Şimdi Ara

Ehliyetsiz araba kullanma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bugun yakin bi arkadasim geldi bi arkadasi icin para istedi. Ne icin oldugunu sordum. Arkadasi amcasinin arabasiyla cevirmede ehliyetsiz yakalanmis. 18 yasindan kucuk. Amcasi bilmiyomus. Galiba 700-800 lira toplamalari gerekiyomus. Araba sahibinin bilmemesi mumkun mu? Mahkemeyle alakali bisey soylememisler. Mahkemeye cikiliyo mu? Son olarak ee arabayi kim almis geri dedim. Bi tanidigi almis galiba dedi. Ruhsat sahibi olmadan arabayi alabilirler mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: psikopat07

Merhaba arkadaslar bugun yakin bi arkadasim geldi bi arkadasi icin para istedi. Ne icin oldugunu sordum. Arkadasi amcasinin arabasiyla cevirmede ehliyetsiz yakalanmis. 18 yasindan kucuk. Amcasi bilmiyomus. Galiba 700-800 lira toplamalari gerekiyomus. Araba sahibinin bilmemesi mumkun mu? Mahkemeyle alakali bisey soylememisler. Mahkemeye cikiliyo mu? Son olarak ee arabayi kim almis geri dedim. Bi tanidigi almis galiba dedi. Ruhsat sahibi olmadan arabayi alabilirler mi?

bittiniz olum siz sizi mahkemlerde sürüm sürüm sürdürecekler.. . .the end
  • Ruhsatla beraber arabayı alabilirler.
    Trafik mahkemeye verir ve mahkeme ceza keser.

Çevirmelerde genelde ehliyet sormazlar ama demekki çok küçük gözüküyordu şüphelendi polisler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygulandım

quote:

Merhaba arkadaslar bugun yakin bi arkadasim geldi bi arkadasi icin para istedi. Ne icin oldugunu sordum. Arkadasi amcasinin arabasiyla cevirmede ehliyetsiz yakalanmis. 18 yasindan kucuk. Amcasi bilmiyomus. Galiba 700-800 lira toplamalari gerekiyomus. Araba sahibinin bilmemesi mumkun mu? Mahkemeyle alakali bisey soylememisler. Mahkemeye cikiliyo mu? Son olarak ee arabayi kim almis geri dedim. Bi tanidigi almis galiba dedi. Ruhsat sahibi olmadan arabayi alabilirler mi?

bittiniz olum siz sizi mahkemlerde sürüm sürüm sürdürecekler.. . .the end

Keske sorulara tek tek cevap verseydiniz. Olay benim olayim degil zaten

• geçmiş olsun
    Ruhsat sahibi alabilir aracı bence,gelir geçer kimseden çekinmeyin yaş 16-17 zaten
  • Kandiriyolar mi acaba?
  • arabaya el konulur, 18 yaş altına araba kullandırtmaya izin vermekten araç sahibi ceza kesilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonné

arabaya el konulur, 18 yaş altına araba kullandırtmaya izin vermekten araç sahibi ceza kesilir.

ruhsat sahibinden baskasi gidip alabilir mi peki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sonné

arabaya el konulur, 18 yaş altına araba kullandırtmaya izin vermekten araç sahibi ceza kesilir.

ruhsat sahibinden baskasi gidip alabilir mi peki?

sanmıyorum. açıp trafk kanununu okumak daha mantıklı internetten bulup. herşey var zaten
  • ruhsat sahibinden başkasına aldırmazlar, bu durumdan araç sahibinin haberi olmaması ya da olmayacak olması mümkün değil, güzel bahane ama para yolmak için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.