Şimdi Ara

Ehliyetim yok ama zam gelmeden 200ns yi alsam mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın zamanda ehliyet alıp motor almayı planladım ama direksiyon sınavında motoru stop ettirince kaldım (tek sorunumda bu). Motoru alıp evin önünde dur kalk yapayım diyorum çalışmak maksatıyla. Motora da zam geliyormuş galiba 8300 den 8800 e çıkıyor. 8300 e bulursam direk alayım mı?

• Bugün itibari ile zam açıklandı bulabilirmisin bilmiyorum ama bulursan neden alinmasin güzel motor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevertouchme

Bugün itibari ile zam açıklandı bulabilirmisin bilmiyorum ama bulursan neden alinmasin güzel motor :)

Tüh ya. Zamdan haberim yoktu. Sağol cevap için
  • Kaç kere stop ettirdin motoru? Bende 1 kere kırmızı ışıkta yaptım ama diğerlerini hatasız yapınca birşey demediler geçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SercaN__ -- 12 Aralık 2016; 20:48:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SercaN__

Kaç kere stop ettirdin motoru? Bende 1 kere kırmızı ışıkta yaptım ama diğerlerini hatasız yapınca birşey demediler geçtim.

3 neyazikki. debriyaj ayarını bir türlü halledemedim. Ama kalktığım zaman herhangi bir sorun yaşamıyorum.
  • gazı çevirmekten korkma bu kadar :) debriyaj ayarlamak diye bişey yoktur... gazı yeterli kadar çevir sonra debriyajı bırak yavaştan :) sınav 125lik motorla yapılıyo diye biliyorum o da altından kacıp gitmez zaten :)
  • Dostum 125 veya 250 cc motorlarda gaz açmaktan çok çekinme rahatça kalkarsın. Ama ben sınava 700 cc motorla girdim o zamanda arka fren ile durup hafif debriyaj bırakıyordum motor bırak beni gideyim dediğinde hafif gaz verip devam ediyordum.

Trafiğe çıkmayacaksan kontrollü bir şekilde kendini geliştirmek için motor alabilirsin tabiki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.