Şimdi Ara

Ehliyeti Başka İlden Alabilir Miyiz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün direksiyon sınavdan muhtemelen geçtim şimdi ehliyeti illa kursa yazıldığım ilden mi almam gerekiyor?

Ehliyet için nereye ne kadar ücret yatıracağım?

Bilgilendirenlere teşekkür ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunu bende merak ediyorum

• orhanyıldız kullanıcısına yanıt
    Acaba nerden kimden öğrenebiliriz?:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen alabiliyoruz cunki bir arkadasim istanbulda aldi sertifikayi karti almak icin edirne kesandaki karakola gitti bir sıkıntı cikarmamislar.

• B sınıfı ehliyet için 346 lira bankaya 107 lira emniyete yatırılıyor. Tabi ocaktan itibaren zamlanır

• ozkan994 kullanıcısına yanıt
    Süper haber sağolun hocam :)

• ysngzl1905 Y kullanıcısına yanıt
    Keşke randevu alabilsek salı falan alsam ama fullmüş randevular

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cloudcomp C kullanıcısına yanıt
    Kalabalık şehirlerde o sıkıntı var. Bizde randevu olayı yok sabah gittim emniyete akşama ehliyetim elimdeydi :)

• ysngzl1905 Y kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz ücretlerle toplam 1.500Tl vermiş olucam :D

http://www.istanbul.pol.tr/trafiktescil/Sayfalar/SURUCU-BELGESI-ISLEMLERI.aspx ayrıca sitede gördüğüm kadarıyla diğer şubelerden alımda sorun yokmuş küçük bir not düşmüşler :)

• Alabilirsin misal ben bursada yazıldım kursa geçtim ama ehliyeti başka ilden aldım şuan ki aklım olsa bursadan alırdım bu yaz içinde ehliyet kartı olmadığı için mecbur kaldım

• bursagsli B kullanıcısına yanıt
    peki hocam işlemler ne kadar sürüyor ehliyet ne zaman elimde olur?

Eğer ehliyeti alacağın yer büyük bir şehir değilse randevu almana gerek yok sadece ehliyet harcını git maliyeye yatır sonra dosyayı emniyete ver ve 107.5 tl kart ücretini ver sonra en fazla 30 dk da ehliyet elinde

• bursagsli B kullanıcısına yanıt
    İstanbul almak istiyordum :)

İstanbulda randevu almak zordur hadi aldım diyelim ehliyeti hemen vermezler yarın yada öteki gün gelin derler
    Ama istanbulda kalabalık olmayan bir ilçeden alabilirsin

• bakıcaz artık olmadı yaza başka bir ilde şansımızı deneriz :D

• Bu iem hep sıkıntı. Sistem 9'da açılıyor deniliyor ben aha erkenden girip bekliyorum. 8.55-9.00 arası siteye girilmiyor bile. 5-10 sonra randevu alacağın zaman tamamen dolu yazıyor. Abim bir emniyettenbir arkadaşını arayıp sormuş tahminen 3 hafta randevu alamaz yıl sonu yılbaşı yığılmalar oldu dosya sayımları yapılacak falan demiş. Yine bir iki gün sonra kursu arayıp sormuştum o da şubata kadar falan dedi tabi içimden yuh dedim. Ama dedi içerde polis tanıdığınız varsa halleder dedi. Yine sorduğum şeyler arsında başka ilden ehliyeti alma sorusu da vardı. Kadın bana yok İstanbul'dan alabilirsin sadece dedi. Başka ilden alabilirseniz haber verin belki de yanlış anladı ve yanlış bilgilendirdi. Benim sertifika elimde hatta bankaya harcı da yatırdım 346 tl dekontu da var yani. Sadece emniyetten sertifikayı ehliyetleştireceğim ve şu kartın ücretini ereceğim ama randevu alamıyoruz işte.@cloudcomp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 1 Ocak 2015; 2:59:03 >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    sizce önemli mi ehliyetin üzerinde istanbul yazması ben istanbulluyum fakat uzun zamandır farklı bir ilde yaşıyorum ehliyetimde İstanbul yazsa güzel olur takıntısı yaptım sizce bir önemi var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: cloudcomp

sizce önemli mi ehliyetin üzerinde istanbul yazması ben istanbulluyum fakat uzun zamandır farklı bir ilde yaşıyorum ehliyetimde İstanbul yazsa güzel olur takıntısı yaptım sizce bir önemi var mı

Bence gerek yok hocam. Ben dogma buyume istanbulluyum. Su an universite icin van dayim. Buradan aliyorum ehliyeti buradan da cikartmayi dusunuyorum. İstanbulda tanidik polis cok ( yani bu ehliyet isleriyle ugrasan yani beni ne randevu ne sira bekletmeden ehliyetimi verecek kisiler ) ama yine de gidip istanbulda o kalabalikta ugrasilmaz. Bide herkes stajyer yemeyim diye bu donemde basvurdu cok yogun olur her yer. Ben Van da cikarticam burda oyle cok beklemeyiz. O da ehliyet bu da ehliyet. Hem ucaktan iner inmez eve kadar arabayi goturmek varken neden iki uc gun bekliyim?
    OZET: acima nerdeysen orada cikar basit seyler bunlar

• Doğru demişsiniz hocam bende İstanbul sevdamdan vazgeçip buradan alayım tavsiye için çok teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: cloudcomp

Yok yahu. Ben başka ilden alabiliyorsam oradan alacağım. Onu söylüyorum alan varsa yazsın şuraya. Benim durumumda olup da başka yerden alan alacak olan varsa beni de bilgilendirsin diye yazdım. İstanbul'dan alabileceğimi sanmıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.