Şimdi Ara

EK DONANIM TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 2 yıl kadar önce Caleron sistemimi satıp sizin önerdiğiniz sistemi kurmuş idim. Artık bu sistem yetmiyor gibi. Pc yi oyun ve film için kullanıyorum. Bazı zamanlar oyunlarda kasma reset atma gibi sorunlarım var. Anakart ve işlemciyi değiştirmeyi düşünüyorum. Sizce bu PC ye neler yapmalıyım.

PC:

Anakart : MSI K9N6PGM2-V2 Nvidia MCP61P (6150SE) DDR2 800 AM2+/AM2/AM3
    İşlemci : AMD - ATHLON 64 X2 4600+
    Ram : 1x 1gb Hİ-level + 1x 2gb kingston DDr 2 800 MHZ
    Ekran Kartı : Asus Ati EAH5770 CuCore/2DI/1GD5 128Bit GDDR5 (Directx 11) HDMI-DVI PCI-E 2.1 x1
    PSU : Red rock 500W
    HDD : Samsung 320GB 7200RPM 16MB Cahce SATA2 Sabit Disk
    DVD-R : Samsung
    Monitör : Vestel 19 '' TV HD ready

Fazla masraf çıkarmadan Sıkıntı yaşamayacağım hale getirmek için neler yapılabilir. bütçe 300 tl max 400 tl olabilir. Şimdiden Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrT_@ -- 11 Şubat 2011; 14:19:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MrT_@

Merhaba arkadaşlar. 2 yıl kadar önce Caleron sistemimi satıp sizin önerdiğiniz sistemi kurmuş idim. Artık bu sistem yetmiyor gibi. Pc yi oyun ve film için kullanıyorum. Bazı zamanlar oyunlarda kasma reset atma gibi sorunlarım var. Anakart ve işlemciyi değiştirmeyi düşünüyorum. Sizce bu PC ye neler yapmalıyım.

PC:

Anakart : MSI K9N6PGM2-V2 Nvidia MCP61P (6150SE) DDR2 800 AM2+/AM2/AM3
    İşlemci : AMD - ATHLON 64 X2 4600+
    Ram : 1x 1gb Hİ-level + 1x 2gb kingston DDr 2 800 MHZ
    Ekran Kartı : Asus Ati EAH5770 CuCore/2DI/1GD5 128Bit GDDR5 (Directx 11) HDMI-DVI PCI-E 2.1 x1
    PSU : Red rock 500W
    HDD : Samsung 320GB 7200RPM 16MB Cahce SATA2 Sabit Disk
    DVD-R : Samsung
    Monitör : Vestel 19 '' TV HD ready

Fazla masraf çıkarmadan Sıkıntı yaşamayacağım hale getirmek için neler yapılabilir. bütçe 300 tl max 400 tl olabilir. Şimdiden Teşekkürler.

Phenom II'ye kadar destekliyormuş anakartın, işlemcini değiştirmeyi düşünebilirsin dostum. Üstüne bir de ekran kartını satıp daha yeni birşey alabilirsin yerine.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wheatherman

Phenom II'ye kadar destekliyormuş anakartın, işlemcini değiştirmeyi düşünebilirsin dostum. Üstüne bir de ekran kartını satıp daha yeni birşey alabilirsin yerine.

Ekran kartım yeterli diye düşünüyorum. Anakart ve işlemci konusunda bana model fiyat önerilerinde bulunursanz en uygun olanı internetten sipariş verebilirim. Cevap işin teşekkürler.
  • Ekran kartını da en azından 5850 yaparsan daha rahat edersin diye düşünüyorum. İşlemci olarak da;
    Phenom II X4 965 B.E. 'yi öneriyorum. 360 lira civarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wheatherman

Ekran kartını da en azından 5850 yaparsan daha rahat edersin diye düşünüyorum. İşlemci olarak da;
    Phenom II X4 965 B.E. 'yi öneriyorum. 360 lira civarı.

önerin için sağol. Arkadaşlar yokmu farklı önerileriniz kısa süre içinde karar vermem gerekiyor.

• Biraz bekleyin buldozer işlemci + anakart + ram alırsınız..

sonra güç kaynağınıda değiştirirsiniz 1 sene sonrada üst düzey bir ekran kartı alırsınız.

dahada masaüstü bilgisayara yatırım yapmanıza gerek kalmaz kanısındayım..
  • çok acelenız yoksa ve butce durumu uygun olursa bekleyın sistemın genelını bı duzenlyın ama suan ıcın dusunce acılse uygun bır urunde arıyosan x2 550 be 4 cekırdege tamamlama sansında var eger butce bıraz daha acılırsa x3 ve x4 955 te dusunulebılır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Multimedya Önerisi ve Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.