Şimdi Ara

EiZO FORiS FG2421&FS2434 Kullananlar Klübü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
2.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TaymekHoldem

Monitörün usb bağlantısını yapmadığınız içindir. Bekliyorum sonucu

benim kutuda usb kablosu çıkmadı.bu ürünü odak kimyadan lalnların kutularından hangi kablolar çıktı,yazabilirler mi?
  • quote:

yazıcın usb kablosu ile bağladım.program çalışıyor,ama bir türlü adam gibi görüntü alamıyorum.özellikle beyaz beyaz değil mavi gibi duruyor.diğer renklerde oldukça soluk.hatta başlangıçtaki anakart logosu bile piksel piksel gözüküyor,kafayı yemek üzereyim.o kadar para veriyorum ama görüntü rezalet an itibariyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozguradam1

quote:

benim kutuda usb kablosu çıkmadı.bu ürünü odak kimyadan lalnların kutularından hangi kablolar çıktı,yazabilirler mi?

Çıkan kablolar bunlar, USB bağlantı kablosu(MD-C93B-K) çıkıyor kutudan:
    [simage]Çıkan kablolar bunlar, USB bağlantı kablosu(MD-C93B-K) çıkıyor kutudan:

[simage]Çıkan kablolar bunlar, USB bağlantı kablosu(MD-C93B-K) çıkıyor kutudan:
     EiZO FORiS FG2421&FS2434 Kullananlar Klübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynal -- 13 Aralık 2014; 14:33:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Farkli acilardan bakildiginda goruntude kararma ne kadar oluyor benim ogrenmek istedigim bu. Samsung 2233RZ monitor kullaniyorum senelerdir. Koltuga az yayildimi goruntu karariyor.

Uzun zaman sonra monitor degistirecegim icin 27inc`te kafami kurcaliyor. Oyun artik eskisi gibi oynuyamiyorum buyuk ihtimal agirlik film vs olur. Ancak oyun oynadigim zamanda bu monitor gibi kaliteli olsun istiyorum. 27`si yok mu bu cihazin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheldon-Cooper

Farkli acilardan bakildiginda goruntude kararma ne kadar oluyor benim ogrenmek istedigim bu. Samsung 2233RZ monitor kullaniyorum senelerdir. Koltuga az yayildimi goruntu karariyor.

Uzun zaman sonra monitor degistirecegim icin 27inc`te kafami kurcaliyor. Oyun artik eskisi gibi oynuyamiyorum buyuk ihtimal agirlik film vs olur. Ancak oyun oynadigim zamanda bu monitor gibi kaliteli olsun istiyorum. 27`si yok mu bu cihazin?

Farklı açılardan bakıldığında kararma oluyor doğrudur. Ne için kullanacaksınız tam olarak bilmiyorum. Şuan 27 inc monitör kullanıyorum. Gözlerimle monitör arasındaki mesafeyi 5-10 cm daha uzağa ayarladım kendimi. Size 24inchden yukarısını önermem.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sheldon-Cooper

Farkli acilardan bakildiginda goruntude kararma ne kadar oluyor benim ogrenmek istedigim bu. Samsung 2233RZ monitor kullaniyorum senelerdir. Koltuga az yayildimi goruntu karariyor.

Farklı açılardan bakıldığında kararma oluyor doğrudur. Ne için kullanacaksınız tam olarak bilmiyorum. Şuan 27 inc monitör kullanıyorum. Gözlerimle monitör arasındaki mesafeyi 5-10 cm daha uzağa ayarladım kendimi. Size 24inchden yukarısını önermem.

Merhabalar ustad

Bu kararma ne kadar oluyor benim merak ettigim bu. Mevcut kullandigim ekranda cok fark ediyor. Birde agirlik film olacak ancak oyun oynarkende 3-5ms gecmeyen 120hz monitor istiyorum. Yazi bekleyip yeni eve gectigimde mi alsam diye tereddutlerim var.

• quote:

quote:

yazıcın usb kablosu ile bağladım.program çalışıyor,ama bir türlü adam gibi görüntü alamıyorum.özellikle beyaz beyaz değil mavi gibi duruyor.diğer renklerde oldukça soluk.hatta başlangıçtaki anakart logosu bile piksel piksel gözüküyor,kafayı yemek üzereyim.o kadar para veriyorum ama görüntü rezalet an itibariyle

Hocam ne yaptın?
    Kusura bakma çok ilgilenemedim bir müddet duışarıdaydım.

