|
Sokağa çıkma yasağında e-Devlet çalışma izin belgesi nasıl alınır?
-
-
Zaten evimden çıkmıyordum bana değişen bir şey olmadı
-
valla ben ilaç üretiminde çalıştığım için 1 kere bile bakmıyorum haberlere , ben her türlü izinliyim kafasıyla zaten çıkıyorum evden işe gidiyorum. Fabrikanın yarısı pozitif olmadan ara bile vermediler çalışmaya :D Ölmek var dönmek yok kafasında fabrika yönetimi.
-
Zaten iş yüzünden işten çıkmıyordum bana değişen bir şey oldu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yani biz bilgi işlemciler her türlü muaf mıyız?
lan tamam ben üretimde çalışıyorum inşaat olarak ta eşim sigorta acentesinde çalışıyor onlar bile muaf. bu nasıl kapanma lan
-
Son gün yaptıkları saçmalığa bak. Yasaklardan muaf personelinde e-devletten belge alması ve yanında bulundurması gerekiyormuş. E-devletteki seyahat izni talebi bölümü anormal yoğun, takılıp duruyor...
-
Olan esnafa oldu yazık
-
hastane işi olanlar ne olacak !?
-
Yasak akşam başlıyor. Genelge yeni yayınlandı.
E-Devlet'ten izin belgesi alınması gerekiyor diye genelge yasaktan saatler önce değil, GÜNLER ÖNCE YAYINLANIR.
Nasıl bir devlet ciddiyeti var bilemedim.
BU KADAR KÖKLÜ TARİHİ, DEVLET GELENEĞİ OLAN BU MİLLET BU ACEMİLİĞİ HİÇ HAK ETMİYOR.
-
Bizde üretim durmaz. 700 civarında emekçimizle çalışmaya devam. İş olsun da çalışalım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: KemalYasak akşam başlıyor. Genelge yeni yayınlandı.
E-Devlet'ten izin belgesi alınması gerekiyor diye genelge yasaktan saatler önce değil, GÜNLER ÖNCE YAYINLANIR.
Nasıl bir devlet ciddiyeti var bilemedim.
BU KADAR KÖKLÜ TARİHİ, DEVLET GELENEĞİ OLAN BU MİLLET BU ACEMİLİĞİ HİÇ HAK ETMİYOR.
Zaten aşırı yüklenmeden sistem göçmüş
"Yapılan teknik bir çalışma nedeniyle hizmet geçici süreliğine sunulamamaktadır."
hatası veriyor, nasıl bir döneme denk geldik, hükümetin doğru düzgün yaptığı bir şey söyleyin allah aşkına,
-
Aklı olan esnaf birlik olup protesto eder. -
Seyahat izin belgesi talebi bölümünde hastaneye gitmek içinde bir seçenek gördüm. Memurlar, çalışanlar bile bu belgeyi almak zorundaysa sanırım hastaneye gidenlerde müracaat edip izin alarak belgeyi yanlarına alacak...
Son dakikada böyle saçma işler çıkararak, kafalarda bir sürü soru bırakarak yasaklar başlayacak. Saçma sapan devlet yönetimi nasıl mı olur , işte böyle..
-
Bu kadar işi biliyordunuz, öyleyse ilk seçimde aday olun da sizi seçelim. Size rey verem gardaşş.
esnaf larla aram yok hiç bir esnafında yaşamasını istemiyorum dersen anında belgeyi verirler
-
belge falan çıktığı yok hata veriyor çıksa da evde yazıcı yok yarın sgk dökümüyle gideceğim iş yerine varabilirsem oradan çıkartırım artık
-
Ya tam kapatın ya hiç, nasıl bir kapanma anlayan yok, isyan eden çok. Hele ki şu seyahat kısıtlamasını hiç anlamadım, covid olmayanlar neden yarı kapasiteli taşıtlar ile seyahat edemiyor? İlla aile içinden biri mi ölmeli?
-
Arkadaşlarımın yarısı Bodrum, Antalya vs. tatil yerlerine ulaştı. Ben caddenin göbeğinde parakende satış yapan bir teknoloji mağazasında çalışıyorum. Patron sırıta sırıta geldi izin belgesi çıkarttım diye. Artık polise, bekçiye mouse klavye satarız. Geçen yıl bayramda da çalıştırmıştı, 9 gün siftah etmeden kapattık. Bu nasıl kapanma birader? Herkes tatilde, paracı patronlar izin peşinde.
