Şimdi Ara

EHLİYETİM YANIMDA DEGİLKEN KAZA YAPTIM. SİGORTA PROBLEM OLUR MU? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
7.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: "Ozan"

quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Ehliyetsiz araç sürme cezası ayrı, ehliyeti yanında bulundurmama cezası ayrı. Karıştırmışsiniz..

O maddeyi de ekleyeyim.

Araç kullanırken sürücü belgelerini yanlarında bulundurmamak ve yetkililerin her isteyişinde göstermemek, 166,00 TL. Peşin 124.50 TL.

Arkadaşın şu an ceza yeme durumu yok. Karşı tarafa ehliyet fotokopisi sunması gerekiyor. Gerçi ileride böyle kullanırsa ve dediği gibi ehliyetin yanında verilen kart veya TC kimlik no ile polis sorgulama yaptığında bilgilere ulaşamazsa ehliyetsiz kullanımdan dolayı da cezayı kesebilir.

Tabi ehliyeti olduğunu ispat edemezse ehliyetsizlikten de ceza yiyebilir haklısınız..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: NCL

Hazır Amerika ve ehliyet konusu açılmışken bende bi soru sormak istiyorum: Amerika'da malum 16 yaşında ehliyet alınıyor bu ehliyet ile 16 yaşında ki kişi Türkiye'de araç kullanırsa sıkıntı yaşanır mı. Kardeşimin yazın Amerika'ya gitme planı var 17 olcak 18'e kadar 6ay da olsa idare edermi

şahsi gorusum ehliyeti olsa dahi türkiyede araç kullanma sınır 18 oldugu için sorun olacagıdır. dedigim gibi şahsi fikrim kesin bi bilgim yok.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.