Şimdi Ara

Win32:Malware-gen virüsü var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
19.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • C:\WINDOWS\System32\Drivers\aovolktd.sys

Win32:Malware-gen

100502-0, 02.05.2010 BUNDAN ÖNCE TROJEN VARDI SİLDİM SONRA BU ÇIKTI ACİLLLLLLLL YARDIM

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• windows live messenger dosyasını yükledikten sonra oldu
  • Spybot veya Ad-Aware programını indir. Tüm güncellemeleri yap, tarat, sil. Virüsü sildikten sonra sağlam ve güncel bir antivirüs programı kurmalısın.
  • işe yarar mı ve avastı silip mi kurayım bu programı.güvenli moddamı taratayım
  • Avast'ı silmene gerek yok, bunlar Anti-Malware,Anti-Spyware dir. Virüs programının yerini tutmaz yani. Güvenli modda taratmana gerek yok
  • sağol .Ad-Aware indiriyorum şimdi.tüm güncellemeleri yap dedin o ne alaka .avast kullanıyorum anti virüs programı olarak olur mu
  • Yani programı kurduktan sonra senden güncelleme isteyecek orayı atlama
    Avast konusuna gelince, ücretsiz AV olarak en iyilerinden biridir. Ne önerirsin dersen Kaspersky öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ArbaitoR teşekkürler
    şuan günceleme yapıyor sonra taratıcam pc yi.inşallah hal olur.ama trojan-gen de bulmuştu bundan önce onun da çözer mi
  • Rica ederim.
    Trojanlar ile boğuşuyorsan sana Kaspersky'ı şiddetle tavsiye ederim. ;)
  • dünden beri bunlarla uğraşıyom.keşke hal olsa ya güncellemeler çok uzun sürüyo ya
  • Ha bu arada demeyi unutmuşum güncellemeler biraz uzun sürebilir
  • sistem taranıyordan yapcaz di mi
  • Ana menüden Tarama Sistemi menüsüne ulaş, ordan Tam Tarama seçeğini kullan.
  • sağol ya şuan tam tarama yapıyor kaç dakika sürer tahmini bir süre belirtir misin
  • Hardiskin boyutuna bağlı olarak değişir.. Kesin birşey söylemek zor
    O tararken sen çay felan al TV izle, uzun sürebilir
  • taramaya devam ediyor şuan.ama 1 nesne bulundu diye yazı var o virüs mü ve virüs ise ne zman silicem onu
  • Virüsü etkisiz hale getirme işini kendi yapıyor program. Büyük ihtimal karantinaya alacaktır. Eğer karantinaya alırsa ve dersen ben bundan tamamen kurtulmak istiyorum. O zaman programa girip karantina sekmesinden bulunan nesneleri seçip, sağ tıklayıp kaldır diyeceksin.
  • karantinaya alınca atıyorum pc açınca yine uyarı verir mi internete girince felen sen ne yapmamı önerirsin karantina mı yoksa kaldır mı
  • Tarama bittikten sonra senden virüsün tamamen temizlenebilmesi için sistemi yeniden başlatılmasını gerektiğini söyleyecektir. Sistemi yeniden başlat, windows açılmadan önce program boot olarak virüsü tamamen kaldıracaktır
  • Ben tamamen kaldırmanı öneririm.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.