Şimdi millet yiyecek ekmek bulamıyor, sen yatma peşindesin diyenler gelmeden şunu da ekleyeyim. Ben plancı bir kişiliğe sahibim. Bir işe, projeye girmeden bile psikolojik olarak kendimi hazırlamam lazım. Son anda alınan kararlara adapte olamıyorum. Gezmeye bile gideceksem anlık kararla olmuyor benimkisi, bir gün önceden "yarın çıkayım da, gezmeye gideyim bari" şeklinde yürüyor işler. Yapım bu, değiştiremiyorum. İşin sıkıntılı noktası şu ki, 17 günlük karantina açıklandığından bu yana patron bana "ben sordum, biz kapalıymışsız, biz çalışmıyoruz" diyor. Eve bir sürü malzeme gönderdi, yapılacak, yarım kalan işleri evde yap diye. Ona göre atölye kurdum bir odaya, hazırlığımı yaptım. Bugün 18:20 de gelmiş, izin aldım izin diyor. Bir vuracaksın ağzını ortasına da.. Piyasa kötü işte, başka iş yok..
lan tamam ben üretimde çalışıyorum inşaat olarak ta eşim sigorta acentesinde çalışıyor onlar bile muaf. bu nasıl kapanma lan |
Yasak akşam başlıyor. Genelge yeni yayınlandı. E-Devlet'ten izin belgesi alınması gerekiyor diye genelge yasaktan saatler önce değil, GÜNLER ÖNCE YAYINLANIR. Nasıl bir devlet ciddiyeti var bilemedim. BU KADAR KÖKLÜ TARİHİ, DEVLET GELENEĞİ OLAN BU MİLLET BU ACEMİLİĞİ HİÇ HAK ETMİYOR. |
Olan esnafa oldu yazık |
Aklı olan esnaf birlik olup protesto eder.
|
Kamu görevlisiyim, mesai öncesi çocuğu bakıcıya bırakıyorum. Mesai sonrasında da alıp eve geçiyorum. Bakıcıya götürüp akşamları alabilmek için Kaymakamlığa başvurdum talebim reddedildi!! Ulan ben çocuğumu nereye bırakacağım! El kadar çocuk yanımda götüremem, evde bırakamam, ne yapayım lan şimdi ben! |
Zaten aşırı yüklenmeden sistem göçmüş "Yapılan teknik bir çalışma nedeniyle hizmet geçici süreliğine sunulamamaktadır." hatası veriyor, nasıl bir döneme denk geldik, hükümetin doğru düzgün yaptığı bir şey söyleyin allah aşkına, |
Arkadaşlarımın yarısı Bodrum, Antalya vs. tatil yerlerine ulaştı. Ben caddenin göbeğinde parakende satış yapan bir teknoloji mağazasında çalışıyorum. Patron sırıta sırıta geldi izin belgesi çıkarttım diye. Artık polise, bekçiye mouse klavye satarız. Geçen yıl bayramda da çalıştırmıştı, 9 gün siftah etmeden kapattık. Bu nasıl kapanma birader? Herkes tatilde, paracı patronlar izin peşinde. Şimdi millet yiyecek ekmek bulamıyor, sen yatma peşindesin diyenler gelmeden şunu da ekleyeyim. Ben plancı bir kişiliğe sahibim. Bir işe, projeye girmeden bile psikolojik olarak kendimi hazırlamam lazım. Son anda alınan kararlara adapte olamıyorum. Gezmeye bile gideceksem anlık kararla olmuyor benimkisi, bir gün önceden "yarın çıkayım da, gezmeye gideyim bari" şeklinde yürüyor işler. Yapım bu, değiştiremiyorum. İşin sıkıntılı noktası şu ki, 17 günlük karantina açıklandığından bu yana patron bana "ben sordum, biz kapalıymışsız, biz çalışmıyoruz" diyor. Eve bir sürü malzeme gönderdi, yapılacak, yarım kalan işleri evde yap diye. Ona göre atölye kurdum bir odaya, hazırlığımı yaptım. Bugün 18:20 de gelmiş, izin aldım izin diyor. Bir vuracaksın ağzını ortasına da.. Piyasa kötü işte, başka iş yok.. |
Son gün yaptıkları saçmalığa bak. Yasaklardan muaf personelinde e-devletten belge alması ve yanında bulundurması gerekiyormuş. E-devletteki seyahat izni talebi bölümü anormal yoğun, takılıp duruyor... |
Benzer içerikler
- autocad sistem gereksinimleri
- iphone film izleme programı ücretsiz
- çizim programları
- x beğenileri gizleme
- instagram gizli hesap görme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X