Şimdi Ara

Ehliyet yazılı ve direksiyon(SINAVI) (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.322
Cevap
7
Favori
32.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vaay beee 95lilerin efsane konusu açtığım günü hatırlıyorum ne güzel günlerdi ya 7/24 burada msjlaşırdık vaayy bee :D

beyler varsa sorunuz sorabilirsiniz her türlü :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lindsey S

vaay beee 95lilerin efsane konusu açtığım günü hatırlıyorum ne güzel günlerdi ya 7/24 burada msjlaşırdık vaayy bee :D

beyler varsa sorunuz sorabilirsiniz her türlü :D

dostum bende 95liyim fakat ehliyete yeni yazıldım 9 ağustosta sınav 14 haziranı çözdüm 80 puan aldım trafik sıkıntı biraz çalışayım mı sınava yoksa çıkmış soruları mı çözeyim derslere gitmeye gerek var mı?
  • yasarr35 kullanıcısına yanıt
    kursun derslerine ister git ister gitme hocam orası sana kalmış ama son 3 sınavın cıkmış sorularını çözersen geçersin afedersin ama 46 kramozonu olan bütün herkes bu sınavları geçer cok kek soruları soruyorlar kasma kendini lys ygs girmiş birisin bu sorular fıss gelir :D
  • Lindsey S kullanıcısına yanıt
    Tamamdır eyvallah kasarsam 100 için kasarım çeyrek altın muhabbeti varmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasarr35 kullanıcısına yanıt
    öyle bi muhabbet mi varmış Allah allah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prozacc

Video linki ?

Hayatımda iddia kaybettiğim görülmemiştir.%100 Yoksa iddiaya girmem çünkü :)

Ayrıca sınavın 30 dakika sürmesi yönetmelik gereğidir.Aksamalar vesaire +/- 2-3 dk olması muhtemel...Ancak 8 dakikalık bir eksik sınavının müfettişlerce iptal edilmesi anlamına gelir.Şayet sen aracın kapısını açtığın andan itibaren değil de gaza bastığın anı baz alıyorsan pis patladın demektir :D Ben senin için bir eşek resmi seçmeye başladım :D Ama tercih edersen at da olur :D

Sınav olduğum pistin videosunu çekip yükleyeceğime söz vermişim ama yüklememişim. Yarın sabah erkenden gidip video çekeceğim. Bunca zamandan sonra.

• Göttingenli Ethem kullanıcısına yanıt
    Ahaha boşver :) Sınav zamanıyla bir olur mu.Sağda solda parket , park için sıra bekle , 35 Km hızı geçme vs.vs çekilir dert değil :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Göttingenli Ethem

quote:

Video linki ?

Ayrıca sınavın 30 dakika sürmesi yönetmelik gereğidir.Aksamalar vesaire +/- 2-3 dk olması muhtemel...Ancak 8 dakikalık bir eksik sınavının müfettişlerce iptal edilmesi anlamına gelir.Şayet sen aracın kapısını açtığın andan itibaren değil de gaza bastığın anı baz alıyorsan pis patladın demektir :D Ben senin için bir eşek resmi seçmeye başladım :D Ama tercih edersen at da olur :D

Sınav olduğum pistin videosunu çekip yükleyeceğime söz vermişim ama yüklememişim. Yarın sabah erkenden gidip video çekeceğim. Bunca zamandan sonra.

vaaay beee anılarım depreşti hatırladım siziiiii konunun önde gelen takipçileriii :D

• Yarın ders ve Cumartesi sınav var inşallah bu sefer geçerim 13 temmuzda bilmediğim bir nedenden dolayı kalmışım.14 haziranda girmiştim yazılıya.Kışın almam inş ehliyeti
  • geçmiş soruları çöz geçersin
  • quote:

Ahaha boşver :) Sınav zamanıyla bir olur mu.Sağda solda parket , park için sıra bekle , 35 Km hızı geçme vs.vs çekilir dert değil :D

Öylesine yav. Bütün gün evde boşum, canım sıkılıyor. Konu anlatımlı bir video çekerim tabii araba boşta olursa.
  • quote:

quote:

quote:

Video linki ?

vaaay beee anılarım depreşti hatırladım siziiiii konunun önde gelen takipçileriii :D

Hiç kaza yaptın mı? Çok şükür benim daha bir kazam olmadı.

@Prozacc Sanırım sizin eğitim arabasına arkadan bindirmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göttingenli Ethem -- 13 Ağustos 2014; 20:45:50 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Video linki ?

Hiç kaza yaptın mı? Çok şükür benim daha bir kazam olmadı.

@Prozacc Sanırım sizin eğitim arabasına arkadan bindirmişler.

yok valla kardeşim en ufak bi kazam olmadı Allaha şükür Allah kazadan beladan korusun bizi

• quote:

geçmiş soruları çöz geçersin

Hocam direksiyon sınavını kastediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bellatrix_Lestrange

quote:

heee pardon o zaman valla dostum ne yapacan bilion mu araba kullanma bi yana adamlarla iletişim kurmaya calış abimde şu şehirde komisyonluk yapıyor felan de annem/babam/abim/ablam birisini söyle işte öğretmen de o zaman onlarnda hoşuna gidiyor hız yapmayı sevmem de kendini sevdir yeter ben sınavda yokuş cıkamadım 4 kere istop ettirdim kendimi sevdirdim diye geçtm :D

• Göttingenli Ethem kullanıcısına yanıt
    Onu sorma zaten. 2 şeritli yolda sağda duran arabaya , yol bomboşken arkadan vurdu.

Sebebi de : Amcasının teyzesinin yengesinin kızı intihar ediyomuş , kafaları dalgın oraya yetişiyolarmış...

İyiydi yani...
  • quote:

quote:

quote:

heee pardon o zaman valla dostum ne yapacan bilion mu araba kullanma bi yana adamlarla iletişim kurmaya calış abimde şu şehirde komisyonluk yapıyor felan de annem/babam/abim/ablam birisini söyle işte öğretmen de o zaman onlarnda hoşuna gidiyor hız yapmayı sevmem de kendini sevdir yeter ben sınavda yokuş cıkamadım 4 kere istop ettirdim kendimi sevdirdim diye geçtm :D

İlk sınav sabahın 7:30 unda olduğu için suratım asık ve uykusuz girmiştim birde bi kere istop ettirince moralişm iyice bozuldu falan

• quote:

quote:

quote:

quote:

İlk sınav sabahın 7:30 unda olduğu için suratım asık ve uykusuz girmiştim birde bi kere istop ettirince moralişm iyice bozuldu falan

hata yapınca bir şey olmamış gibi pardon de devam et bak sınavda kimseye geri geri yokuş cıkarmadılar bana cıkardılar oradada hata yaptım 3.sünde geri geri cıktım :D

• Yazılı için dersler bitti,direksiyon kursu kaç saat sürüyor ,1 kere araba kullandım başka pratiğim yok sınavdan geçer miyim
  • Derslerde cok iyi olmaya calışma işi çöz ama belli etme mi fazladan ders versinler heyecan yapmassn sınavda geçersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.