Bildirim
EIS yada OIS bulunan en ucuz telefon hangisi?
Philips 3000 Serisi Tıraş Makinesi S3144/00, Sinekkaydı Tıraş, Islak ve Kuru Kullanım, Hassas Düzeltici : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQCKD3KS?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
10k civari Samsung a34 var diye biliyorum sadece
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
baska bılen?
-
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/e/YToxOntpOjIxNjthOjE6e2k6MDtzOjQ6IjQxNTEiO319X3M6OToiZml5YXQ6QVNDIjs=/
-
Eis ois videoda işe yarar. Resim çekerken pek işe yaramaz. Ois sarsıntıyı önlüyor ve çok iyi çalışıyor. Eis ois gibi kullanışlı degil. Yani Eis ile ois arasında fark var. Eis te sarsıntı olurken ois te olmaz. Özellikle loş ışıkta çok daha belirgin olur. Bence ois olan telefonlara bakın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben pek guvenmıyorum epeydekı ozellıkler tam dogru gırılmemıs olabılır belkı
-
karanlıkta haklısınız hocam ama oisli telefonlar 10 bın tlden baslıyor sanırım. ben bır telefon yanıda djı actıon kameramı alıp gezıntıye cıkarım telefona fazla para vermek ıstemıyorum aam olmuskende eis fln olursa bıeazdaha iyi olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9F9095222 -- 9 Ekim 2023; 12:18:47 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- çifte vatandaş imei kaydı ücreti
- infinix note 40 pro yorumlar
- samsung telefon bilgisayara bağlanmıyor şarj oluyor
- whatsapp başlatılıyor lütfen biraz bekleyin
- fm 24 touch android çıkacak mı
- unihertz tank 3
- telefonu webcam olarak kullanma
- telefon neden ısınır
- xiaomi whatsapp sorunu
- mediatek dimensity 9300+
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X