Şimdi Ara

EICAR Virusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bazı sıkıntılardan dolayı, anti virüs programları yükledim...Sonra başıma dert açıldı...Günde 3-4 kere EICAR Test maksatlı virus bulundu diyor(Ve virus değil diyor)... Karantinaya atiyor antivirus programı lakin, bulmadan önce 5 snye bilgisiyar kitleniyor...bir sey yapılmıyor...silmek için bazı yöntemler denedim lakin hiç bir malware antivirus programı kaynağini bulamadı...başıma bela oldu.... Avrupada, antivirüs programlarını test etmek amacıyla üretilmiş....Windows kurulumunda otomatik mi geliyor bu lanet?
    Bence bu kesinlikde zararlı bir virus!

• Hangi antivirüs programı yüklediğini bilmiyorum , ama internet üzerinden gelişi güzel indirdiğiniz virüs programları sahte arama yaparak virüs bulundu ikazı veriyor. daha sonra bu virüsü silmek için sizden satın al butonu çıkıyor ve kendi eliniz ile para ödemiş oluyorsunuz. Bunun gibi bir sahte virüs ikazı olmasın ?http://goo.gl/pdlldj
  • Söylediğiniz durumla karşılaştım...Lakin bu o durum değil...
    Bit defender, ve avira kullanıyordum birlikde...
    avirayı kaldırdım, daha o hatayı almıyorum. Lakin hata alırken iki anti virus programıda gösteriyordu...ve kullanmadığım hard disk çaliştiriliyordu...
    Şimdi bit defender kurulu sadece hata vermiyor lakin, kullanmadığım hard disk hala bazen çaliştiriliyor...
    bit defender boşdayken bile registerilari tarıyor lakin....hoşnut değilim durumdan...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.