Şimdi Ara

Plakamı başka araca geçirebilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir arabamız var. Özel plakalı. Hem plakadan dolayı hem manevi olarak araca ben çok değer verdiğim için hala seve seve kullanıyorum. Fakat araba 34 yaşına geldi artık. Yormaya başladı.

Yeni bir araç alma düşüncem var. Aracımın üstündeki plakayı 2. el alacağım arabanın üzerine geçirebilir miyim? Plaka boşa çıkarsa direkt kaparlar. Düzgün bir bilgi bulamadım araştırdığımda. Kimisi emniyete bağış yapmanız gerek diyor kimisi gerek yok diyor. Kimi başka ilçeden başka ilden araç almanız lazım diyor.. Çorba oldum. Daha önce böyle bir olay tecrübe eden var mı? Teşekkürler.

• Ben tecrübe ettim. Aracınızı satınca plakanız boşa düşüyor ve başkasına verilmemesi için bağış yapmanız veya tanıdık olması gerekiyor. Noterde plakanı vermeyeceğini söyleyeceksin. Arabayı satmadan değiştirmek istiyorsan O zaman durum farklı oluyor.

Ayrıca arabayı alacağın zaman aldığın arabanın plakasını almayacaksın. Noterde plaka değiştirmek istediğini söyleyeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Develerium -- 16 Eylül 2024; 21:18:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Plakamı Değiştirebilir miyim?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.