Şimdi Ara

ehliyeti almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. ben antalyada eylülde ehliyet almaya hak kazandım. ancak 5 ekimde üniversitem için istanbula geldim ve kursum ehliyeti gitmeden alamayacağımı söyledi. şmdi kurban bayramında antalyaya döneceğim. gittiğim günün ertesi günü arife günü ve sanırım yarım gün tatil var. bnm o yarım günde ehliyeti almamın imkanı var mı? ve sanırım işlemleri yaptıktan 1 2 gün sonra ehliyet basılıp veriliyormuş ama ben bayramın 4. günü döneceğim. ben gitmeden ailemden biri önceki işlemleri yapsa o yarım günde ehliyeti almamın imkanı var mı? teşekkürler...

• Aynı günde alma ihtimalin pek yok ama sen tüm belgelerini hallet içeri ver sonra sizden gitsin biri ehliyetini alsın sana kargoyla ulaştırır.Şahsen ben öyle yaptım
  • onu da düşündüm arkadaşa sordum alırken de senin olman gerekiyor dedi. ben işlemleri yaparken parmak izi vercekmişiz ama sonra ehliyeti alırkende imza atıyorsun demişti arkadaşım ama sen öyle yaptıysan oluyor demekki. ozaman ben yarım günde tüm işlemlerimi halletmeye çalışiyim. ehliyeti de babam alsın. peki ehliyeti sonradan alcak kişi için 1. dereceden akraba tarzı bir şart gerekiyor mu? yada herhangi bir belgeyle başkası alsa olur mu? cevabın için çok teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.