Şimdi Ara

Ehliyet yazılı ve direksiyon(SINAVI) (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.322
Cevap
7
Favori
32.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rastafey1

quote:

Orijinalden alıntı: d3ss4s

e-devletten alınan sabıka kaydı emniyette geçerli mi ? yoksa illa gidip almak mı gerekiyor

e-devletten alınan geçerli olmuyor diye biliyorum
    oluyo ben e devlettten aldım nasıl olmuyo ?
  • yarın alıyorum ehliyetimi kısmetse dostlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozican0148

delli oldum arkadas ya hala cıkmadı su sertıfıkalar ne işmiş bu ehliyet almak sıkıldım şimdiden.

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aldım ehliyeti cüzdnda arabaylan atarız turumuzda..
  • bir de randevu alabilsek tam olacak.randevu alanlar ipucu verirmisiniz hangi günlerde randevu veriyor bu sistem
  • quote:

bir de randevu alabilsek tam olacak.randevu alanlar ipucu verirmisiniz hangi günlerde randevu veriyor bu sistem

Bana da lazım . Pazartesi için ne zaman çıkar randevular,ipuçları vs vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord_general

quote:

bir de randevu alabilsek tam olacak.randevu alanlar ipucu verirmisiniz hangi günlerde randevu veriyor bu sistem

randevu 3 gün önceden veriliyormuş okudum bir yer de yani pazartesi için yarın sabah denemek gekiyor.
  • Cüzdanda 2 haftadir duruyor ehliyet ilk aldığında mutlu edici bişey beyler sabredin 2 kere siftahı attım arabayla tabi :)
  • salı günü dosyayı teslim ettim bana haftaya gel dediler.Bugün öylesine gittim dedim ben ehliyet alacaktım kimliği verdim.Kadın niye bugün geldin dedi bende cuma gel dediler dedim benim kağıdımı buldu makineye bastı hayırlı olsun dedi verdi.Bu kadar kısa bir iş için 1 hafta bekleyecektim.Üstüne üstlük veriliş tarihi gittiğim gün salı günü yazıyor 3 gün önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord_general

quote:

cumartesi saat 9 da açılıyor zaman kaybetmeden hemen al anında biter.
  • Beyler bende bugün 2.defa girdim direksiyona. Hocalar harikaydı muhabbet iyiydi okuyormusun kaç kardeşsin nerelisin gibi sorular sorunca eskisi gibi heyecalanmadım. Parkta biraz zorlandım ama parkettim 30 dakikayı tamamladım hocalara sordum geçtim mi diye aksam 5de acıklancak dediler. En son kurs hocam geçtin oglum tamam dedi, benim gibi muallakta kalan varmıydı yani hocası geçti diyip kalan var mı ? :)
  • Bende Pazar 8 de 2.defa gireceğim burası pilot bölge seçildiğinden güzergah uzatıldı.İnşallah bu sefer komisyon iyi gelir kalmam valla heyecan yoktu geldi yani
  • 2 hafta önce girenlerin sertifikaları çıktımı acaba?
  • 8 de girdim hiç hatam olmadı istop ettirmedim sinyaller doğruydu park ederken arkadaki hocam dan duba görünmedi tam duracakken azcık değdi ama dikkat etmediler.Hatta parkuru kısa bitirdik tamam fazla uzatmayalım yeterli diye.Tam giderken artık ilk kalktığım yere geleceğim ilerde kavşak varmış lan zaten hava sisli hemde önüm görülmüyor direk döndüm hemen u dönüşünü kavşağa gelmeden.Sınava gelirkende babam ordan dönmüştü kafam şartlandı Neyse komisyondaki adamda bizim burda isim yapmış en titiz en böyle dikkatlı adammış babamda okuldan tanıyor başka bir okulda hoca bu adam.Hani geldim yerime babama dedi en olmayacak yerde u döndü müdürlerin önünde falan diye.Gelde sinirlenme ya kesin kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lakers45 -- 22 Aralık 2013; 9:19:25 >

• Ben de cumartesi 2.kez girdim direksiyona . Ilk sinavda takildigim yer olan rampada kalkista , yine ilk denemede kaldiramadim arabayi , neyseki ikinci denemede kalktim . Komisyon gorevlisi de bayaa kafa adam cikti muhabbeti de yakaladik . Bugun aradim gecmisim . Darisi herkesin basina , kolay gele .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gutikarizma

aldım ehliyeti cüzdnda arabaylan atarız turumuzda..

h.o kardeş.
  • Khal Woof kullanıcısına yanıt
    tşkr ederim kadeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: lakers45

8 de girdim hiç hatam olmadı istop ettirmedim sinyaller doğruydu park ederken arkadaki hocam dan duba görünmedi tam duracakken azcık değdi ama dikkat etmediler.Hatta parkuru kısa bitirdik tamam fazla uzatmayalım yeterli diye.Tam giderken artık ilk kalktığım yere geleceğim ilerde kavşak varmış lan zaten hava sisli hemde önüm görülmüyor direk döndüm hemen u dönüşünü kavşağa gelmeden.Sınava gelirkende babam ordan dönmüştü kafam şartlandı Neyse komisyondaki adamda bizim burda isim yapmış en titiz en böyle dikkatlı adammış babamda okuldan tanıyor başka bir okulda hoca bu adam.Hani geldim yerime babama dedi en olmayacak yerde u döndü müdürlerin önünde falan diye.Gelde sinirlenme ya kesin kaldım

Kalmışım adamla yolda karşılaştık utanmadan her şey çok iyi sürüşün de iyi ama o dönerden öyle dönmeyecektin o yüzden bıraktık dedi. Gel de küfür etme hay allahım ya.

• ............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szgnsr -- 24 Aralık 2013; 7:54:42 >
  • bu konu halen kullanılıyor mu yav eskimedi mi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lindsey S -- 23 Aralık 2013; 18:26:50 >
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.