• ozguradam1 kullanıcısına yanıt
    Alıştınızmı monitöre ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynal

quote:

quote:

Hocam ne yaptın?
    Kusura bakma çok ilgilenemedim bir müddet duışarıdaydım.

iade ettim monitörü.çok fazla olumsuzluk yaşadım,belki bi süre sonra tekrar düşünebilirim

• ozguradam1 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun.
    Sıkıntı monitörün kendisinden çok satış süreci ile alakalıydı gibi ama iade en doğru karar olmuş.
  • quote:

Alıştınızmı monitöre ?

bu monitor nerden alabilirim temin edebilirim yardımlarınız ıcın şimdiden tşklr
  • TaymekHoldem kullanıcısına yanıt
    Hocam ben FS2434 kullanıcısıyım. Listeye ekleyebilirsiniz fakat şu sıralar satmayı düşünüyorum çünkü Diablo, WoW, Dota2, LOL gibi oyunları bıraktım ve daha çok FPS oyunlara yöneliyorum. FG serisine ya da BenQ 144Hz 1ms monitörlere yönelmeyi düşünüyorum. Konsolumda 3 adet monitör var birini satacağım. Fotoğraf eklemem gerekiyor mu?

Facebook fotolarımdan birini koydum aşağıya...

Link:https://goo.gl/4BUap6

Değiştirmeyi düşünen olursa ya da satın almak isteyen görüşebiliriz. FG ya da BenQ ile ilgileniyorum. Ürün tertemizdir ki Türkiyede Eizo' nun satıcılarından biri olan Phoenix Bilgisayarın kurucu ortağıyım ve garantiyi bizzat ben vereceğim.

• Arkadaşlar merhaba;
    Şöyle bi sorunum var yardımcı olursanız sevinirim. Eizo fg2421 aldım 1 ay önce.bilgisayarımı ilk açtığımda kırmızı yeşil olarak 2-3 cm`lik dikey çizgiler çıkıyor bazı yerlerde 20-30 sn`ye sonra yok oluyor ama sadece bunu 240 turbo modda yapıyor.Başına böyle bi sorun gelen varmıdır acaba?Ekran artının frekansından olabılır mi dıye dusundum ama heran gıbı bılgıye ulaşamadım açıkcası.

sistemim: intel i7 4790k işlemci, zotac gtx 780 o.c 3gb 384 bıt ekran kartı, 16 gb 2400mz ram ve 1000 watt psu var.

Bu mesaja eklenen görseller:

EiZO FORiS FG2421&FS2434 Kullananlar Klübü EiZO FORiS FG2421&FS2434 Kullananlar Klübü EiZO FORiS FG2421&FS2434 Kullananlar Klübü

• quote:

Orijinalden alıntı: ZaferAkpinar

Arkadaşlar merhaba;
    Şöyle bi sorunum var yardımcı olursanız sevinirim. Eizo fg2421 aldım 1 ay önce.bilgisayarımı ilk açtığımda kırmızı yeşil olarak 2-3 cm`lik dikey çizgiler çıkıyor bazı yerlerde 20-30 sn`ye sonra yok oluyor ama sadece bunu 240 turbo modda yapıyor.Başına böyle bi sorun gelen varmıdır acaba?Ekran artının frekansından olabılır mi dıye dusundum ama heran gıbı bılgıye ulaşamadım açıkcası.

sistemim: intel i7 4790k işlemci, zotac gtx 780 o.c 3gb 384 bıt ekran kartı, 16 gb 2400mz ram ve 1000 watt psu var.

EiZO FORiS FG2421&FS2434 Kullananlar Klübü EiZO FORiS FG2421&FS2434 Kullananlar Klübü EiZO FORiS FG2421&FS2434 Kullananlar Klübü

gpu diye tahmin ediyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZaferAkpinar

Arkadaşlar merhaba;

gpu diye tahmin ediyorum

Arkadaşlar bu monitör'ü önerirmisiniz?G-sync monitörlere bakıyorum ama bu monitör uzun süredir aklımı kurcalıyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.