Bildirim
EHLİYETİ KURSUN OLDUĞU İLİN DIŞINDAN ALMA!!!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Alabilirsin diye biliyorum. -
Alamazsın ehliyet kursu arabasıyla ve hocasıyla o şehirde sınava girmelisin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Don Quilote
anlamadın hocam sen ben herşeyi geçtim evraklarım hazır emniyete gidip almak kaldı sadece ama istanbulda aldım evrakları şuan elazığdayım -
quote:
Orijinalden alıntı: KASAPVET
quote:
Orijinalden alıntı: Don Quilote
anlamadın hocam sen ben herşeyi geçtim evraklarım hazır emniyete gidip almak kaldı sadece ama istanbulda aldım evrakları şuan elazığdayım
Özür dilerim dikkatim dağılmış evet alabilirsin
uplamam lazım acil -
Alabiliyorsun. -
Alabilirsin. -
Dün aldım aynı şekilde
çok çok teşekkürler arkadaslar içim rahatladı çünkü 2015 gelmeden almam lazım yoksa yanıomus -
alacaksan çerkesköye git valla olimpiyat salonu gibi yol var araba yok ortalıkta -
bana 2008 yılında alamazsın demişlerdi ben de ne yapıp edip sınava girdiğim şehirden almıştım ehliyeti.Ehliyet üzerinde hangi ilden alındığı yazıyor. -
Bende bir kaç ay önce sınavları verdim dosyam bekliyor 2015 te ehliyet'e çevirmez isem yanıcak söylentileri var ne kadar doğru acaba.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Jaws
Bende bir kaç ay önce sınavları verdim dosyam bekliyor 2015 te ehliyet'e çevirmez isem yanıcak söylentileri var ne kadar doğru acaba.
bende öğrendim onu o nedenle 17 gün içinde almam lazım bulunduğum şehir ehliyet belgelerini alğım şehir değil o nedenle sıkın tı var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X