Şimdi Ara

Einhell Akülü Matkap -- 339 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.006
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hacxtr -- 29 Aralık 2020; 13:35:9 >

• https://www.n11.com/yapi-market-ve-bahce/akulu-vidalama/li-ion-akulu-vidalamalar

birebir aynısının dbk markalısını (ithalatçı einhell) 250 tl ye almıştım 4 ay önce.... şimdi 550 olmuş. iyi fiyat aslında.

• Daha uygun alternatif bunu tavsiye ederim. Çift akü:

270 TL

https://www.gittigidiyor.com/tamir-tadilat-gerecleri/elektrikli-alet-edevat/matkap/max-extra-mx-1215_spp_65058?id=588219494

Garantili ve faturalı ürünlerdir.

İlk mesajda Einhell dışında koyduğunuz linklerdeki aletler çakma tabir ettiğimiz garantisiz, taklit ürünlerdir.

DBK ve Einhell aynı ithalatçı olsa da Einhell bir tık daha kalitelidir. İkisini de kullandım.

Edit: Daha uygun link.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albati -- 29 Aralık 2020; 14:14:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: command_4

https://www.n11.com/yapi-market-ve-bahce/akulu-vidalama/li-ion-akulu-vidalamalar

birebir aynısının dbk markalısını (ithalatçı einhell) 250 tl ye almıştım 4 ay önce.... şimdi 550 olmuş. iyi fiyat aslında.

Bunda ek batarya yok değil mi?

• albati kullanıcısına yanıt

Max-ekstra ile Einhell kıyaslama kısmında hocam katılmıyorum sana. Einhell in kalemi değil max-ekstra. Olay zaten sadece kalite de değil. Ürünlerin teknik destek hizmetlerinden tut da daha bir çok koşulda einhell ile karşılaştırılacak bir ürün değil attığın ürün.

• Hocam Bilgilendirme için teşekkürler Einhell Akülü Matkap -- 339 TL 

• quote:

Orijinalden alıntı: Hacxtr

Max-ekstra ile Einhell kıyaslama kısmında hocam katılmıyorum sana. Einhell in kalemi değil max-ekstra. Olay zaten sadece kalite de değil. Ürünlerin teknik destek hizmetlerinden tut da daha bir çok koşulda einhell ile karşılaştırılacak bir ürün değil attığın ürün.

TE-Cd serisi dersen tamam ama TH serilerinin DBK ya da diğer bilinen ucuz alternatiflerden çok üstünlüğü yok. Varsa bilmek isterim.

Max extra markasını yabana atmayın, ülkeye resmi ithalatla gelen, servisi olan bir markadır.

Burdan katalog indirip ürünlerini teknik detaylarıyla inceleyebilirsiniz.

http://www.maxbulten.com/liste.pdf

Rown (alt seri), Turuncu seri ve MXP (üst seri) olarak 3 kategorileri var.

Özellikle MXP serisini yıllarca ağır şartlarda kullanan ustalar var.

Bu da servis ağı:

https://www.numanozkara.com/content17/Servisler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albati -- 29 Aralık 2020; 14:30:4 >

• Beğendim ürünü... Fiyatıda baya uygunmuş...

• Lan iki gün önce başka siteden aldım🤦‍♂️. Hocam önceden haber versene neyse bundan alıp diğerini iade edelim bari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu matkap işinden hiç anlamadım. Kimi 12 V kimi 36 v. Ben evde ufak tefek tamirat, tadilat işleri için bir ürün arıyorum. Şu osaka marka olan işimi görmez mi? Önerir misiniz?

• Volkan Karabacak V kullanıcısına yanıt

Çin malı ürünler onlar. Muhtemelen bahsettikleri batarya değerlerini de vermiyorlardır. Ama evde kullanım için alınır. Profesyonel kullanımlarda yarı yolda bırakacaklardır ama ev için bu fiyata bir matkap bence çok iyi.

• quote:

Üstad Max Extranın Einhell'i açık ara geçecek ürünleri var, özellikle yeşiller. Bende üstteki linktekinin biraz daha büyük kapasiteli olanından var baya hor kullanıyorum halen sağlam.

• serghat kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı fikirdeyim ama ben yanlış ifade etmişim kendimi. Philips kulaklık var 9 tl philips kulaklık var 900 tl. Mutlaka markaların kendi içerisinde segmentleri vardır. Ben yanlış anlatmışım fikrimi. Ben iki modelin kıyaslamasına değinmek istemiştim. Segment farkları olduğunu düşünüyorum.
  • Einhell Akülü Matkap -- 339 TL

Benim değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrxx -- 29 Aralık 2020; 16:19:9 >
  • cagrxx kullanıcısına yanıt
    Yanlis fiyat sanirim geri 229 tl yapmislar. Sanirim senin siparis de iptal olacak.
  • quote:

Hocam aynı fikirdeyim ama ben yanlış ifade etmişim kendimi. Philips kulaklık var 9 tl philips kulaklık var 900 tl. Mutlaka markaların kendi içerisinde segmentleri vardır. Ben yanlış anlatmışım fikrimi. Ben iki modelin kıyaslamasına değinmek istemiştim. Segment farkları olduğunu düşünüyorum.

Haklısınız üstad, Çin malı o kadar çakma ürün var ki, iyi Çin mallarıyla kötü Çin malları birbirine girmiş durumda. Maxx extra ve cat Power Çin malı çakmalardan iyidir ama Dewalt veya Makita değil tabii.

Ama herkesin kaliteli bildiği Black and Decker bana çok kalitesiz geliyor ne aldıysam güven vermiyor. Aynı fiyatlarda ise BD yerine Maxx Extraa veya Cat Power'ı tercih ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: albati

Daha uygun alternatif bunu tavsiye ederim. Çift akü:

270 TL

https://www.gittigidiyor.com/tamir-tadilat-gerecleri/elektrikli-alet-edevat/matkap/max-extra-mx-1215_spp_65058?id=588219494

Garantili ve faturalı ürünlerdir.

İlk mesajda Einhell dışında koyduğunuz linklerdeki aletler çakma tabir ettiğimiz garantisiz, taklit ürünlerdir.

DBK ve Einhell aynı ithalatçı olsa da Einhell bir tık daha kalitelidir. İkisini de kullandım.

Edit: Daha uygun link.

kesinlikle mükemmel bir cihaz, 1 senedir kullanıyorum her işimi görüyor. ha yarı fiyatına almıştım o ayrı 😌

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.