quote:

quote:

quote:

1- fren durumu
    3- yakıt durumu

otobüs durup otomobile yol vermeliydi doğru cevap onu seçtim de dizel motora ateşlemeyi bujiyi seçtim doğrumu bilmiyorum :D

• quote:

Toplu kazalarda en son kim taşınır tarzında bir soru vardı.Bilinç kaybı olanlar diye salladım.Ne olcaktı?

ayağı kırık olan kesinlikle çünkü hayati tehlikesi yok.
  • quote:

Toplu kazalarda en son kim taşınır tarzında bir soru vardı.Bilinç kaybı olanlar diye salladım.Ne olcaktı?

hocam bence bilinç kaybı en son olmamalı her an o kişiye bişi olabilir koma falan filana girebilir kalp durabilir en son kolu kırık olan olucaktı
  • Kolu kırık ile ayağı kırık aynı mantık diye düşündüm çünkü homolog organlar olduğu için birisi daha önemli diyemezsin diye düşündüm.
  • 43 Doğru yaptıysanız gerisi yanlışsa eğer geçtiniz arkadaşlar tebrikler
  • Khal Woof kullanıcısına yanıt
    yok bir tane kırık vardı zaten ?
  • quote:

quote:

ayağı kırık olan kesinlikle çünkü hayati tehlikesi yok.

Doğru cevap ayağı kırık olan arkadaşın dediği gibi. 30 Test çözdüm 30 testin 18 sinde bu soruyu gördüm ve cevap buydu.
  • quote:

yok bir tane kırık vardı zaten ?

Kolu kırık ve ayağı kırık vardı diye hatırlıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

1- fren durumu
    3- yakıt durumu

otobüs durup otomobile yol vermeliydi doğru cevap onu seçtim de dizel motora ateşlemeyi bujiyi seçtim doğrumu bilmiyorum :D

Ben otobüs otomobil sorusunda yolu dar olan fazla olana yol vermeli diye yaptım..Dizel sorusunuda c şıkkındaki ısıtmalı bir şey yaptım..Bune böyle ya sorular zormuş cidden bu kadar farklı düşmüşsek

• Beyler debriyaj bilyesi sorusunu naptınız motorda ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dizel sorusu ısıtma bujisi olduğundan sanırım buji olacak ama çok kalitesiz bir soru. Gerçekten bu soruları hazırlayanlar neyin kafasın anlamış olmak zor.5-10 kaliteli soru dışında hepsi çöp ve geçen senelerde çıkmış sorular.
  • quote:

dizel sorusu ısıtma bujisi olduğundan sanırım buji olacak ama çok kalitesiz bir soru. Gerçekten bu soruları hazırlayanlar neyin kafasın anlamış olmak zor.5-10 kaliteli soru dışında hepsi çöp ve geçen senelerde çıkmış sorular.

Buji değil hocam buji benzinliler için ateşleme yapar. Dizelde hava ile ilgili bir cevap vardı cevap oydu ama bende yanlış yapmışım onu elektrik demişim
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.