Şimdi Ara

Ehliyet yazılı ve direksiyon(SINAVI) (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.322
Cevap
7
Favori
32.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler nufus cuzdaninda kan grubu yaziyorsa kan grubu karti almamiza gerek yok degil mi ?
    Birde bu sabika kaydini e-devletten alsak olur mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pinwheel kullanıcısına yanıt
    Kan grubu yazıyorsa gerek yok.
    e-devletten bilmiyorum. Ben sürücü kursu aracılığıyla almıştım sabıka kaydını.

Bugün tüm belgelerimi emniyete verdim. Parmak izimi falan aldılar. Bana 30unda gel dediler. Vay arkadaş dedim. Bu kadar yavaş mı yürür bu işler anlamadım gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord_general

Bugün tüm belgelerimi emniyete verdim. Parmak izimi falan aldılar. Bana 30unda gel dediler. Vay arkadaş dedim. Bu kadar yavaş mı yürür bu işler anlamadım gitti.

Sagol hocam. E-devletten oluyor diye biliyorum ama yine de sorarim surucu kursuna.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lord_general kullanıcısına yanıt
    normalde 1 günlerini alır cıkartmaları ama uğraşmıyorlar
  • quote:

hangi şehirden alıyorsun ehliyeti
  • istanbul , kağıthane
  • quote:

istanbul , kağıthane

Bende kağıthanedeyim 2-3 haftayi geçti alalı ehliyeti ben abimle gittim oda polis çabuk halletsinler diye banada 3-4 gün sonra gel dedi bekle birşey olmaz:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetAlabay

quote:

istanbul , kağıthane

Bende kağıthanedeyim 2-3 haftayi geçti alalı ehliyeti ben abimle gittim oda polis çabuk halletsinler diye banada 3-4 gün sonra gel dedi bekle birşey olmaz:)

Geç olsun güç olmasın :) bakalim hayırlısıyla alalım da :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni yıla kalırsak nolur? Bi türlü boş vakit bulamadım ben emniyete falan gitmek için
  •  Ehliyet yazılı ve direksiyon(SINAVI)

Bu belgeler nedir ya, nasıl ayarlıcaz bu kadar belgeyi. Vakit yok zaten. Tüm belgeleri kontrol ediyorlar mı arkadaşlar? Şöförler odasından alınacak form diyor bu formu nasıl temin edicez bilen var mı?
  • Bugün dosyamı teslim ettim bende. Salı günü ehliyeti alabilirsin dediler.

• Arkadaşlar bu ehliyetlere press çektirmek mantıklı mı aklıma takıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackkedi

Arkadaşlar bu ehliyetlere press çektirmek mantıklı mı aklıma takıldı.

Pres çektirmek derken şefaf plastik kaplatmak diyorsanız bence yapın. Ben yaptırdım ne olur ne olmaz hem eskimesi büyük oranda engelleniyor bu şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b2580x

quote:

Orijinalden alıntı: blackkedi

Arkadaşlar bu ehliyetlere press çektirmek mantıklı mı aklıma takıldı.

Pres çektirmek derken şefaf plastik kaplatmak diyorsanız bence yapın. Ben yaptırdım ne olur ne olmaz hem eskimesi büyük oranda engelleniyor bu şekilde.

Saol hocam aynen öyle bir de yeni yıla degisecek ehliyet muhabbeti var o zaman bu elimizdekiler gidecek mi?
  • Belgeler hakkında bilgi verecek birisi yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khalasar

Belgeler hakkında bilgi verecek birisi yokmu?

Yukarıdaki mesajını gördüm hocam, bana sürücü kursunun verdikleri:

sertifika
    sürücü kursu müracaat formu
    (geçici) savcılık taahütnamesi

Bunlar dışında benim aldığım sağlık raporu, kan grubu kartı, öğrenci belgesi var bende şu an. Eksiklerim de fotoğraf, fotokopi, adli sicil belgesi ve şoförler odası bilmemneyi falan. Şoförler odası şeyini emniyette veriyorlarmış dedi bugün sürücü kursu bana. Yani bi tek adliyeye gitmek kalıyor bana. Senin de böyledir büyük ihtimal.
  • Carbon Fiber kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam sağolasın, benimde aynı belgeler eksik, yılbaşından sonraya kalacak muhtemelen. Kolay gele.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khalasar

Tamamdır hocam sağolasın, benimde aynı belgeler eksik, yılbaşından sonraya kalacak muhtemelen. Kolay gele.

Ben yeniyıla kalmaması için yarın sabahın köründen öğlen derse kadar koşturcam, yeni yılda harçlara zam gelecek diyorlar Eyvallah hocam..
  • arkadaşlar emniyetten randevu nasıl alıyorsunuz var mı bir taktiği?
  • quote:

Orijinalden alıntı: copela

arkadaşlar emniyetten randevu nasıl alıyorsunuz var mı bir taktiği?

Ben almadan gidiyorum, sıkıntı değil bence..

Bu arada emniyete giderken traş olmama gerek var mı? Resimdeki halime benzeyeyim bence en iyisi..

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.