vatandaş zararına yaptıkları her şey staja başlayacaktım bu covid zırvası yüzünden başlayamıyorum işe başlayacak arkadaşlarımı işe almıyorlar çoğu istanbulda iş arayamıyor yasak olduğundan |
Sokağa çıkma yasağında e-Devlet çalışma izin belgesi nasıl alınır? (2. sayfa)
-
-
Önceki sokağa çıkma fiyaskosundan ders almamış bakan Soylu.
-
Kimler çıkmayacak onu yazın daha kolay olurdu.
Adı tam kapanma ama çeyrek kapanma bile değil.
Tamamen gereksiz bir uygulama.
Ramazan sonrası herkesi salacaklar tatil mekanları dolup taşacak tıka basa.
Bilim kurulu diye bir ekip var. Anca her biri boş boş açıklama yapıyor.
Sıkışınca da hükümet dinlemiyor diyip işin içinden çıkıyorlar.
1.5 senedir bu bilim kurulundan istifa edip ayrılan bir iki kişi dışında hepsi cukkasına bakan boş adamlar topluluğu. En az kişi başı 25 bin cepte nasılsa.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet tam kapanma başladı gece vardiyası herkes işe gidiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
E-devlet üzerinden çalışma için izin belgesi alan oldu mu? 3 saatir deniyorum her seferinde sistemde oluşan sıkıntı gibi saçma sapan bi uyarı veriyor.
Maden böyle bi düzene geçecektiniz bu yasaklara birkaç saat kala mı duyrulur arkadaş ne kadar saçma sapan bir iş..
-
https://www.resmievrak.com/e-devlet-calisma-izin-belgesi/ Sokağa çıkma yasağında e-devlet çalışma izin belgesi alma
E-Devlet Çalışma İzin Belgesi Nasıl Alınır? detayları bulabilirsiniz.
-
Kamu görevlisiyim, mesai öncesi çocuğu bakıcıya bırakıyorum. Mesai sonrasında da alıp eve geçiyorum.
Bakıcıya götürüp akşamları alabilmek için Kaymakamlığa başvurdum talebim reddedildi!!
Ulan ben çocuğumu nereye bırakacağım! El kadar çocuk yanımda götüremem, evde bırakamam, ne yapayım lan şimdi ben!
-
AN itibariyle herkes dışarda, kim evde bilemiyorum
Mevcut evraklar pazar gününe kadar geçerli. O yüzden şu an sokaktaki insan sayısı fazla da bunların çoğu edevletten izin alamayacak. Değişiklik olmazsa pazar gününden sonra ortalık daha tenhalaşacak.
Ben bilişimciyim ama ne hikmetse bizim nace kodu izinli görünmüyor. Benim çıkmamam gibi bir durum kesinlikle söz konusu olamaz. Bu şekilde sorun yaşayan çok kişi ve şirket var şu an. Pazara kadar çözülür heralde. Bakalım nolacak.
Muaf olanların içinde bir ben yokum bir de esnaf yok.Bu nasıl kısıtlama ya böyle kısıtlama mı olur,herkes dışarıda geziyor,adam çıkıyor market/bakkal diye gezip duruyor,hani denetleyeceklerdi kimse yok.Havalar ısındıkça kimseyi içeride tutamazlar.Esnaf mı bulaştırıyor, bu muaf olanlarla ve sözde evde oturacaklar bulaştırıyor.
-
Zar zor başvuru aşamasına gelip formu gönder dedim hata verdi. Çalışmıyor kardeşim, çalışmıyor!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: RockConn
Yani biz bilgi işlemciler her türlü muaf mıyız?Anlamayacak ne var? Paket servis yapacaksınız.
alabilen var mı acaba ?
-
nace kodundan sorgulama yapılabiliyormu?
-
e devlet üzerinden nasıl çalışma belgesi alınamaz isimli bi belgesel çekmek lazım
yapacakları sitenin sörvırına sıçayım
-
Lafa gelince uçuyor,büyüyor diyorlar 1 tane evrak alamadık 2 gündür.
-
2 gündür alamadım
e-devlet çalışsa alacağız belgeyi. 29Nisan dan beri alamadım. Teknik hata, işlem sırası ...
-
izin belgesi veren bu sistem NACE kodunu nereden sorgulayıp karar veriyor bilen var mı? Şöyle ki; MERKEZ ve ŞUBE olmak üzere aynı şahıs şirketi ismi üzerine 2 işyerimiz var. İkisinde branşları farklı. İnteraktif vergi dairesinde MERKEZ işyerimizin de ŞUBE işyerimizin de NACE kodları ayrı ayrı görülebiliyor. Vergi levhamızda NACE kodumuz MERKEZ işyeri NACE kodumuz ile aynı. SGK sisteminde ise NACE kodumuz sadece ŞUBE NACE kodu olarak görülüyor.
ŞUBEmizin NACE kodu kısıtlamadan muaf değil ama MERKEZ NACE kodu muaf.
Sonuç olarak sistem 'faaliyet koduna göre muaf değilsiniz' gibi bir mesaj geri döndürüyor. İnteraktif vergi dairesinin sisteminden sorguluyor olsa bunu yapmaması lazım. SGK sisteminden yapıyor sanırım?
Detay bilgiye sahip olan var mı ? izin belgesi veren bu sistem NACE kodunu nereden sorgulayıp karar veriyor bilen var mı?
-
İş veren bağkurlu nasıl alacak ? sistem ssk lı lara veriyor ama bağkurluya yok. BAĞKURLU OLUPTA İZİN ALAN VAR MI?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X