Şimdi Ara

Ehliyetsiz araba kullanırken polise yakalanırsam ne olur ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
38.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    1. yakalanmada 6 ay hapis cezası
    2.yakalanmada 12 ay hapis cezası

ülkemizde cezalar NAKİTE çevrildiği için hapis yatmadan para ödeyerek kurtuluyorsun.
  • Rusvet durumları artık pek yoktur. Tırsarlar almaya. Ama ben 2008 yılında yakalandığımda bi sorun çıkmamıştı
  • Ben de arabaya cok duskun bir cocuktum ehliyet icin gun saydigimi biliyorum ehliyet almadan sirf hevesim kirilmasin diye annem ogretti bana araba kullanmayi ama kesinlikle trafige cikarmadi. Araba kullanmayi biliyorum neden ama dedim? Zamani gelince anlarsin dedi bana hep. Su anda 5 yillik bir surucuyum ve gercekten anliyorum ehliyetsiz trafige cikmanin ne kadar yanlis bir sey oldugunu gecen gun ehliyetsiz bir surucuyu (yasi 14 15 anca var) kendim sikayet ettim. Cok guzel kullaniyorum havasinda ustume cikiyordu ara sokakta.. ehliyet trafige cikmak icin belli yeterlilikte oldugunu gosterir beni yanlis anlamayin yine olsa yine yaparim.. sevgiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1)14 yaşındayım araba sürmeyi biliyorum annem kullanıyo genellikle ama annem de migren olduğu için bazen leri hastaneye götürüyorum çok kötü oluyo polis yakalarsa ne olur

2)kuzenimgilden gelirken ben sürdüm trafik polis önümden geçti geçti baktı geçti sadece bşy yapmadı ceza gelirmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.